geçen hafta salı baktı bana ilk kez 1 cm açılma var dedi normalmiş rahim doğuma hazırlanıyormuş doğuma müsayitsin dedi hatta bebğin başına dokunduğunu söyledi hiç acımadı:))))
selammm nasılsınız ben doğurdum geldim kuzularuykudayken bi bakayım dedim
bebeğim 3250 gr 49 cm doğdu ikimizde iyiyiz yavrumuzda sağlıklı çok şükür
of beklemek ne zor dimi bizde ptesi gideceğiz bakalım ne diyecek doktor amcamız
kim kim kaldık şimdi bekleyen: ( tek bu sayfadakileri yazdım isteyen ekleyebilir tabii)
40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zelcan 28 eylül
oznur 30 eylül
kim kim kaldık şimdi bekleyen: ( tek bu sayfadakileri yazdım isteyen ekleyebilir tabii)
40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zeyneparzu 26 eylül
zelcan 28 eylül
oznur 30 eylül
geçen hafta salı baktı bana ilk kez 1 cm açılma var dedi normalmiş rahim doğuma hazırlanıyormuş doğuma müsayitsin dedi hatta bebğin başına dokunduğunu söyledi hiç acımadı:))))
ben dün prof.a gittim.kendi dr.um bebğin kanala girmiş demişti.bu kadın girmediğini söyledi.kafası hala oynuyormuş kanala girse oynamazmış.birazda korkuttu beni.normalde ilk gebeliklerde 10-15 gün önceden girer dedi.çatın dar olabilir o yüzden de giremez dedi.
bana da ilk kez alttan bakıldı.kim demiş acımıyo diye.çooooooooooook acıdıdelikafadulden
açılma hiç yok:gitme:3gün sonra karar verilecek ya suni sancı ya sezaryan.suyumuz azalmış birazbilmiyorumkismilekireçlenmede varohaoldumsmile
bekleyen herkese hayırlı doğumlar.:Saruboceq:
canım hayırlısı olsun benim hiç acımamıştı hissetmedim bile biizm bebişler gelmemk için direniyor hadi hayırlısı:)))
ebru şallı doğum yapmış 2900 doğurmuş 9 kilo almış
ben 15 kilo aldım 2870 doğurdum sempatiksalakcinni
Ben normal yaptımnormal doğum yapanlar sancıların geleceği önceden belli olmuyormu, bi belirti falan yokmu?birisi sümük gibi bi akıntı oluyo demişti.
yuse bu yaptığın listenin sonundakiler doğuranlarmı, günü dolanlar mı, zeynep arzu dün gece doğurmamıştı, şimdide burda olduğuna göre doğurmamış olsa gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?