• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar ishal olmak kotumu yani bir ara erken dogum riski olurmus falan diye duymustum olmaz herhalde alakasi yoktur degilmi ? bu gece dogurmiyimda :)

maşallah canım bebişinin de senin de kilolarınız çok güzel...
8 ayda 8 kilo ve 3 kilo da bebiş. süper bence. maşallah size :nazar:
demek sende 2 hafta önde çıktın. bu aylarda bebişler çabuk gelişiyor.
boyunu dr lar genellikle söylemiyorlar. usg kağıdın varsa orada FL yazan yerin karşısındaki rakamı 7 ile çarp. o zaman boyu çıkıyor ortaya...
ben genellikle öyle yapıyorum. boy ölçüsü usg kağıdında herzaman yazar...

saol canım tşk ederim usg kağıdım yok devlette muayne olduğum için orda vermiyolar zaten doktorum özel muaynanesini kapamış yeni yasaya göre ya devlette çalışacaktı yada özelde devleti tercih etmiş

ben 65 kg olmustum 63 dusmusum buda 10 kg aldigimi gosteriyor ama dun elbise alirken aynada gozlerime inanamadim catlak olusmaya abslamis karnimin altinda kirmizi kirmizi naisl sinirlendim uzuldum kanrima yumruk atasim geldi sinirden esime deidmki yok yok diyosun kandiriyosun cok uzuldum catlak yani gecmezde yara izi gibi :(
benim karnım kızımdayken çok çatlamıştı benim karnımı görsen çatlakları sayamassın bile neyseki bu hamileliğimde yeni çatlağım yok mafoldumben

ben 65 kg olmustum 63 dusmusum buda 10 kg aldigimi gosteriyor ama dun elbise alirken aynada gozlerime inanamadim catlak olusmaya abslamis karnimin altinda kirmizi kirmizi naisl sinirlendim uzuldum kanrima yumruk atasim geldi sinirden esime deidmki yok yok diyosun kandiriyosun cok uzuldum catlak yani gecmezde yara izi gibi :(

al benden de okadar...
çatlak çatlak oldu göbek deliğimin etrafı. eşime diyorum bak nasıl çatladım :gitme:
bana dioki, yoo ben göremiyorum. ya gözleri bozuk yada beni rahatlatmaya çalışıyor ama bariz belli kırmızı kırmızı çizgiler oluştu. gerçi zamanla onlar beyazlaşıp görünmez hale geliomuş. o yüzden pek sorun emiyorum...

hoşbulduk canım bugünü saymassak 3 günüm kaldı tabi her geçen gün heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile

oyy az kalmış tatlım... ne güzel meleğine kavuşuyosun...
darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq:
heyecanlanmamak eldemi. 9 ay boyunca tanımadıgın, görmediğin birini özlüyorsun, bekliyorsun. ve sonunda kavuşma zamanı geliyor. şükürler olsun rabbime. mucize bence yaa opuyorumnanaktan

evet canım haklısın hem merak heyecan seviç hemde acı çekecağini biliyorsun doğumda o yüzden en tuhaf günlerimizi yaşıyoruz bence

saadet ishalle erken doğumun bence hiç alakası yoktur, şöyle olabilir, şshal vucütta su kaybına neden olduğundan, yeterli su içmezsen bebeğin biraz susuz kalabilir bence başkada bişi olmaz

arkadaslar ishal olmak kotumu yani bir ara erken dogum riski olurmus falan diye duymustum olmaz herhalde alakasi yoktur degilmi ? bu gece dogurmiyimda :)

bende o ishal olayını dün öğrendim canım...
bende de 2 gündür vardı ama bugün daha iyiyim. ishalin sancısı bile berbat ya. sıcaklardan mı oluyordur nedir :uhm:

saol canım tşk ederim usg kağıdım yok devlette muayne olduğum için orda vermiyolar zaten doktorum özel muaynanesini kapamış yeni yasaya göre ya devlette çalışacaktı yada özelde devleti tercih etmiş

