• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla baya faydalıymış herşey var içinde doğumuda kolaylaştırıyormuş inş. kolay ve çabuk olur doğum

selam kızlar ... nasılsınız akşam agda yaptırdım kuşuma bugün ay cok yanıyor ya :( of sıcaklarda bir taraftan

bende dün gördüm markette ama benim için henüz erken diye almaımm..allah korusun erken olmasınndelikafadulden

şuan 35+2 yim şimdilik 2-3 tane yiyorum bende ama 36 haftayı geçince 5-6 yapcam doğurmadıkça arttırıcam inş kolay doğum olur 40 hafta beklemek istemiyorum 37 -38 haftada gelsin istiyorum ben böyle istiyorum ya kesin 40 haftayıda geçer

merhaba kizlar ben geldim doktora gittim ntsye bagaldialr bebegin kalp atislarini hareketlerini olctuler idrar aldialr seker falan baktilar sorun yok bebek gayet iyi dedi doktor kaburga batmamdan sancim oluyo surekli dedim bebek ayagini dayiyo saga yatma dedi :( ben bunu zaten biliyordum aci cok oluyo uyuyamiyorum deidm paracetamol al agri baslayinca dedi eve donduk yine :)

ben hastanede beklerken bir kaidn geldi esi ile cantasiyla gelmis sancisi baslmais nasil bagiriyor cuma gelmesi bekleniyormus bebek bir akc gun erkenci hemsire sordu kacinci bebek kaidn demezmi 6.tum bekleme odasindakiler kikirdadi valla bend etutamadim kendimi guldum 6 ya ben bir taneyi bu kadar dert ediyorum6 ama kadin nasil kivraniyordu acidan guldum ama korktum gozudmen yas geldi :(

bozo ya soylemedi basi asagida ayakalri kaburgana baski yapiyor dedi yarinda kendi doktoruma randevu verdi bu acildeki doktor kendi doktorunda gorsund edi nts ye bagladiklarinda bir gun yatirabilirz hastanede ne olur ne olmaz dediler naisl gozum korktu kalicam diye kaburgam batiyo diye gittim biliyosun ayakalriyla baksi yapiyo paracetomal agri kesici kullandeid bebeign kalbini dinledi atislar normal dedi tansiyona bakti normal idrardan testler normal bebegin hareketelri normal bakalim yarin yine dogum sinifim var ordanda kendi doktoruma gecicem yine bakicaklar benim kizin gelmeye falan niyeti yok galiba kalciak orda 42 hafta :)kafasi asagida olucna pozisyon almis oluyormu simdi yarin soruyim yine :) bu arada yemeklelrini dogru ye saatelri atlama demir hapimi atlama bol su ic diye yine uyardi :(

gunaydin kizlar
bugun ilk gunaydinda benden olsun:=))

saadetcigim korkma birsey olmaz bebegin saglikli ya onemli olan bu canim,,bas asagi demek kanala inmis anlamina geliyor :=))hadi hayirli haberlerrr

kizlar sahsen surada ticker ustunde 38 gordum ya gam yemem artik:=))) 8gun bitttimi bebegimin 30 gunu kalir:=))gun sayiyorum ALLAHIM HEPIMIZE SAGLIKLA KUCAKLAMAYI NASIP EYLESIN AMIN

