2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben medelanınkini aldım cnm. manuel olandan da almıştım ama sağamaım onla. medeladan memnunum bi tek motorunun sesi fazla biraz. vırrrr diye çalışırken ses yapıyo.

benim kızımda genizine kaçırıyor annem yattığı yerden yan çevir vur sırtına diyor ben hemen ayağa kaldırıyordum telaşlanıp kannanam da alnının ortasına barmağını bastırıp çeviriyordu

ya arkadaşlar ben dün biraz ev süpürdüm, yemek falan yaptım dikiş yerim şişti. sabah inmişti ama şimdi yine şişmeye başlamış. bugğn hiç iş de yapmadım yorulmadım da hafif de acıyo. 19.gün bügün niye hala devam ederki ne zaman geçicek acaba

Son düzenleme:
bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı boyumuz kşlomuz için aferin aldık, 3250 gr 49 cm doğduk,

3700 gr 52 cm olmuşuz maşallah

banimde yaramın üzeri hala bir taraf şiş gibi duruyor acıma yok sadece arada bir sızlama oluyor birde o şiş olan kısım uyuşmuş gibi ellediğimde fazla his yok
sizlerde böyle birşey varmı :uhm:

bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı boyumuz kşlomuz için aferin aldık, 3250 gr 49 cm doğduk,

3700 gr 52 cm olmuşuz maşallah

maşallah kuzucuklarımıza alkisalkisalkis
bizimde ayın 19 da 2, aşımız var 3 tane yapılacakmış nasıl dayanacak yavrum bilmem bizde ozaman öğreniriz kilomuzu boyumuzuhihoyyyt

kızılcık çok geçmiş olsun fototerapi sonrası tekrar değeri yükselmiş endişelenme aynısı kızımdada oldu 2 gün sonra kendisi düşmüştü

mihri o uyuşukluk benim ilk doğumumda oldu bunda hiç uyuşukluk yok nedense

birde kızımda daha az kesmişlerdi bunda kesik daha uzun ona üzülüyorum

maşallah kuzucuklarımıza alkisalkisalkis
bizimde ayın 19 da 2, aşımız var 3 tane yapılacakmış nasıl dayanacak yavrum bilmem bizde ozaman öğreniriz kilomuzu boyumuzuhihoyyyt
bizim de kasım da ayy ben de onu düşünüyorum çok zor olucak
eşime dedim kesin geliceksin yanlız dayanamam dedim
kızılcık çok geçmiş olsun fototerapi sonrası tekrar değeri yükselmiş endişelenme aynısı kızımdada oldu 2 gün sonra kendisi düşmüştü

çikolata canım maşallah paşan ne güzel kilo almış

mihri o uyuşukluk benim ilk doğumumda oldu bunda hiç uyuşukluk yok nedense

birde kızımda daha az kesmişlerdi bunda kesik daha uzun ona üzülüyorum
ne yapalım o da çocuklarımızdan bize hatıra benimkide tam ortasında iki çizgi ollmuş tam öncekinin üstüne gelmiş altlı üstlü olmuş çamaşır ipi gibii duruyor neyse kızım ağlıyor hatta kendini parçalıyo arsız ben çıkim opuyorumnanaktan

maşallah çikolata
bakalım biz kaç kilo olduk yarın aylık kontrole gidicez dr
geçen hafta sağlık ocağında tartıldık 4500 kiloyduk
arada öksürmeye başladı
bide ateş düşürücü ilaç istiycem dr ne olur ne olmaz
diğer aşıda ateş yapıcak lazım olucak

bugün benim kız amma uyudu sadece emmeye uyandı
banyo yaptırdım mayıştı iyice

banyo yapınca b,zimkide öyle mayışıyo uyusun bol bol kuzucuk

maşallah bozocum sizin kilonuzda iyiymiş,

ateş düşürücü paranox fitil veriyolar genelde, karma aşı ateş yapıyo çoğu bebede, aşıya götürmeden önce fitil ver mutlaka

ben kaçayım paşa uyuyo kızımla market turu yapalım yarın öplen yemeğe ablamlar gelecek hazırlık yapıcam

kuzunu kokla benim için, görüşürüz cnm

saol çikolata cığım
şurup vermezler mi ki fitil kullanamam gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…