Sağlıkla doğsunlar 100 numara olsamda dert değilRabbim bütün doğan bebişleri bu gece hürmetine hayırlı evlat eylesin.Analı babalı büyümelerini nasib etsin..:Saruboceq:
Yuse biz ilk 40 a da giremeyeceğiz galiba....bilmiyorumkismile
Rabbim bebişlerini bekleyen herkese en hayırlı zamanda kucağına almayı nasib etsin...
Meleğin erken doğumunu yapmışyuse ikiside gecerli devletten adina arti para aliyo ayrica saatini biliyo melege doktor ne yapmis biliyosun isim var isim var kadini dogumdan sogutmus isin var olabilir ama sen doktorsun isim var diye kadina zorla dogum yaptiramazsin allah hepimizi boyle insafsiz insanalrdan korusun tabiki hepsi ayni deigldir ama cogunluk feci durumda ben bir haber dinlemistim adamin akilli cocugunu down sendrmlu geri zekali diye yazmislar raporu devlette n her ay 55 tl cocugun tedavisi icin para aliyormus hastaned adam anlamiyo rapordan bakiyo cocuk icin down sendromlu geri zekali tanisi koymus hastne adam cikmisti haberlere yuzlerce cocuga atesi cikip hastaneye gdenlere bile ayni raporu vermisler heray adlarina devletten para aliyormus hastane tedavi parasi diye :)
yuse kismetin kizi olmus oglu degil doktor baktiginda bebegin kordonunu pipi sanmis bunu daha once duymusutm ama hic tanidigimin basina gelmemisti telefonda cok gulduk ya kizi olmus yeni prensesimiz gelmis :)
En son dün konuştumyuse ceylandan haberin varmmi bebegi naislmis ?
Saadet kaşıntı olayını hallettinmi?
geçmedimi?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-butun-vucudu-kasinan-varmiyardim-lutfen.htmlyok yuse esim bakti inertnete 100 kadindan birinde olurmus oda beni buldu losoyn verdi doktor suruyorum 2 saat falan geciyo gece uykudan feci aksinti ile uyaniyorum kairn bolgem sadece ama ellesem yaniyo kabarmis catlak var ustleri kirmizi kirmizi kabarmis su cicegi gibi dayaniyorum ama bazne yiurtmamak icin kendimi tutoyurm elime aldim ufak havlu onla kasiyorum gecse bir an once uyku uyutmuyor yani yeni iyilesen buyuk ameliyat izi gibi tatali tatali kasiniyo kasicam yaniyocok feci ya
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-butun-vucudu-kasinan-varmiyardim-lutfen.html
buraya baksana saadet
okadar konuşursan tabiii kendine nazar edersin
aha bak bende nazara geldim
çok iyiyim diyen kim varsa nazara geldi aramızda
Az çenemizi tutsak diyorum ..gerçi nazarlık bişi kalmadı artık.lmaz:
Allah beterinden saklasın saadetyuse ayni benim dururmum ayni yanliz bu arkadasin tum vbucudunda benim sadece karnimda ayy dusunemiyorum tum vucudumda allah yardimcisi olsun vallacok feci nazara geldim cenemi tutamadim
Allah beterinden saklasın saadet
sağlıkla gelse şu yavrular..
neler gördük biz burda..allah başımıza vermesin-acılarını yaşatmasın..şu mübarek günde dualarımız çevirmesin rabbim..
özgede dua istedi bu gece hepimizden
benide unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?