LILADAN HABERI OLAN VAR MI GORMEDIM

canım benım face adresim yok burdan aldım .. eşimle anlaşmıştık face açmıycaz diye şimdi acamıyorum çoğu şeyide kaçırıyorum :oklava:
gunaydin canim:=)
inanki benimde yoktu delikafaduldenama dayanamdim yaptim vallahidelikafadulden
hemde bu isimle yoksa daha evvel bizde esimle bir anlasmadaydik aman kim takar
ysm ben sırf burası için özel facebook açtımakar hahaadelik
sadece burdaki arkadaşlar kayıtlı bende..
bu nickinle açabilirsin...
yusem aynen bende oyleyim ee iyide yapmisim delikafadulden:delphin:
slm kızlarrr a.s.
merhaba oznur cugum canim
nasilsin ya nerelrdesin gorunmuyorsun
insalalh iyisinizdir optm ozletme kendiniopuyorumnanaktan
ben yiyorum tugen...
günde 5-6 tane akannehir..hiç sevmem
canim ilk kez duydum hurma erken mi dogurtuyormu???
ben yararini biliyorum ama erken dogumu duydum sok oldumbilmiyorumkismile
hurmayı şimdi çok yemeyin kızlar Allah korusun erken doğuma sebep olur
ohaoldumsmileohaoldumsmilesok oldum gercekten mibilmiyorumkismile
selam kızlar ... nasılsınız akşam agda yaptırdım kuşuma bugün ay cok yanıyor ya :( of sıcaklarda bir taraftan
sekerim guzellestin demekkaydirigubbakcemile3
eh seni kim tutar aksama ahahadelikafadulden
iyi yapmisin bacim ama bu sicakta basinin derdi neydi:=))
merhaba kizlar ben geldim doktora gittim ntsye bagaldialr bebegin kalp atislarini hareketlerini olctuler idrar aldialr seker falan baktilar sorun yok bebek gayet iyi dedi doktor kaburga batmamdan sancim oluyo surekli dedim bebek ayagini dayiyo saga yatma dedi :( ben bunu zaten biliyordum aci cok oluyo uyuyamiyorum deidm paracetamol al agri baslayinca dedi eve donduk yine :)

valla ben hastanede doguma giden kadini gorunce gozum kokrtu iyice :(

:nazar:masallah cimcime me canim ay saglikli olsunda ogrenirsin,,
canim korkma yahu her dogum ayni deil guzel arkadasim canimkendini uzme hem en hayirlisi neyse o olsun amin,,a.s.

günaydın kızlar.umarm herkes iyidir.
benim dr 3 ay önce söylemişti bana hurmaye dye.erken doğuma neden olsaydı söylemezdi.
hurmakan yapar ve doğumu kolaylaştırır dedi.ara öğünlerde yiyebileceğimi söyledi.ben o zamandan beri yiyorum ara ara.

dün kontrol vardı.nst ye girdim ilk kez. sancı çıkmadı. 10 gün içinde doğum beklemiyorum dedi doktorumuz. baş aşağı duruyor ama kanala girmemişhenüz zilli. ayın 20sinden sonra bekliyoruz.
haftaya yapılacak olan çatı muayenesini de aradan çıkardı doktorumuz.
çatır çatır doğurabilirmişim:)

ben de bülent beye 6.aydan sonra başladım hatta doktorumun gittiğini filan zor durumda kaldığımı stres yaptığımı anlattım açık açık. o kadar alçak gönüllü ve kibar bir insan ki bunu hiç problem yapmadı. eminim seni de öyle karşılayacaktır.
Şar H. profesör geldi duymuşsundur belki ben hiç memnun kalmadım ama belki senin hoşuna gider. en azından tecrübeli okumuş dersen !!

duydum canım onuda ama Bülent'e kesin karar verdima artık yarın için randevu aldım bugün fullmuş .ancak akşam verebilirim dedi kız akannehir kesin suatın hastalarıda ona gidecek

birde Şar'da VIP odası var gördün mü bilmiyorum.NST yapılırken gördüm kapısında kamera filan var hemşireye sordum içerisini görebilirmiyim diye oda bana ukalaca neden görmek istiyosunuz ki dedi bi bakış attım kadına burda doğurursam orda kalmak istiyorum dedim kaydirigubbakcemile3 orda herkes kalamaz dedi bende herkesmiyim ben dedim o dalga geçtikçe bende geçtim gıcık oldum hemşireye müdürle konuşmak gerekiyormuş ama gerçekten içerisini çok merak ettim yani diğer odalardan ne farkı var acaba

Back
X