2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr allhın ıznıylee bnde yarın doguma gdıorum epıduurel sezzerynla kızımıza kavuscaz ınsallahh..bu gecenınnn yuzu suyu hurmetınee allh hepımızeee saglıklı dgumlarla bebeklerımızı sag salım kucaklarımıza almammızı nasıp etsınnn bnıde duanızda unutmayınnn ben de hepınızee edıcemmm allhha emanet olunnn yol arkadaslarım bn cok heyecanlıyımm(

canım inşallah sağlıkla alırsın meleğine kucağına heyecanını paylaşıorum ne güzel günlerde doğuracaksın bebişini gelişmeleri yaz

arkadaslar kismet dogum yapmis bebegimiz ve kismet iyiler merak etmeyin diye yaziyorum bebegimiz 3 kg 889 gr 50 cmmmis allah sansini bahtini acik etsin melegimizin darisi baisma insallah :)
hihoyyyt
Saadet bende senden bu haberi bekliyodum vereliniortak
maaşallah..allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın
allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Gözün aydın
allah analı babalı büyütmek nasip etsin a.s.

vereliniortak
Yaa koskoca ülkede 1tane normal doğum yapabilecek yok
Ya bebek büyük
ya bebek küçük
ya annenin canı yanar..
ya kordon dolanır

Herkestemi aynı

1- Züleyha...........................................E
2- Lila...................................................E
3- Ayşe.20...........................................K
4- Mihri................................................K
5- Butterfly..........................................K
6- Eliznil...............................................K
7- Burcum24.......................................E
8- Sevsevil..........................................E
9- Achilias...........................................K
10- Tugen............................................E................Normal
11- Pinkaya87.....................................K...............Normal
12- Melekboz......................................K...............Normal
13- Zeynop...........................................E
14- Şekerpembe.................................K.................Normal
15- Srncr..............................................K
16- Yaren38.........................................E
17- Atk..................................................E
18- iipekk.............................................E
19- Dilek1971......................................K
20- Ceylan...........................................E
21- Mopsy...........................................K
22- Saltanat........................................K..................Normal
23- Nazarboncugum........................K...................Normal
24- Boden...........................................K
25- Bozo85.........................................K
26- Ayse_nev53.................................K
27- Gullesu.........................................K
28- Sevecen1.....................................E
29- Nevin.............................................K
30- Flam..............................................E
31- Gamzekelebek............................K
32- Hndcyln........................................K
33- Artemisiaa....................................K
34- Heroine.........................................K
35- oslm82..........................................K
36- Angel53.........................................K
37- İngilizceci......................................K
38- Kısmet...........................................K :roflol: kısmetin bebeği kızmışşşşş
neyse deniz unisex bi isim

39- Cornelia35..................................K..........................6 Eylul
40- Suray...........................................E..........................6 Eylul
41- Mentos........................................K..........................6 Eylul
42- Aleyna_83..................................K...........................7 Eylul
43- Mavi1000....................................E..........................7 Eylul
44- Babyboy.....................................K..........................8 Eylul
45- A&S.............................................E...........................8 Eylul
46- Sanal...........................................E........................10 Eylul
47- Setup...........................................E........................13 Eylul
48- Makcakara.................................K........................20 Eylul
49- Demet_yaren.............................K........................22 Eylul
50- Cikolata86..................................E.........................23 Eylul

yuse kismetin kizi olmus oglu degil doktor baktiginda bebegin kordonunu pipi sanmis bunu daha once duymusutm ama hic tanidigimin basina gelmemisti telefonda cok gulduk ya kizi olmus yeni prensesimiz gelmis :)

vereliniortak
Yaa koskoca ülkede 1tane normal doğum yapabilecek yok
Ya bebek büyük
ya bebek küçük
ya annenin canı yanar..
ya kordon dolanır

Herkestemi aynı

haha bunada savunma gelir buyuk harflerle TURKUYE denilir ama susamicam her yere b.var gibi ozel hastane kurarsan develt hastabnlerinde adam yerine konulmazsan milletimizinde boynunda zil eksin herseye susarsa tabiki ozel hastaneye gidiceksin saglik sonucta hangisi kolay doktor icin sezeryan ? hangisi nin ucreti yuksek ? sezeryan neden burda %90 kaidn normla yaparken turkiyede o oran sezeryan icin cunku para getiriyo cunku kolay :)

bak gülme yuse sonra senin oğlan da kız çıkmasın kordon pipi sanılmasın hehe
Babasına okudum
aaaah ah nerde o günler diyo

biz pipiyi değil testislerini bile gördük oğluşumun :roflol:
Ardız benim oğlum
testislerine kadar gösterdi teyzeyle babasına lülülülülülü

arkadaslar kismet dogum yapmis bebegimiz ve kismet iyiler merak etmeyin diye yaziyorum bebegimiz 3 kg 889 gr 50 cmmmis allah sansini bahtini acik etsin melegimizin darisi baisma insallah :)

Rabbim bütün doğan bebişleri bu gece hürmetine hayırlı evlat eylesin.Analı babalı büyümelerini nasib etsin..:Saruboceq:

Yuse biz ilk 40 a da giremeyeceğiz galiba....bilmiyorumkismile
Rabbim bebişlerini bekleyen herkese en hayırlı zamanda kucağına almayı nasib etsin...

burda koskoca devlette iki tane ozel hastane var oda sadece merkezde her kes develte gidiyo zengini fakiri niye bu kadar bakkal gibi ozel ahstane aciliyor ulkemde cunku kazanc kapisi haline geldi saglik icler acisi ama gercekler kabul edilmeli herseye bos savunuculuk yairm akillik sadece..

Babasına okudum
aaaah ah nerde o günler diyo

biz pipiyi değil testislerini bile gördük oğluşumun :roflol:
Ardız benim oğlum
testislerine kadar gösterdi teyzeyle babasına lülülülülülü

haha yuse benimki oglan olmasin simdi :) kismette kizimi vercem derken belki onun kizini alirim :)

arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun ettiğiniz dualar kabul olur inşallah şu mubarek günde hepimize allah hayırlı doğumlar nasip etsin

saadet ben nasıl yaparsam yapim 300 tl ödüycem özel hastaneye
bebek içinde tam anlaşmalıymış hastane
ama yinede sezeryan dedi dr..Sanrıım devletten fazla para alıyor olmaları gerekki sezeryan seçiyorlar

yada dr randevulu doğum olduğundan işine geliyo
gece yarısı uyanmıyo..tatili bozulmuyo
canı istediği saat çağırıyo alıyo :umursamaz:

yuse ikiside gecerli devletten adina arti para aliyo ayrica saatini biliyo melege doktor ne yapmis biliyosun isim var isim var kadini dogumdan sogutmus isin var olabilir ama sen doktorsun isim var diye kadina zorla dogum yaptiramazsin allah hepimizi boyle insafsiz insanalrdan korusun tabiki hepsi ayni deigldir ama cogunluk feci durumda ben bir haber dinlemistim adamin akilli cocugunu down sendrmlu geri zekali diye yazmislar raporu devlette n her ay 55 tl cocugun tedavisi icin para aliyormus hastaned adam anlamiyo rapordan bakiyo cocuk icin down sendromlu geri zekali tanisi koymus hastne adam cikmisti haberlere yuzlerce cocuga atesi cikip hastaneye gdenlere bile ayni raporu vermisler heray adlarina devletten para aliyormus hastane tedavi parasi diye :)

gözün aydın canım allah sağlıkla analı babalı byütmek nasip etsin inşallah
ne güzel normal yapmışsın sevindim bende çok istiyorum normal doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…