şükürler olsun canım bizde iyiyiz kızımla bu akşam mideme felaket ağrı girdi gaz sancısıydı sanırım sıcak şekerli suyla falan geçirdim biras

Allah sizede iyilikler versin
gunaydin canim cok licok gecmis olsun ama neylersin migde
yedikelrine muhakak dikat etmen lazim,eksi acili baharatli yememelisin
düşük sancısı çok fena ben de 5 haftalık düşük yapmıştm keseyi düşürene kadar ölmüştüm resmen o yüzden doğumu hiç düşünemiyorum
sen kaç haftalık düşük yaptın?
bozom canim gecmis olsuna.s.ama gecmiste kaldi sakin ha uzulum demiyesin
hem bak :ecrin_bebek:minik kusun yolda annesi:=) hemide eyylul anasi olacan:lepi:insallah allahim sagsalim saglikla kucaklamani nasip eylesin amin,opuyorumnanaktan
Ayy kızlar misafirliğe gittik tatlıyı görünce dayanamadım şimdi de pişmanlık içimi kemiriyor :kedi:
ceylan im canim afiyetler olsun,
kaydirigubbakcemile3canim benim sakin yeme

lmaz:
senin yerine ben yerim kaydirigubbakcemile3tatkaydirigubbakcemile3li demisisn ya ay canim cekti soyle kunefe hmm burda var yapan yer antep sofrasi diye oglen diyeyim kizimla yiyeyimsositosositocok hainim hahaha
ama sana yasak o yuzden ben yerim:=)) sen bua haftalik doldurdun:=) sira bende daha cikolata bile yemedim kilo alirim diye:=(
johnsons baby canım yakınlarında varsa sende al :))
bozo canim benim k.validemelr haftaya getiriyorm ya onalara dedim bana johnsons baby kolanyasini alin getirin cok sveiyorum bri dalin sapuan birde o kolonyayi:=)
kısmetim gelsene yaaaaa :çok üzgünüm:
inan bana bir tek sen eksiksin orda.ve yokluğun çok belli inan banaboshayallersmile
öyle güzel paylaşımlar yapıyoruz ki hem birbirimizi görüyoruz.
hemde grubumuz gizli arkadaşların bile göremiyo paylaştıklarını çok güvenli yani.
eşine anlat kızlar orda de sadece onlarla olabilmek için faceye girmek istiyorum de.
izin verecektir eminim.
sonra bizleri eklersin kendine kopmayız.
çünkü kk bazen kopuyo bakım falan oluyo ordan yazışıyoruz.
sen bunu bi düşün canım.
valla gelirsen süper olur :lepi:
5:35 oldu gidiyom ben...
bi duş alim kahvaltı hazırlayıp kocişi kaldırıp geçireyim.
sonrada uyurum ...
bakalım benden sonra kim gelecek...
öpüldünüz kızlar.....
a.s.lila cigim canim gunaydinlar ,,opuyorumnanaktan
hayirli cumalar Allahim daha guzel gunler nasip eylesin amin,
canim evet ya bende face gelmek istiyorum bugun oglen konusacam zaten esimin rahatsiz oldugu konu bir erkegin beni rahatsiz etmesiyle alakasi yok
ozamnlar bir akrabasi cok sacma ve cirkin seyler yazmisti sayfama resmen ayrilma nkmiza gelmistik,tam o bitti benim ailem basladi cunki evlenmemize herkez karsiydi ve yillardir evli oldum halde kimse istemez esimle mutlu olmami inan bana bu vs,den hani guven le alakasi yok,
ama konusacam gizli diye anlayisla karsiliyacana eminim,
kahvalti hazirliyacakmisisn hmm afiyetler olsun enistemle sana tabiki en onemliside

rüzgarima :ecrin_bebek:
günaydin EYLUL ANNELERI HAYIRLI CUMA LAR EN GUZEL HAFTALAR EN GUZEL GUNLER SIZLERLE OLSUN;AMAN ZAMANLI DOGUM YAPMALARkaydirigubbakcemile3
kizlar ya ben 12gibi uyudum ay uyandimda saat3du,dahada uykum gelemdi ya:=((
benimkisi horul horul uyuyorlaelaelaelaelae
bende uykusuz yorgunum bugunde baya yogun gececek hmm neyse idare ederim kesin bugun boyle olurumsempatiksalakcinnihahahha
inaninki cok aciktim kalkayim bir kahvemi iceyim daha icmedim:=

delphin: