2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne puanıymış yahu bizim puanlar kucağımızdaki veletler ne olduğunu bilmiyorum puanın ama burası bi hamilelik paylaşım sitesilmaz:
bilmiyorumkismile Ne puanı anlamadım..bişiler kaçırdım sempatiksalakcinni

zelal bende de o tarz bişi var ama burda anlatmam..özelden anlatabilirmisin?

ya benim kızımda gecen gece mızmızlandı durdu gazda değildi derdini anlayamadık uykuya dalamadı bi türlü anason ve rezene karışık verdik şimdide gözünü açamıyor uykudan

zelcan da doğuma gitmiş hadi bakalım Allah bi avazda kurtarsın inşllh
artık doğurmayan kalmadı

gece saati kuruyorum 3-3,5 saat olmasına rağmen uyanmıyo bıraksam sabahlıycak herharde sarılıktan mı ki Allah korusun..ama öğleden sonra 6 ya kadar uyumuyo emiyo 5 dk sonra kalkıyo emmek istiyo ha bire ıkınıyo bak şimdi 9:30 da uyandırdım uyumaz artık herhalde akşama kadarkafamçokkarıştı

cnm sen sütü sağıp mı veriyosun neyle veriyosun. benim kızım da yeni yeni tutmayı öğreniyo da az emiyo o yüzden doymuyo sağıp biberonla veriyorum oda yetmezse aptamilde veriyorum . onu hiç vermek istemiyorum ama sütüm çoğaldıkça inş. kescez mamayı.. 21.gün bugun ama daha tam öğranmedi kızım zaten ilk 4 gün pek süt gelmedi malum sezeryan

bizde gündüz uyuyoruz emiyoruz tekrar uyuyoruz
akşam 6 dan gece 12 ye kadar çığlık atıyoruz

acıkınca uyanıyor bazen saatte 1 bazen 2 saatte bir uyanıyor 2 saate yaklaşınca bazen ben uyandırıyorum

Benim bebeğimin de çok gazı var.Daha da çoktu önceden,meğer tahin helvasındanmış.Ben süt yapsın diye bol bol yiyordum,doktorum susamın aşırı gaz yaptığını söyledi.Kestim ,gaz azaldı.

aaaa tahin helvası gaz mı yapıyormuş :uhm:
ben hergün yiyorum

Ben de hergün yiyordum ilk iki hafta.Bırakınca bebek daha bir rahatladı.Ben şimdi süt arttırmak için hergün 2 humana still tee,2 kupa rezene çayı,1 kupa ısırgan çayı içiyorum.Bir de bir tatlı kaşığı balın içine bir çay kaşığı dolusu çörekotu koyup onu yiyorum.İşe yarıyor galiba.

yaa kızlar benimkide aynı
her akşam 7-8 den 12 ye 1 e kadar emmek sürekli kucakta durmak istiyo
ne yapsak durmuyo 12-1 oldumu bişi yapmamıza gerek kalmadan uyuyo
kolik denen bişi varmış hergün aynı saatte bebekler sebepsiz ağlarlarmış ne açlıktan ne gazdan nede kucak istemekten sadece şefkate ihtiyaçları vardır yazıyo internette
allahım neler varmış yaaaa bilmiyorumkismile
bizde gündüz uyuyoruz emiyoruz tekrar uyuyoruz
akşam 6 dan gece 12 ye kadar çığlık atıyoruz

aaaa tahin helvası gaz mı yapıyormuş :uhm:
ben hergün yiyorum

buarada ilkkez duydum helvanın gaz yaptığını süte baya ii geliyo diye ben soğana ve tahin helvasına saldırmıştım resmenn napcamm şimdiiiiii çok da seviyorum :uhm:

ay hadi ya ben çok severim tahin helvasını kahvaltıda bile yiyorum süt olsun diye yazık yavrum ıkınırken kırmızı-mor oluyo üzüldüm şimdi ya gerçekten gaz yapıyomuymuş yemiyeyim bari bende bakalım fark edicek mi saol paylaşımın için inş..işe yarar ne yicez ki ya aman hamilelik bitti artık herşeyi yiyebilirim diyodum şimdide gaz çıktı olsun varsın bebişim iyi olsun aç kalalım(annelik işte :)))

ayyyy canımmm doğurmuşsundur sen şimdi hadi hayırlısı bakalım rabbim yardımcın olsun ayy valla 40 ta olmasaydım gelirdim ziyareinee kaydirigubbakcemile2a.s.

tahin helvasıdamı gaz yapıyo ne yiyeceğimi şaşırdım bi rezene çayı bide humana stıl çayıyla olcak iş değil bu bebeklerinde kilo alması lazım sütn kalitesi içn ölçüyü fazla kaçırmadan az az yememiz lazımmış kızlar dere otuda sütü artırıyo kuru dut hoşafı az şekerli beyaz üzüm bunlardanda yiyebilirsiniz gaz yapmıyo güvenilra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…