kızlarrr allhın ıznıylee bnde yarın doguma gdıorum epıduurel sezzerynla kızımıza kavuscaz ınsallahh..bu gecenınnn yuzu suyu hurmetınee allh hepımızeee saglıklı dgumlarla bebeklerımızı sag salım kucaklarımıza almammızı nasıp etsınnn bnıde duanızda unutmayınnn ben de hepınızee edıcemmm allhha emanet olunnn yol arkadaslarım bn cok heyecanlıyımm(
Amin iş...Sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza...Rabbim acısını göstermesin yavrularımızın.. :Saruboceq:sağol canım cevap için,Allh banada senin haftanı görmeyi nasip eder inş.,biz daha çook küçüğüz:Saruboceq:
Cannsett sendeki durum nedir
Sende nasıl etki etti bu ilaç?
hihoyyytarkadaslar kismet dogum yapmis bebegimiz ve kismet iyiler merak etmeyin diye yaziyorum bebegimiz 3 kg 889 gr 50 cmmmis allah sansini bahtini acik etsin melegimizin darisi baisma insallah :)
Gözün aydınArkadaslar eylülüm kucagımda bend eevimdeyim artık. 1 eylülde yattık ama kızım biraz naz etti. 3eylülde spinal sezeryanla kucagıma aldım. çok rahatım şükür. Sadece bebeğim küçük biraz. Insallah herkes bu anı tadar.minnacık kuzum
hanımlar bende1 eylülde normal doğumla oğlumu kucağma aldım herkeze normal doğumu tavsiye ederim .2 mizde çok şükür allahıma sağlıklıyız 3 kilo 200 gr la dünyaya geldi yavrum.darsı sizlerin başına
vereliniortakya bence adam sırf izine çıkacağı için böyle bişey demiş olabilir.. ya tüm doktorlar kasap olmuş artık. anlamıyorum sezeryan yapınca daha çok paramı alıyolar... normal yapmak isteyenlere bi aşağılama, önüne abuk subuk engeller çıkarma, ya tehlikesi varsa söyle kardeşim, sonuçta doğum bu her türlüsü zor. sezertyan kolaymı sanki, onda da sonradan çekiyosun. zaten doktorların yüzünden doğum yapanların nerdeyse sadece%10 u normal doğumu kendi isteği ile istiyo. bari kendi isteği ile isteyenleri rahat bıraksalar.. nasıl bi sağlık anlayışı anlamıyorum sadece bizim ülkemizde var zaten bu.. önüne geleni kes gönder ohh ne ala memleket yaa...
vereliniortak
Yaa koskoca ülkede 1tane normal doğum yapabilecek yok
Ya bebek büyük
ya bebek küçük
ya annenin canı yanar..
ya kordon dolanır
Herkestemi aynı
Babasına okudumbak gülme yuse sonra senin oğlan da kız çıkmasın kordon pipi sanılmasın hehe
hanımlar bende1 eylülde normal doğumla oğlumu kucağma aldım herkeze normal doğumu tavsiye ederim .2 mizde çok şükür allahıma sağlıklıyız 3 kilo 200 gr la dünyaya geldi yavrum.darsı sizlerin başına
Arkadaslar eylülüm kucagımda bend eevimdeyim artık. 1 eylülde yattık ama kızım biraz naz etti. 3eylülde spinal sezeryanla kucagıma aldım. çok rahatım şükür. Sadece bebeğim küçük biraz. Insallah herkes bu anı tadar.minnacık kuzum
arkadaslar kismet dogum yapmis bebegimiz ve kismet iyiler merak etmeyin diye yaziyorum bebegimiz 3 kg 889 gr 50 cmmmis allah sansini bahtini acik etsin melegimizin darisi baisma insallah :)
Babasına okudum
aaaah ah nerde o günler diyo
biz pipiyi değil testislerini bile gördük oğluşumun :roflol:
Ardız benim oğlum
testislerine kadar gösterdi teyzeyle babasına lülülülülülü
haha bunada savunma gelir buyuk harflerle TURKUYE denilir ama susamicam her yere b.var gibi ozel hastane kurarsan develt hastabnlerinde adam yerine konulmazsan milletimizinde boynunda zil eksin herseye susarsa tabiki ozel hastaneye gidiceksin saglik sonucta hangisi kolay doktor icin sezeryan ? hangisi nin ucreti yuksek ? sezeryan neden burda %90 kaidn normla yaparken turkiyede o oran sezeryan icin cunku para getiriyo cunku kolay :)
Allah kurtarsın senı canım... dua et bugun bol bol...:Saruboceq:
saadet ben nasıl yaparsam yapim 300 tl ödüycem özel hastaneye
bebek içinde tam anlaşmalıymış hastane
ama yinede sezeryan dedi dr..Sanrıım devletten fazla para alıyor olmaları gerekki sezeryan seçiyorlar
yada dr randevulu doğum olduğundan işine geliyo
gece yarısı uyanmıyo..tatili bozulmuyo
canı istediği saat çağırıyo alıyo :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?