merhabalar nasılsınızzz ...gecmıse bakamadım ...yendi doğum yapan arkadaslar Allah analı babalı buyutsun.0
Sütünü sağan arkadaşlar hangi markayı kullanıyosunuz bende alıcam ama bir turlu karar veremedım yardımcı olabılırmısınız
ben de genzine kaçınca hemen sırtına vuruyorum
merhaba , ben de eylül annesiyim daha önce kendimden bahsetmiştim burda, benim kızım da emerken tıkanıyor , çok korkuyorum yan yatırıp sırtına vuruyorum hafifçe ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aslında , biraz daha açık tarif edebilir misiniz tam olarak ne yapmak gerekiyor[/QUOT
merhaba dediğim gibi dik tutup yüzüne doğru üflediğimde hemen kendine geliyor banada bir yakınım söylemişti ben denediğimde çabuk kendine geliyor arkadaşlar alnınnı bastırıyorum yazmışlar doğrudur belki ama benim kızımın tam iki kaşının arasında alnına kadar parmak izi gibi bir kızarıklık var sanki bastırısam dahada kötü olur diye o yöntemi kullanmak istemiyorum allah yavrularımızı korusun :Saruboceq:
ben de baş parmağımı kaşının ortasından alnına doğru hafif bastırarak çıkarıyorum. işe yaradı şimdiye kadar. Allah korusun
banimde yaramın üzeri hala bir taraf şiş gibi duruyor acıma yok sadece arada bir sızlama oluyor birde o şiş olan kısım uyuşmuş gibi ellediğimde fazla his yokya arkadaşlar ben dün biraz ev süpürdüm, yemek falan yaptım dikiş yerim şişti. sabah inmişti ama şimdi yine şişmeye başlamış. bugğn hiç iş de yapmadım yorulmadım da hafif de acıyo. 19.gün bügün niye hala devam ederki ne zaman geçicek acaba
bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı boyumuz kşlomuz için aferin aldık, 3250 gr 49 cm doğduk,
3700 gr 52 cm olmuşuz maşallah
bizim de kasım da ayy ben de onu düşünüyorum çok zor olucakmaşallah kuzucuklarımıza alkisalkisalkis
bizimde ayın 19 da 2, aşımız var 3 tane yapılacakmış nasıl dayanacak yavrum bilmem bizde ozaman öğreniriz kilomuzu boyumuzuhihoyyyt
kızılcık çok geçmiş olsun fototerapi sonrası tekrar değeri yükselmiş endişelenme aynısı kızımdada oldu 2 gün sonra kendisi düşmüştü
ne yapalım o da çocuklarımızdan bize hatıra benimkide tam ortasında iki çizgi ollmuş tam öncekinin üstüne gelmiş altlı üstlü olmuş çamaşır ipi gibii duruyor neyse kızım ağlıyor hatta kendini parçalıyo arsız ben çıkim opuyorumnanaktanmihri o uyuşukluk benim ilk doğumumda oldu bunda hiç uyuşukluk yok nedense
birde kızımda daha az kesmişlerdi bunda kesik daha uzun ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?