2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah kolaylık versin sana hala doğurmadınmı
ben 3 günden beri giremiyorum herkes doğurmuştur diye düşünmüştüm :1shok:

inşallah canım numune olarak ben kaldım tek :)
bu akşam son kontrölümüz var artık suni sancı yada sezeryan olacak muhtemelen
hayırlısıyla bi alsam bende oğlumu ne dicek dr saat sayıyorum artık :hulya:
çok stresliyim yawww

haha okadarını bilmiyorum :) bende başka bi hastasından duydum
evet bende istiyorum bi hatıra fotoğraf
ayyy yarın kucağımda olacağına hala inanamıyorum
biliyorsun normalde 1 sezeryanda 2 gece kalıyorsun
ama eve gelince haber veririm canım
bi yandan da diyorum acaba bu gece alıkoyar mı ki bilmiyorumkismile

zelcan insan son günlerde sezeryan oluyum kurtuluyum diyor bazen. ama aceleci olmamak lazım.vakti gelince sen istesende durmuyor

ayy canım sitres yapma desemde yapacan biliyorum ama bol bol dua et bu anında duan kabul olur allah kolaylık versin biran önce bebişini kucağına al a.s.

canım bende nst ye bakmıştı ondan sonra sabah giriş yap demişti sende de nst de sancı çıkmazsa bence yarın gel diyebilir akşam olduda kalmaz eve gelirsen durmu bildir emii bize inş canım en geç yarın yavrun kollarında olucak bir mucize daha gerçekleşicek inan bana anlatılmaz bir duygu gerçii sağolsun benim kızım canıma ot tıkıyo yorgunlukan uykusuzluktan bittim şuanda bile bir elimle emziğini tutuyom uyusun diyee düşünce ağlıyoo ama bazen isyan ediyosun sede dayanamayı ağlıyosun ama inan herşeye değer eskiden korkmazdım ölümden ama şimdi korkar oldum ben ölürsem o yalnız kalıcak diye her akam duru dururken ona bişi olursa ben ne yaparım diye ağlar senağlamaoldum tuhaf karışık duyguar bunlar Allah'ım isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın rabbim kimseyi evlat acısı vermesin ayyy dugulandım bian soryy

ÇOK TANIDIK Bİ DURUM SENİNKİ İYİ 12 DE BİTİRİYORMUŞ BENİMKİ KISMET EN GEC 3 TE BAYILIYOR. AMA 8DEN SONRA GECE 3E KADAR CİN GİBİYİZ . KAKA YOK EMME YOK GAZ COK ÖYLE SÜRÜNÜYORUZ. YHARIN DR NE DİYECEK BAKALIM:çok üzgünüm:

şimdi uyuyor akşama hazırlık yapıyo :ecrin_bebek:eyvahedigeldismile

kızlar meraba ben de cuma saat 2 de bebeğimi normal doğumla kucfağıma aldım suni sancı çok zordu...ama bebeği kucağa almak çok güzel...
yalnız bi sıkıntım var sütüm gelmedi daha bebeğim hep emiyor ama artık mama vermek zorunda kaldım çünkü açlıktan hep ağlıyor...benm gibi olan var mı ne zaman gelir acaba sütüm????

slm kızlar nasılsınız demiyeceğim bebekler durmuyor demi benim kızımda durmuyor gaz sancımız var hiç böyle olmamıştı 2 gündür ağlıyor kakasını yaparken ama kabız değil kızarıp gidiyor yavrum zorluyorum diye
bugün yarı kırkımızdı kızımı kırkladık

meraba canımm allah hayırlı ugurlu sağlıklı eylesinn..bende sunii sancı olduum çook zoor seni anlıyorum biz 1 aylık olduk...
sütün 3 güne kadar gelir şimdi emmeye devam edin ne olursa olsun.. benimde öyle oldu ilk günler ama çok ağlarsa kaşıkla mama ver ama biberon kullanma ben öyle yaptımm..allah kolaylık versiin:1hug:

normal doğumlarda hemen gelliyo diyolardı halbukibilmiyorumkismile

canm meraba urfada mısın bende urfada öğretmenim...evet kasıkla mama veriyorum çok şükür ki memeyi bırakmadı ama hiç süt yok bugn 3. günümüz kuru kuru emio yavrum

normal doğum yapanları gördükçe nerdeyse sezeryan olduğuma sevinicem gerçi hepsi zor ama..kalbim temizmiş iyikide sezeryan istemişim çünkü bebeğimin kordonu kısaymış........Allaha şükür o günler geride kaldı sağlıkla kavuştuk meleklerimize önemli olanda bu sanırımkaydirigubbakcemile3

gelmedi canm ya evet ben de öle biliyordum ama gelmedi daha ....hiç gelmemesi die bişe olamaz heralde demi

yok yok bişey olmaz ama sen stres olma o zaman tamamen gider Allah korusun yavaş yavaş gelir bence emdikçede çoğalır:lepi: sağlıkla büyüt bebişini inşş..

canm meraba urfada mısın bende urfada öğretmenim...evet kasıkla mama veriyorum çok şükür ki memeyi bırakmadı ama hiç süt yok bugn 3. günümüz kuru kuru emio yavrum

evet urfadayım bende k.k.öğreticisiyim....
benimde 4. gün geldi sütüm sarı bir su geliyodur mutlaka..( bol bol bulamaç yedim bende...):1hug: o zaten çook faydalıymış merak etme bağışıklık sistemi için süpermiş... için rahat olsuun...

slm arkadaslar.41+1 de 21 eylul 00.20'de bebegim dunyaya gozlerini acti.cok zordu ama herseye ragmen sonuc cok guzel.butun sikintilara deger.simdi misil misil uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…