Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin canim:=)canım benım face adresim yok burdan aldım .. eşimle anlaşmıştık face açmıycaz diye şimdi acamıyorum çoğu şeyide kaçırıyorumklava:
yusem aynen bende oyleyim ee iyide yapmisim delikafaduldenysm ben sırf burası için özel facebook açtımakar hahaadelik
sadece burdaki arkadaşlar kayıtlı bende..
bu nickinle açabilirsin...
merhaba oznur cugum canimslm kızlarrr a.s.
canim ilk kez duydum hurma erken mi dogurtuyormu???ben yiyorum tugen...
günde 5-6 tane akannehir..hiç sevmem
ohaoldumsmileohaoldumsmilesok oldum gercekten mibilmiyorumkismilehurmayı şimdi çok yemeyin kızlar Allah korusun erken doğuma sebep olur
sekerim guzellestin demekkaydirigubbakcemile3selam kızlar ... nasılsınız akşam agda yaptırdım kuşuma bugün ay cok yanıyor yaof sıcaklarda bir taraftan
merhaba kizlar ben geldim doktora gittim ntsye bagaldialr bebegin kalp atislarini hareketlerini olctuler idrar aldialr seker falan baktilar sorun yok bebek gayet iyi dedi doktor kaburga batmamdan sancim oluyo surekli dedim bebek ayagini dayiyo saga yatma dediben bunu zaten biliyordum aci cok oluyo uyuyamiyorum deidm paracetamol al agri baslayinca dedi eve donduk yine :)
valla ben hastanede doguma giden kadini gorunce gozum kokrtu iyice![]()
ben de bülent beye 6.aydan sonra başladım hatta doktorumun gittiğini filan zor durumda kaldığımı stres yaptığımı anlattım açık açık. o kadar alçak gönüllü ve kibar bir insan ki bunu hiç problem yapmadı. eminim seni de öyle karşılayacaktır.
Şar H. profesör geldi duymuşsundur belki ben hiç memnun kalmadım ama belki senin hoşuna gider. en azından tecrübeli okumuş dersen !!