2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağlıkla doğsunlar 100 numara olsamda dert değil
(hem bebeğimiz hem anneler)

Rabbim isteyen...evladını kaybeden.. herkese hayırlı / sağlıklı evlatlar nasip etsin
hastanedeki arkadaşlarımızın yardımcısı olsun şu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine :Saruboceq:

sevecen bebegin benimle ayni gun dogmus haha benden 29 sene sonra canim bebegin hayirli olsun 1 eylul baris gunu bebegi allah sansini bahtini hep acik etsin darisi basimiza :)

Meleğin erken doğumunu yapmış
Ceylanıda yollamamışmı dr..

saadef81 bnede okuyacağım kuran allah hepimizin dualarını kabül etsin inşallah namazda kılacağım ama eğilemiyorum malesef

yuse kismetin kizi olmus oglu degil doktor baktiginda bebegin kordonunu pipi sanmis bunu daha once duymusutm ama hic tanidigimin basina gelmemisti telefonda cok gulduk ya kizi olmus yeni prensesimiz gelmis :)

yaa ne büyük bi süpriz olmuşşş süpermiş ya :)) zaten en son o öğrenmişti cinsiyetini bi türlü göstermiyodu hatırladığım kadarıyla :)) hazırlıklarda erkeğe göre yazık olmuş :) aman sağlıklı olsun da önemli değil..

cok uzuldum yusem ya allah ceylanin bebegine ceylanima yardim etsin su mubarek gecede simdi okuyorum internetten ama dinliyemiyorum cunku esim tv izliyor bende oturdum abdestimi aldim internetten arapca kisik sesli okuyorum dinlemekte isterdim kulaklik alicam kendime ceylanima bol bol dua edicem allahim yardimcisi olsun arkadaslar tum dualrinizi okudukalrini allah kabul etsin insallah :)

Saadet kaşıntı olayını hallettinmi?
geçmedimi?

yok yuse esim bakti inertnete 100 kadindan birinde olurmus oda beni buldu losoyn verdi doktor suruyorum 2 saat falan geciyo gece uykudan feci aksinti ile uyaniyorum kairn bolgem sadece ama ellesem yaniyo kabarmis catlak var ustleri kirmizi kirmizi kabarmis su cicegi gibi dayaniyorum ama bazne yiurtmamak icin kendimi tutoyurm elime aldim ufak havlu onla kasiyorum gecse bir an once uyku uyutmuyor yani yeni iyilesen buyuk ameliyat izi gibi tatali tatali kasiniyo kasicam yaniyo cok feci ya

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-butun-vucudu-kasinan-varmiyardim-lutfen.html

buraya baksana saadet

okadar konuşursan tabiii kendine nazar edersin
aha bak bende nazara geldim
çok iyiyim diyen kim varsa nazara geldi aramızda
Az çenemizi tutsak diyorum ..gerçi nazarlık bişi kalmadı artık. lmaz:

valla dogrusun kendi kendime nazar ettim uyuz gibi kasinirim simdi allah kotusunden sakalsin diyelim insallah uff ama nasil kasinyiorum yani duyarsiz eism bile bakti olucak gibi degil bu losyon yetersiz doktora gidelim bir daha dedi gece aklkiyorum geziniyorum ellesem kotuye gidicek ufff bakiyim sagol site icin belki yarari olur :)

yuse ayni benim dururmum ayni yanliz bu arkadasin tum vbucudunda benim sadece karnimda ayy dusunemiyorum tum vucudumda allah yardimcisi olsun valla cok feci nazara geldim cenemi tutamadim

bende uzaniyim biraz yorgun hissetmeye baslaidm icimi acitiyo yine bebegim biraz oturiyim organalrima dokunuyo sanki son 6 gun kldi 12 eylul ins o gune kalmaz suni sanciyla dogurmak zorunda kalmam ya suni sanciyla ilgili hic iyi seyelr duymuyorum ins zamaninda gelir gec kalmazda onu almak zorunda kalmam

yuse ayni benim dururmum ayni yanliz bu arkadasin tum vbucudunda benim sadece karnimda ayy dusunemiyorum tum vucudumda allah yardimcisi olsun valla cok feci nazara geldim cenemi tutamadim
Allah beterinden saklasın saadet
sağlıkla gelse şu yavrular..
neler gördük biz burda..allah başımıza vermesin-acılarını yaşatmasın..şu mübarek günde dualarımız çevirmesin rabbim..
özgede dua istedi bu gece hepimizden
benide unutma...

dogru bunada sukur cnm cok yoruldum ama az kaldi allah hepimizin dualarini kabul etsin yardimcimiz olsun bebekelrimize saglik versin hepimiz icin insallah ozgeme sana kendime herkse dualari ettim allahim kabul etsin hepimizin dualarini insallah canim arkadasim sende bebegini kucagina saglikla al ozgemde evine donsun bende dogiyim artik :) gidiyimde losoynalniyim yine kendinize iyi bakin iyi geceler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…