bilmiyorumkismile Ne puanı anlamadım..bişiler kaçırdım sempatiksalakcinnine puanıymış yahu bizim puanlar kucağımızdaki veletler ne olduğunu bilmiyorum puanın ama burası bi hamilelik paylaşım sitesilmaz:
zelal bende de o tarz bişi var ama burda anlatmam..özelden anlatabilirmisin?slm kıızlar bizde bir aylık olduk ve gece hiiiiç uyumadık ne yapıcaz bilmiyorum gaz değildi bu gece bebğimin başka bi derdi vardı ama anlayamadım.... şimdi saç kurutma makınasıyla sakinleşip uyudu bilseydim çoktan denerdim.........
ayrıca benim kuyruk sokumum normal doğumda yerinden oynamış galiba dikişleim iyleşti ama hala oturamıyorum .......emzirmekte ayrı sorun oluyor oturamyınca.......ne yapçam bilmyorum ........sezeryan olmadığıma yanıyorum şimdi en azından otururdum...
bilmiyorumkismile Ne puanı anlamadım..bişiler kaçırdım sempatiksalakcinni
cnm mutlaka sütünü sağıp ver. sağdıkçs artıyo çünkü. bi de her ne kadar zor olsa da dinlenmene, uykuna ve yeme içmene dikkat et. ben sezeryan oldum benim de hiç sütüm yoktu 4-5. günlerde gelmeye başladı ama ben sağmaya 15 günlükken başladım.devamlı memedeydi çünkü 5-6 saat emdiğini biliyorum. bebeğim 17 günlük şimdi. ve şimdiye kadar sağmadığıma bin pişmanım. bebeğime tek baktığım için dinlenmeye pek vaktim olmuyor. öyle olunca yani aç kalırsam ve uykusuz sütüm çok az geliyor. ve mama takviyesi yapıyorum. bebeğim de doyup rahat rahat uyuyor 2-3 saat. arada fırsat bulup uyursam sütüm çoğalıyor hemen. bir öğünlük çıkıyor. böylece bebeğimin ne kadar yediğine emin olabiliyorum ve içim rahat şimdi. 15 gün boyunca çocuğuma işkence yapmışım resmen açlıktan doğru düzgün uyuyamadı bile yavrum.
bir de humana stil çay, tahin, rezene, bolca su çok güzel süt yapıyo ve gaz yapmıyo bebeğe bilgin olsun. onları tüket mutlaka. ve kendi sütünü vermekten sakın vazgeçme ama aç da bırakma bebeğni çünkü sarılığı artabilir ve şekeri düşer. (tecrübeyle sabittir)
mentos senin ki uykucu demek ki
bizde gündüz uyuyoruz emiyoruz tekrar uyuyoruz
akşam 6 dan gece 12 ye kadar çığlık atıyoruz
birde arkadaşlar cuma günü bulgur pilavı yedim süt yapıyo diye ama aman Allahım belkide bebiş ondan akşama kadar ağladı bende bile acayip gaz yaptı yavrumu nasıl etkiledi Allah bilirakannehir ama tahin helvası güzel süt yapıyo birde rezenea.s
aaaa tahin helvası gaz mı yapıyormuş :uhm:
ben hergün yiyorum
kızlar bebeğim beni fena yoruyor kucaktan inmek istemiyor sıcağı hiç sevmiyor biraz üzerini örtsem kapalı giydirsem hemen isilik döküyor akşamları hava biraz serinledi diye uzun kollu giydirdim şimdi sırtında poposunda isilik olmuş şimdi sadece kilot giydirdim uyuyor
akşamları saat 8 başlıyor 12 kadar sebebsiz ağlıyor emmiyor bile çok yoruluyorum kucağımdan hiç inmiyor akşam ikimiz birden ağlıyoruz dayanımıyorum bende ağlıyorum mafoldumben
yaa kızlar benimkide aynıÇOK TANIDIK Bİ DURUM SENİNKİ İYİ 12 DE BİTİRİYORMUŞ BENİMKİ KISMET EN GEC 3 TE BAYILIYOR. AMA 8DEN SONRA GECE 3E KADAR CİN GİBİYİZ . KAKA YOK EMME YOK GAZ COK ÖYLE SÜRÜNÜYORUZ. YHARIN DR NE DİYECEK BAKALIM:çok üzgünüm:
bizde gündüz uyuyoruz emiyoruz tekrar uyuyoruz
akşam 6 dan gece 12 ye kadar çığlık atıyoruz
aaaa tahin helvası gaz mı yapıyormuş :uhm:
ben hergün yiyorum
Ben de hergün yiyordum ilk iki hafta.Bırakınca bebek daha bir rahatladı.Ben şimdi süt arttırmak için hergün 2 humana still tee,2 kupa rezene çayı,1 kupa ısırgan çayı içiyorum.Bir de bir tatlı kaşığı balın içine bir çay kaşığı dolusu çörekotu koyup onu yiyorum.İşe yarıyor galiba.
@dkaderli -@ mihri- @aggelos : kızlar sağolun güzel dilekleriniz için
dr baktı 1 parmak açılma var sadece dedi nst istemedi
sabah 5de yatış yapıp suni sancıyla epidural normal doğum gerçekleşek Allahın izniyle
DUALARINIZI BEKLİYORUM
yarın öğlen kucağımda olurmuş oğlum
pardon bugün öğlen malum saat 2 salı gününe girdik
son eylül annesi olarak 05-10-2010 da kapatcağım listeyi sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?