iyi bayramalr arkadaslar :)
yarin sabah saat 8:30 da hastaneye yatiyorum bebegimin suyunun azalmasi ve gebel;ik alerjim oldugu icin suni sanci ile doguma baslaticak doktorum olmadi sorun olursa sezeryan lutfen dua edin bana tum korktugum seyelr basima geliyor galiba suni sanci dan cok korkarken basima gelicek cok korkuyorum insallah saglikla donerim araniza hepiniz hakkinizi helal edin kendinize iyi bakin arkadalasr :)
merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.ben yarın saat 8 de hastaneye yatıyorum sezeryanla bebeğime kavuşucam inş.dua edin bana.burada saadette yarın yatıyo galiba ona bana ve yarın doğum yapacak tüm annelerimze Allah yardım etsin.hayırlı haberlerle gelirim inş.
merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.ben yarın saat 8 de hastaneye yatıyorum sezeryanla bebeğime kavuşucam inş.dua edin bana.burada saadette yarın yatıyo galiba ona bana ve yarın doğum yapacak tüm annelerimze Allah yardım etsin.hayırlı haberlerle gelirim inş.
Slm kızlar...biz hala köydeyiz..
eşim bebek gelsin diye arabayı dağ tepe demeden sürüyo..deli burda nerden bulacak ebeyi.. lülülülülülü
Saadet 3 gün daha bekleyemedin m?i 12 eylule doğsun istiyodun..allah yardımcın olsun..
inş suniye gerek kalmaz
1gün girmedim 2-3 doğum olmuş
Allah analı babalı büyütsün tüm bebeklerimizi!!! opuyorumnanaktan
Şuan dağ başında 3G ile bağlanıyorum..
evime ulaşınca yeni listeyi hazırlarım...
Özgeden haber varmı?
evet saadet cok korkuyordun suni sancıdanaklına daha kötü hiç bişey getirme çağırma yanı hep güzel şeyler düşün sunı sancı verilip 2 saat içinde doğum yapanları da biliyorum sen de öyle olcağını düşün...şimdiden hayırlı olsunn yarın sen de minik kızını alıcaksın kucağına bunu düşün sadecee
slm kızlar.uzun zamandır giremiyordum.size bahsetmiştim normal doğumdan korkuyorum sezeryan olcam diye.26 ağustosta sezeryana randevu aldım.bir gün önce gittim tüm tahlilleri yaptırdım yatış işlemleri falan.adet sancısı gibi bi sancım vardı doktor muayene etti.4 cm açılma car doğum başlamış dedi ve 25 inde normal doğum yaptım.epidural yaptırdım imkanınız varsa kesinlikle epidural yaptırın.hemen ayağa kalktım dikişlerimdede ağrı falan olmadı.çok rahattı.doğum yapacaklara allah kolaylık versin.yapanlarınkide hayırlı olsun.
benim gece nişanım geldi düzensiz sancılarım var sancılarım artıp sıklaşınca hastaneye gidecez,inş. doğumum kolay,bebeğim sağlıklı olur dua edin..:)
saadet sen de doğuma gidiyormuşsun Allah kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?