• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar neler oluyo bize suskun sakin ay msn ayırdı bizleri kızlar guruba geri dönun:enbuyukkk: biz neden giremiyorz msn ye giremeyen çok insan var ayıp oluyo kızlar ya son ayda bıraktınız bizi:çok üzgünüm:

selam şekerler yinemi sakin burası valla bu msn i hackleticem haaa çabuk geri gelin.....................

Kızlar ben medela süt pompası (1.5 ay kullandım) satıyorum. Parçaları eksiksiz, kendi kutusunda, garantisi hala devam ediyor. İsteyenler özelden mesaj atabilir.

bizde yarın doktorumuza gidiyoruz kontrole...çatı muayensi yapılacak,idrar tahlili,bide akıntıdan bi tahlil yapılacakmış eğer bakteri varsa normal doğumda bebeğin temasından önce önlem alınması için ve ilk defa nts ye giricem epey işimiz var yani yarın..umarım herşey yolundadır...

bizde yarın doktorumuza gidiyoruz kontrole...çatı muayensi yapılacak,idrar tahlili,bide akıntıdan bi tahlil yapılacakmış eğer bakteri varsa normal doğumda bebeğin temasından önce önlem alınması için ve ilk defa nts ye giricem epey işimiz var yani yarın..umarım herşey yolundadır...

inş her şey yolunda gider canm ben bugün gttim dra nts ya bağladılar çok sncım çıkmadı 10 gün sonra rekrar gidecğim ozamn banda çtı muanesi yapacak kanala bakacak açokmı değilmi diye bnm dr 38 hafta bittikten sonra bakacak çatı muanesine bebiğmin gelşimi çok şükür iyiydi 3kilo olmş boyuda 50cm 10güne kadr doğm beklemiyoruz dedi dr um saten 10günü atlattımmı 9 günüm kalıyosositososito:nazar:

inş her şey yolunda gider canm ben bugün gttim dra nts ya bağladılar çok sncım çıkmadı 10 gün sonra rekrar gidecğim ozamn banda çtı muanesi yapacak kanala bakacak açokmı değilmi diye bnm dr 38 hafta bittikten sonra bakacak çatı muanesine bebiğmin gelşimi çok şükür iyiydi 3kilo olmş boyuda 50cm 10güne kadr doğm beklemiyoruz dedi dr um saten 10günü atlattımmı 9 günüm kalıyosositososito:nazar:

oyy canım maşallah kuzucuğuna kilosuda çok güzel benimki o kadar yoktur..zaten doktorumuzda dedi miyon bi bebek olucak diye 3,3,5 doğar diyor..3 hafta önce 1800 gr dı bakalım ne kadar aldı minik kuşum..sağlıkla gelsinler en önemlisi bu benim içinde..nts nasıldı sıkıcı diyor herkes?

En son ben doğuracağım galiba.Dün doktora gittik bebeğim 1808 gr olmuş.Gayet iyi dedi doktor.Doğum tarihimiz 29 Eylül dedi.İlk kızımı on gün erken doğurmuştum.Bu da on gün erken gelirse 20 Eylül sonrası doğumu bekliyorum.İnşallah herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır.Bu arada ben foruma fazla katılamıyorum.O yüzden çok fazla yazamıyorum.Umarım herkes iyidir.:))))

oyy canım maşallah kuzucuğuna kilosuda çok güzel benimki o kadar yoktur..zaten doktorumuzda dedi miyon bi bebek olucak diye 3,3,5 doğar diyor..3 hafta önce 1800 gr dı bakalım ne kadar aldı minik kuşum..sağlıkla gelsinler en önemlisi bu benim içinde..nts nasıldı sıkıcı diyor herkes?

sağlıklı olsunda canm kilo aldırız yavrularımıza sen normalmi düşünüyosun doğumu sennle aramızda 1 hafta var ben 36 5 günlüğüm

sleepy oyle olsada kılosu cok ıyı olacak o zaman mınyon derken boyundan bahsettı belkıde

sleepy oyle olsada kılosu cok ıyı olacak o zaman mınyon derken boyundan bahsettı belkıde

evet canım normal olucak kilosuda boyuda yani en son 43 tü 5o yi bulur hatta geçer dedi..yani hani beklenenden iri bi bebek olmıycak yani 4 kilolarda falan demek istedi..

selam kızlaaarrr... nasılsınız bakalım??
biz şükür iyiyiz. sanki bugün düne göre az daha serin...
çok fazla terlemedim. ve ağrım da fazla yok. ama geceleri geçmek bilmiyor...
sizde ne var ne yok bakalım??

Back
X