• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin zelcan

benimki 1 aydır başaşağı duruyordu bu c.tesi kontrol vardı iyice kafasını kanala dayamış heralde bu pozisyonunu bozmaz bozsada bana sorun değil, inş döner kuzucuğun, doğum sancısındada dönen bebek çok oluyor şimdiden üzülme hayırlısı olsun

yorumun için sağol canım ya
nebilim bana sanki herkezinki dmnüş benim oğlan dikbaş dönmemiş gibi geliyor
kafası hala yukarda
altta kasıklarımda tekmeleri hala aynı
yarın gidicem 2 hafta önce dönmemişti ama halen aynı hissediyorum
üzülmemeye çalışıyorum daha doğrusu korkmamaya bende normal istiyorum
ama çok istediğim için mi ne sanki sezeryan olcak gibime geliyor...

ben çıkıyorum iyi akşamlar evime gideyim kızımla dışarı çıkıcaz söz verdim parka götürcem diye, ordanda dolap bakarız babamızla buluşup, kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile4

hayırlsısı olsun inşallah...ben normal ıstıyorum konuştuk biraz..ilk tercıh normal tabıkı ama durum değerlemesı yaparız falan dedı... epidural normal istıyorum bi aksılık olamzsa...
kısmet dıyelım...Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşallah...

epidural sanırım gerekiyor, yani epidural olmadan doğuran duymadım. ağrı eşiklerimiz düşük tabi, bende epidurala sıcak bakıyorum. dediğin gibi hayırlısı olsun.
normal olursa kabulümdür ama kendimi şartlamıyorum. zira normal doğumun sorunsuz gerçekleşmesi için çok fazla şey bir arada olmalı. bebeğin duruşu, kilosu, annenin çatısı vb. bu nedenle hangisi bebeklerimizin en sağlıklı gelme yolu olacaksa öyle olsun.

yorumun için sağol canım ya
nebilim bana sanki herkezinki dmnüş benim oğlan dikbaş dönmemiş gibi geliyor
kafası hala yukarda
altta kasıklarımda tekmeleri hala aynı
yarın gidicem 2 hafta önce dönmemişti ama halen aynı hissediyorum
üzülmemeye çalışıyorum daha doğrusu korkmamaya bende normal istiyorum
ama çok istediğim için mi ne sanki sezeryan olcak gibime geliyor...

cnm bende çokk istedim suni sancı yerken bile dr söylüyordum ne olursa olsun beni normal yaptırın diye, ama son dakikada 7 saat sancı çekmemin ardından bebeğin ve benim kalp atışımızda ani bi düşüş oldu birden apar topar sezaryana alındık, inş. gönlündeki olur, hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler

Ufff rezillik yaaaa, sabah 10dan beri sular kesik. Kaplara almıştım, o da bitmek üzere. Allahım duş almak istiyorum lütfeeeeeeeeeeen :))

çikolatacım başardım sonunda pek belli olmuyor gerçi ama sonra tekrar çeker koyarım diğeriylede..

bende epidural olurum gerci ehmsire bana ilk gaz maskesi ve gaz emzigi veriliyor eger yetersiz gelirse 180 mg morfin agizdan alinan bir ilac veriyor cogu kadina bunalr yeterli oluyor ama sen hala acim vard ersen acilmada halen cok olmadiysa belirli bir sevideye ise epidural uyguluyoruz dedi yanib urda hemen gitin gel epidural yokmus ben ben agriya dayanamam isticem tabi ..

ben geceligmi acik pembe aldim pjamami koyu pembe aldim taclarimida kurdeleli sade pembe aldim illa kirmizi olmasi gerekirmi adetmi yani bu pjama ne renkteyse o renk aldim ben :)

Yatağını biz de çok ucuza aldık, 250 tlye belisin yatağını aldık. Bebe giysileri de çok ucuzdu. Ama iç giyim fazla çeşitli değil ve tam suriye kültürü hakim pullu abiye gecelikler:umursamaz:
Ay ne güzelll.tam benlik kafamçokkarıştı
Bayılırım pullu şeylere..
spor tarz severim ama kokoşlukta vardır birass..
melek yatak mobilyamı parkmı..

hastahane için aldıklarımdan biride bu kızlar..daha almam lazım gerçi ama bakalım bulabilirsem..ama bunları çok beğenerek aldım..

kırmızı taç takmak al basmasın diye biliyorum ben lohusayken yani adettin amacı o..sanırım aynı renk değilde kırmız takmak gerekiyormuş..

kirmizi tac bence tam koca kari inanisi eskiden yoktu gerci cok eskiye dayanmiyor demekki bens adece sik dursun sacimonume gelmesin diye takiyorum rengide farketmiyor dogal olarak :) eski yasli kaidnalr ahirda dogurup krizii tac mi takiyorlardi acab hepsini al basmamis hehehehe :)

iyi akşamlar kızlar.Bugün tekrar dr a gittim ilaca devam edeceğiz 36. haftayı bitirene kadar.Sancılarım ara ara gelip gidiyor.Şu 15 gün geçsede doğsa ne güzel olacak:CüvCüv:

kirmizi tac bence tam koca kari inanisi eskiden yoktu gerci cok eskiye dayanmiyor demekki bens adece sik dursun sacimonume gelmesin diye takiyorum rengide farketmiyor dogal olarak :) eski yasli kaidnalr ahirda dogurup krizii tac mi takiyorlardi acab hepsini al basmamis hehehehe :)

canım zaten o zamanlar taç değilde kurdele bağlarlarmış ben annemi hatırlıyorum 23 sene önce kardeşimde bile takmıştı bizlerdede takmış..adet o zamanlardan gelme..günümüze kadfar taç olup modernize edilmiş..şimdi geceliklerede aynı renk koyuyorlar mutlaka...

kırmızı taç takmak al basmasın diye biliyorum ben lohusayken yani adettin amacı o..sanırım aynı renk değilde kırmız takmak gerekiyormuş..

Benim kırmızı tacım yok :/ hiç de aklıma gelmedi.. bi yerden bulup koyayım çantama bari...

Back
X