2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 5 emzik aldım 5inide almadı. eşim bugün bakkal emziği alacak bakalım onu ne yapacak. bebek milleti bu 10 tllik emziği almaz bak gör 1 tllik olanı emer. psikopat bunlar. daha karnımdan cıktıgında yalanıyordu zaten. oy oyyyyyyyy

Emzik için neden bu kadar uğraşıyorsunuz bırakın almasınlar ne güzel..

Doğurmayan kimler kaldı kızlar..En yakın zamanda doğum hikayemi detaylı yazacağız gazdan rahat kalırsak pis gazlar dışarı çıkmıyor :)=))

74 kişi doğurmuşuz darısı zamanını bekleyenlere
ilk 20 girmişim O zamanlar nasıl bekliyorduk girecekmiyiz diye kötükedihüso

Emmiyor biberonu kıskanmaya başladım artık Ne yapacağım bazen ümidim tükeniyor
bu arada gaz sorunu için Zinco bitkisel bir ilaç verdi dr.bakalım işe yarayacakmı ??

sen iyisin bizim beden 100 vurdu galiba aynı meme ucum da büyük çocuk aldımı bırakmıyor ağzından bide orda uyuyor yoksa uyku uyumuyor
eşimde kızım boş memeyi niye emip eziyet ediyorsun diyor gidip kızına mama yapıyor yediriyor bu kadın seni aç bırakıyor diyor
ama 2 gündür mama yok artık şükür sütüm geldi allaha şükür dün akşamdan buyana sütüm var:teytey::teytey::hooray:

Emmiyor biberonu kıskanmaya başladım artık Ne yapacağım bazen ümidim tükeniyor
bu arada gaz sorunu için Zinco bitkisel bir ilaç verdi dr.bakalım işe yarayacakmı ??

canım keske almasaydın. oda artırıyor. nurse haveyss var cok güzel. bizim kız 3 gündür az da olsa rahatkladı

Süpersin Mihri :roflol:
sende alçı al benim gibi... El izini çıkart sadece..5 TL tutmaz

merhaba, öncelikle bebeklerinize uzun sağlıklı bir ömür dilerim. ben de 2011 şubatta anne olcağım inş. doğum hikayelerinizi okumak için ara sıra sizleri de takip ediyorum.
bu alçı olayını bizim topikte de konuşmuştık. şöyle şeyler var hepsiburadada, gayet ekonomik. belki sizin için de fikir olur

Hepsiburada.com : Baby Memory Prints 3D Fanus | Anne / Bebek / Çocuk

Hepsiburada.com : Baby Memory Prints 3D Çerçeve | Anne / Bebek / Çocuk

Doğurmayan kimler kaldı kızlar..En yakın zamanda doğum hikayemi detaylı yazacağız gazdan rahat kalırsak pis gazlar dışarı çıkmıyor :)=))

BEN !!!

ya doğurmayanlara da bi liste yapsak ya (becerebilsem ben yaparım ama malesef bilmiyorumkismile)
takip etmesi kolay olur

Günaydın hatunlar! Gazla bizim de başımız dertte 2 gündür hatsahada... Dün çok ıkındı kuzum kabız oldu sanırım, bütün gece kakasını yapamadı. Sabah adeta yanar dağ gibi patladı çocuğum. Bezden taştı resmen. Dün de aynı şekilde oldu.

doktor fitil verdi, ama ben kendime fitil koyamazken minicik kuzuma nasıl yaparım ya hiç içim el vermiyor. Masajlar, havlular, sıcak kompresler, bacak egzersizleri, hiç biri anında çözüm olmadı. Sabah emerken kendi kendine yaptı bebeğim.

Çok üzülüyorum onu acı içide ıkınırken görünce ((
mafoldumben

BEN !!!

ya doğurmayanlara da bi liste yapsak ya (becerebilsem ben yaparım ama malesef bilmiyorumkismile)
takip etmesi kolay olur

ben de doğurmadım
sizde de plesantada kireçlenme başlamışmı.dr normal dedi amaeyvahedigeldismile

arkadaşlar ben de süt arttırmak için humana stil çay, rezene, tahin, pekmez, bolca su içiyorum. bebeğim 2 saatte bir emerse doyuyor ama gün içinde bazen 4 saat emdiği de oluyo. o zaman iki memeyi de bitiriyo ve doymuyo. artık kendimi yürüyen emzik gibi hissediyorum :) emzik konusunda benimki de hiçbir emziği almadı. ben sorun etmiyorum zaten vermek de istemiyorum. biberonu alıyor ama boş emzik alınca atıyor.

bir de bi bebeğimle yanlız kalabilsem evde daha mutlu olucam. gerizekalı kaynanam hergün bizde. saat 10 dedimmi damlıyor. bi işe yarasa içim gam yemiycek ama onun bana iş yapması gerekirken bu halimle bi de ben ona hizmet ediyorum. gerizekalı karı uyuz oluyorum. elimden gelse bi kaşık suda boğucam. belki o gelmese daha fazla sütüm olucak offf Allahım yardım etsin bana ve benim gibi kaynana derdi çeken herkese..

doğum yapan arkadaşlar LOHUSA şerbeti ikram ettiniz mi
yada doğum yapacak arkadaşlar ikram edecekmisiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…