• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile5 anladım ;)
Dün züleyha falan dediler sen doğurdun sandım..yanlış alarmmış..Rİskin geçtimi?
hafta sonu bebiş gelmiyo dimi eyvahedigeldismile

heheh aslında çoğu arkadaş ismimi bilmiyo msn de beni doğum yapan züleyha ile karıştırıyolar sırnaşık şey bakalım dr yarında bakacak kendi bünyemi tanıyosam almaz diyorum, bi tahlil yapacakmış enfeksiyon durumuyla ilgili, ona göre belli olacak hayırlısı

Mihri canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. Allah hepimize yardımcı olacak kurtulacağız inşallah...

heheh aslında çoğu arkadaş ismimi bilmiyo msn de beni doğum yapan züleyha ile karıştırıyolar sırnaşık şey bakalım dr yarında bakacak kendi bünyemi tanıyosam almaz diyorum, bi tahlil yapacakmış enfeksiyon durumuyla ilgili, ona göre belli olacak hayırlısı

Ben Çikom diyorum sana, inşallah enfeksiyon yoktur. Yarın ben de kontrole gidiyorum. Artık haftalık gidiyoruz zaten. İnşallah güzel haberlerle gelelim...

Valla 38+2 deyiz çikom, ayaklar eller şiş. Sağ elim uyuşuyor. Sıcaktan pişiyorum. Artık daha iyi olamam heralde son günlerde...

cikolata dogru diyosun ne yapsam yarari yok o kadat yaglandim yani ilk aydan itibaren yine oldu birde tam karnimm altinda yan tarafalrda goremiyorum karnimdan aynadan gordum :(:P(

melek hosgeldin canim naislsin ? bebis nasil tarih ne kadar kaldi ?

selam kızlar nasılsınız.biz iyiyiz çok şükür..
dün doktora gittik 3kg olmuş alisamız...maşşallah...
ayın 27si yada 30unda falan alınacak bebeişimiz ..haftaya yine gideceğim doktora cuma günü..ozaman tam tarih belliolacak...
ayşe doğum yapmış sanırım...hayırlısı olsun darısı başımızaaaaaa

melek hosgeldin canim naislsin ? bebis nasil tarih ne kadar kaldi ?

Teyzesi yarın doktordan daha kesin bişeyler öğreniriz belki ama 20sinden 28ine kadar bigün teşrif edecek prenses. En son 3210 gramdı, gelişimi yavaşladı son zamanlarda, bu da doğumun yakın olduğunu gösterir demişti doktorum. Aman kilolu olmasın zaten, normal doğum yapmak istiyorum çünkü...

birazdan çarşıya gidecem bebek arabasına dün karar verdim ama almadık bugün alacağız benimde birkaç iç çamaşırına daha ihtiyacım var onları tamamlayacağım eşim hiç gitmemi istemiyor birşey olur diye korkuyor son günlerimde

ayrı bir msn adresi aldınız grup için anlamadım

Msn adresine arkadaş ekler gibi grup adresini ekliyosun..
tüm EYLUL analarıyla anında konuşuyosun
Sen fazla girmediğinden msn olayını kaçırdın sanıyodum...

Ama istersen uyduruk bi isimle feys aç özellerimizide orda paylaşıyoz biz..
burda herkes girip ulaşır... orda sadece eylul anaları görüyo

Hayırlısı olsun :) zamanında sağlıkla gelsin opuyorumnanaktan :emir_bebek:

kızlar ben çıkıyorum sizi çok öpüyorum şekerler....kendinize çok dikkat edin bu sıcaklarda.ben çok zorlanıyorum ..artık hiç hareket edemiyorum..çok zormuşşş allah bebeklerimize sağlık versinde az kaldı sabırr diyorummm...

Back
X