anladım canım.
benim dr umun da özel kliniği var. oraya gidiyorum bende. önceden özel hastanede çalışıyordu, şimdi kendi kliniğini açınca daha iyi oldu.1 günde sadece 14 hastaya bakıyor. daha fazlası yok. herkezle tam ve çok iyi ilgilenebilmek için...
ama o yasadan haberim yok bilmiyorumkismile

sagolun arkadaslar su iciyi bolca o zaman bebek icin :)
catlakta moralimi bozuyo ama yani elimden geleni zaten yaptim yag yag dahada elimden gelmiyo uzulmekten baska artik ins fazla olmaz diye dua edicem sifirdan umudum kesildi :(

saadetcim benimde hafiften göbek deliği çevremde oldu ama kırmızı değil,
olacağı varsa oluyo ne sürersen sür cilt yapısıyla ilgili bişi,
napalım doğumdan sonra bakıcaz çaresine

arkadaslar sutle yenilen sabah cerezleri gercekten cok vitaminlimi acaba uzeirnde o kadar vitamin yaziyo bazen onu yiyorum ne dersiniz?

bilemeyecegim canım ama yararlı oldugunu söylüyorlar...
ben şahsen pek sevmediğim için yemiyorum.
ama şunu sölim...
sabahları chokella ve bir bardak süt okadar iyiymiş ki... ben chokellaya bayılırım cokacimcoook sabah-akşam yerim. sütü de arttırıyor. kendim denedim gördüm :)
kıyafet mıyafet kalmıyo sızıntıdan kaydirigubbakcemile3

selamm hava çokk sıcak allahım dışarda çalışanlara yardım etsin, kızım uykuda ağrım yok iyiyim maşallah,
bime gittim mutfağa duvar saati aldım, ayakkabılıkta güzeldi akşama alırız eşimle.
ana kucağı çok kötüydü almanızı tavsiye etmem
kaydirigubbakcemile5tşk ederim çiko
Bende gidip bakayım diyodum...bebiş rahat eedemez diyede korktum..neyse test edilip oonaylanmış :P
Bu arada ev içinmi yoksa araba içinmiydi

sizinde bazen harek ettiğinde karınızı gıdıklıyormu bebişleriniz benim en çok yattığımda resmen beni gıdıklıyor yaramaz :1:

yusecim araba içindi çok hafif ve hani 0-18 kg ana kucaklarının içi biraz bombeli olurya, bu model öyle değil resmen yataydı, arabada bile düzgün durmayacağını düşünüyorum

sizinde bazen harek ettiğinde karınızı gıdıklıyormu bebişleriniz benim en çok yattığımda resmen beni gıdıklıyor yaramaz :1:

Mihri yaaa
Sen ne feyste varsın nede MSN de
Sana burdan başka şekilde ulaşamayız bişi olursa.. Haftaya mesela :1:

yusecim araba içindi çok hafif ve hani 0-18 kg ana kucaklarının içi biraz bombeli olurya, bu model öyle değil resmen yataydı, arabada bile düzgün durmayacağını düşünüyorum
kaydirigubbakcemile5 anladım ;)
Dün züleyha falan dediler sen doğurdun sandım..yanlış alarmmış..Rİskin geçtimi?
hafta sonu bebiş gelmiyo dimi eyvahedigeldismile

ağrının olmaması çok iyi canım. istirahate devam...
bende bime gitmeyi o ana kucagına bakmayı düşünüyordum. iyi değilse hiiiç gidipte yorulmiim o zaman :)
bu arada ben msn grubunuzda yokum ve gel diyen de olmadı zaati :sinifsinif:
ya burada toplaşalım ya orada... olmuyor böle ayrı gayrıı :asigim:

selam canım hoşgeldin...
çok şükür iyiyiz. seni sormalı??
çok az bir zamanın kaldı dimi...

tubi ne daveti bekliyosun. sahibi yokki davet etsin..
davet beklenecek bi durum yokki
adresi ekliyosun giriyosun bukadar

Back
X