canım benim çok gecmiş olsun. türkiye işte insan sağlığının önemi neki. allah snei yavruna bagıslasın annesiolumunekankayizsmile
Nagişim geçmiş olsun.İnş sıkıntılarını çabucak atlatırsın canım
nagihan çok geçmiş olsun, sonuçta bebeğini kucağına almışsın ve sende geçte olsa iyisin.Allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin
nagihancım zor günler geçirmişsin geçmiş olsun.allah yavruna sağlık sana da güç versin.kaynananı umursama arkadaşların dediği gibi sütün gitmesin dikkat et.o kadın allahından bulacaktır allahın adaletine inanıyorum.umarım annen gelir rahatlarsın.
kızlar bbişlere emzik verdiniz mi:ecrin_bebek:
ben şimdiden özledim hamileliğimi inan sen de özlersin
kızlar benim kız sürekli emmek istiyo memede uyuyo tam yatırıyorum basıyo çığlığı öğlenden beri böle şimdi kucağımda sızdı bırakmaya korkuyom basıcak gene çığlığısempatiksalakcinni
ablam bana verme diye kızıyodu emziği bende verim bari benim çok hoşuma gidiyo emzik ablamda damak yapısını bozar diyo ben chicconunkini aldım biraz büyük geliyo ağzına bugun verdim biraz emdi kızdı süt gelmiyo diye:roflol: sonra attı ama avunuyo onunla bende vermeyi düşünüyorum:1rolleyes:
selam kızlar nasılsınız
bizim bugün 7.günümüz doldu çok şükür. bebeğim sarılık olmuş çarşamba günü değeri 12 olmuştu. doktorumuz çok yüksek değil dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı. ilk günler süt sorunumuz çok oldu. sütüm yeni gelmeye başladı ama bebeğim yine de tam doymuyor. mecburen mama takviyesi yapıyorum. ama içim yanıyo tabi mama verirken.
süt arttırmak için tüm yolları deniyorum. bu arada iki gündür de bi göğsümü alamıyo ucu diğerine göre daha küçük.
kızlar pompa kullansam işe yararmı acaba sütü arttırmak için?? bir de nasıl bi pompa kullansam herkes bişey diyo çok kafam karıştı??
kızlar benim kız sürekli emmek istiyo memede uyuyo tam yatırıyorum basıyo çığlığı öğlenden beri böle şimdi kucağımda sızdı bırakmaya korkuyom basıcak gene çığlığısempatiksalakcinni
selam kızlar nasılsınız
bizim bugün 7.günümüz doldu çok şükür. bebeğim sarılık olmuş çarşamba günü değeri 12 olmuştu. doktorumuz çok yüksek değil dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı. ilk günler süt sorunumuz çok oldu. sütüm yeni gelmeye başladı ama bebeğim yine de tam doymuyor. mecburen mama takviyesi yapıyorum. ama içim yanıyo tabi mama verirken.
süt arttırmak için tüm yolları deniyorum. bu arada iki gündür de bi göğsümü alamıyo ucu diğerine göre daha küçük.
kızlar pompa kullansam işe yararmı acaba sütü arttırmak için?? bir de nasıl bi pompa kullansam herkes bişey diyo çok kafam karıştı??
bende chico aldım kiraz mıdır nedir yok almıyor. tabi çocuk bakıyor annesinin memesi eşşek gibi. yani 80 beden sütyen giyipte basparmağım kadar meme ucu olan tek benim herhalde. yavrum alıştı büyük meme ucuna biberonu bile köküne kadar agzına sokuyor. emzikler ise fayda etmiyo özel yaptıracagım yada mememin ucunu kesip bunun agzına yapıştıracagım :>:>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?