kızlar sarılık her zaman olabiliyomu belli bi süresi varmı acaba ,, hani şu kadarlık olunca artık olmaz die bişey varmıı ki
bilemiycem seda genelde ilk doğdukları zaman oluyor
geçmiş olsun kızılcık
Slm kızlar nasılsınız,sütten,gazdan bahsetmişsiniz.
Maalesef o derler bizde de var.
Neyin gaz yaptığını bi türlü anlayamadım ama bebeğim resmen iki büklüm oluyor
acaba üşütüyormuyum yoksa yediğim şeylerden mi diye düşünüp duruyorum.
Süt konusunda da,ilk günler çok çok azdı sütüm,
dr tavsiyesi üzerine aptamil vermeye başladık mecburen ama hiç memnun değilim bu durumdan.
Bol bol emziriyorum,humana ve milupanın süt çaylarını içiyorum ama yinede yetmiyormuş gibi geliyor.
yani ben de doyuyor diye düşünüyorum yoksa ağlar
doyduğu zamn diliyle memeyi itiyor
ama sık sık emziriyorum
Zeynop neden bukadar acele ediyorsunuz?Ben de bu gün sordum bunu doktora
Bana havuzun temiz olduğuna güveniyorsan girebilirsin dedi bu gün.
Dün 6 haftayı bitirdik çok şükür :)
Bu perşembe sünnet olacak oğlum. Biraz tedirginim. Dilerim çok çabuk iyileşir.
biz sadece batikon sürüp sargı bezi ile üzerini kapadık ağlayınca göbeği çıkıyordu sadecearkadaşlar aranıza yeni katıldım ben ekim annesi olacaktım ama bebeğim eylülde doğdu.göbeği yeni düştü.ağladığında dışarı çıkıyor göbeği.siz düzgün şekillenmesi için ne yaptınız.neyi tavsiye edersinixz.
aynı şeyler yaşıyoruz demekki benim bebeğiminde genzine çok kaçıyor diğir kızımda bilmiyordum çok korkuyordum her seferinde şimdi hafif kaldırıyorum burnuna doğru üflediğim zaman kendine geliyor emdikleri süt burunlarından geliyor kuzucukların senağlamabenim kız emerken çok genzine kaçırıyor
aynı şeyler yaşıyoruz demekki benim bebeğiminde genzine çok kaçıyor diğir kızımda bilmiyordum çok korkuyordum her seferinde şimdi hafif kaldırıyorum burnuna doğru üflediğim zaman kendine geliyor emdikleri süt burunlarından geliyor kuzucukların senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?