2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Babasına okudum
aaaah ah nerde o günler diyo

biz pipiyi değil testislerini bile gördük oğluşumun :roflol:
Ardız benim oğlum
testislerine kadar gösterdi teyzeyle babasına lülülülülülü

maşşallah senin pehlivan yiğidin malı meydanda olur dio şimdiden çekeceğin var bak haha

Canım,büyük hafrle TÜRKÜYE yani TÜRKİYE yazan bendim o yüzden söylediklerini üzerime aldım ve açıklama yapma ihtiyacı hissettim.
Mentoşun yazdılarına karşın yazdım ben o yazıyı.
Bu ülkediki düzene kızdığım için bir zamanlar klasikleşmiş olan bir lafı kullanarak durumu özetledim.
Yani BURASI TÜRKİYE burda hakkını arayamazsın arasanda bir şey elde edemezsin.
Ypacak bir şey yoksa sık dişini dedim mentoşa.

heroine cim... canım geçmiş olsun... Allah çirkin oğlunu analı babalı büyütsün, ömrü uzun sağlıklı ve mutlu olsun....

Kızlar bu sezeryan normal doğum meselesinde de benim doktor tam tersi.. Normal doğum yanlısı....
Ama ben sezeryan stiyorum... Acaip korkuyorum normalden.. Çünk epidural olamıycam... Plt değerim düşük olduğu için...
ÇAtır çatır bi tarafımı yırta yırta da doğurmak istemiyorum... Ne olur sanki sezeryan yapsa...
Sezeryan dimi dedim... Yoo dedi... (inde gel çatı muayeneni yapıcam, duruma göre bakıcaz dedi..
Ama yaş boy kilo falan dedim... EDvet ama belki çatımn müsaittir, ne gerek var ameliyata dedi....

Off başıma gelen.... Gittiğimde de gene noral derse psikolojik olarak normale hazır değilim doğuramam kozunu kullanıcam :))

kızlar ben de doğumdan yana dertli ve kararsızım.
doğum yapacağım özel hastanedeki doktorum beni bugün yarın yani bayramdan önce çatı muayenesine bekliyor, ona göre doğumu kararlaştıracağız..
annem, kayınvalidem, burada normal doğum yapan angel 53 ve birkaç kişi daha doğumdan önce çatı muayenesine girmemişler... ben de istemiyorum çatı muayenesi olmayı..
nitekim bugün mahallemizdeki devlet hastanesine gittim, işinin ehli bir doktora çatı muayenesi hakkında görüşlerini sordum.. güldü,doğumdan önce yapılmaz o, doğum esnasında bellli olur çatı durumu dedi...bebeğin baş gelişli ve baş gelişli her hamileyi normal doğuma alıyoruz dedi
yani ben sanırım sezeryan yapmasınlar diye evde sancımı bekleyip bekleyip zeynep kamile gideceğim.
vallahi düşünmekten yoruldum, Allahım yardım et...

kızlar aklınızda olsun
bebeğinizin poposunu gülsuyu ve pamuk ile silin çok iyi geliyor

kızlar bu gün doktora gittik ve doktorumuz suyumda bi bulanıklık gördü..bebeğmin kaka yapmış olabileceğini söledi biz de riske atmak istemedik ve yarın sabah saat 10 dan sonra sezeryana alıolar beni,,dularınızı eksik etmeyin...

Kızlar ben biraz depresif günler geçiriyorum. Cumartesi annemi yolladık, eve dönerken ağlamaya başladım, çok yalnız hissettim kendimi. Neyse haftasonu eşim vardı çok hissetmedim ama bu sabah eşim işe giderken boğazım düğümlendi ve epey ağladım, burda çok yalnızım, arkadaşlarım çok hayırsız çıktı. Hiçbiri gelmedi, zaten öyle kanka diyeceğim kimse yok, beraber çalıştığım kişiler işte. Eşim de üzüldü ama napsın, bayramda gelirken nolursa olsun anneni getirelim dedi. Ağlayarak yolladım eşimi, sonra kızıma sarılıp ağladım da ağldım. O da boş boş bakıyo kuzum napsın. Uykusuzluk, hala atamadığım yorgunluk, çok sık uyanıyor kızım kuaföre gidemedim dün bi kaş aldırmaya:gitme:
Bu arada herkesin geçmiş Kadir gecesini kutlarım, Allah herkese gönlündekini nasip etsin. Yeni doğum yapanların gözü aydın olsun. Allah hiçbir yavrunun acısını göstermesin..

Canım hiç endişe etme, sağlıkla bebeğini alırsın inşallah kucağına..

Off melek yaa...yazdıklarına çok üzüldüm
allah yardımcınız olsun
Ne güzel en azından bebeğin sağlıklı...:teytey: bide kaynanan gitti...onu düşün..üzülme..sütün kaçar bak lmaz:

Gözün aydın..sağlıkla al bebeğini kucağına hihoyyyt

Olcak artık böyle şeyler...
Bayram öncesi drlar hayal görmeye başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…