herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
of beklemek ne zor dimi bizde ptesi gideceğiz bakalım ne diyecek doktor amcamız
kim kim kaldık şimdi bekleyen: ( tek bu sayfadakileri yazdım isteyen ekleyebilir tabii)
40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zelcan 28 eylül
oznur 30 eylül
selammm nasılsınız ben doğurdum geldim kuzularuykudayken bi bakayım dedim
bebeğim 3250 gr 49 cm doğdu ikimizde iyiyiz yavrumuzda sağlıklı çok şükür
slm kızlar bende varım yarın 40 haftam doluyor yalnız değilmişim hakkımıza hayırlısı olsun
kim kim kaldık şimdi bekleyen: ( tek bu sayfadakileri yazdım isteyen ekleyebilir tabii)
40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zeyneparzu 26 eylül
zelcan 28 eylül
dkaderli 28 eylül
oznur 30 eylül
40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zeyneparzu 26 eylül
zelcan 28 eylül
dkaderli 28 eylül
oznur 30 eylül
toplamda 5 kişiyiz şimdilik, herhalde biz ekim annesi olcaz
ay ağzını hayrı aç canım yaa
ben o kadar beklemek istemiyorum ptesi den sonra müsaitim
kaydirigubbakcemile3 p.tesi doğalgaz döşemeye gelecekler son dakka
salı gelebilir oğlum haha
bu gruptan olmama ihtimali benimde kulağıma hoş gelmiyor ama sağlıkla gelsinlerde. benim daha hiç açılmama bakmadı dr. sizin baktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?