Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım bebişinin de senin de kilolarınız çok güzel...
8 ayda 8 kilo ve 3 kilo da bebiş. süper bence. maşallah size
demek sende 2 hafta önde çıktın. bu aylarda bebişler çabuk gelişiyor.
boyunu dr lar genellikle söylemiyorlar. usg kağıdın varsa orada FL yazan yerin karşısındaki rakamı 7 ile çarp. o zaman boyu çıkıyor ortaya...
ben genellikle öyle yapıyorum. boy ölçüsü usg kağıdında herzaman yazar...
benim karnım kızımdayken çok çatlamıştı benim karnımı görsen çatlakları sayamassın bile neyseki bu hamileliğimde yeni çatlağım yok mafoldumbenben 65 kg olmustum 63 dusmusum buda 10 kg aldigimi gosteriyor ama dun elbise alirken aynada gozlerime inanamadim catlak olusmaya abslamis karnimin altinda kirmizi kirmizi naisl sinirlendim uzuldum kanrima yumruk atasim geldi sinirden esime deidmki yok yok diyosun kandiriyosun cok uzuldum catlak yani gecmezde yara izi gibi![]()
ben 65 kg olmustum 63 dusmusum buda 10 kg aldigimi gosteriyor ama dun elbise alirken aynada gozlerime inanamadim catlak olusmaya abslamis karnimin altinda kirmizi kirmizi naisl sinirlendim uzuldum kanrima yumruk atasim geldi sinirden esime deidmki yok yok diyosun kandiriyosun cok uzuldum catlak yani gecmezde yara izi gibi![]()
hoşbulduk canım bugünü saymassak 3 günüm kaldı tabi her geçen gün heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile
arkadaslar ishal olmak kotumu yani bir ara erken dogum riski olurmus falan diye duymustum olmaz herhalde alakasi yoktur degilmi ? bu gece dogurmiyimda :)
saol canım tşk ederim usg kağıdım yok devlette muayne olduğum için orda vermiyolar zaten doktorum özel muaynanesini kapamış yeni yasaya göre ya devlette çalışacaktı yada özelde devleti tercih etmiş
arkadaslar sutle yenilen sabah cerezleri gercekten cok vitaminlimi acaba uzeirnde o kadar vitamin yaziyo bazen onu yiyorum ne dersiniz?
kaydirigubbakcemile5tşk ederim çikoselamm hava çokk sıcak allahım dışarda çalışanlara yardım etsin, kızım uykuda ağrım yok iyiyim maşallah,
bime gittim mutfağa duvar saati aldım, ayakkabılıkta güzeldi akşama alırız eşimle.
ana kucağı çok kötüydü almanızı tavsiye etmem
sizinde bazen harek ettiğinde karınızı gıdıklıyormu bebişleriniz benim en çok yattığımda resmen beni gıdıklıyor yaramaz![]()
kaydirigubbakcemile5 anladımyusecim araba içindi çok hafif ve hani 0-18 kg ana kucaklarının içi biraz bombeli olurya, bu model öyle değil resmen yataydı, arabada bile düzgün durmayacağını düşünüyorum
ağrının olmaması çok iyi canım. istirahate devam...
bende bime gitmeyi o ana kucagına bakmayı düşünüyordum. iyi değilse hiiiç gidipte yorulmiim o zaman :)
bu arada ben msn grubunuzda yokum ve gel diyen de olmadı zaati :sinifsinif:
ya burada toplaşalım ya orada... olmuyor böle ayrı gayrıı :asigim:
selam canım hoşgeldin...
çok şükür iyiyiz. seni sormalı??
çok az bir zamanın kaldı dimi...