feys açmadım kendime msn var ama pek kullanmıyorum eşim gelsin msn adresimi veririm pek anlamıyorum bu nettenMihri yaaa
Sen ne feyste varsın nede MSN de
Sana burdan başka şekilde ulaşamayız bişi olursa.. Haftaya mesela![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
feys açmadım kendime msn var ama pek kullanmıyorum eşim gelsin msn adresimi veririm pek anlamıyorum bu nettenMihri yaaa
Sen ne feyste varsın nede MSN de
Sana burdan başka şekilde ulaşamayız bişi olursa.. Haftaya mesela![]()
Çiko ben göremedim bahsettiğin ayakkabılığı
sitede yooook?
kaydirigubbakcemile5 anladım
Dün züleyha falan dediler sen doğurdun sandım..yanlış alarmmış..Rİskin geçtimi?
hafta sonu bebiş gelmiyo dimi eyvahedigeldismile
heheh aslında çoğu arkadaş ismimi bilmiyo msn de beni doğum yapan züleyha ile karıştırıyolar sırnaşık şey bakalım dr yarında bakacak kendi bünyemi tanıyosam almaz diyorum, bi tahlil yapacakmış enfeksiyon durumuyla ilgili, ona göre belli olacak hayırlısı
teşekkürler canım darısı sizlere olsunMihri canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. Allah hepimize yardımcı olacak kurtulacağız inşallah...
veririm özelden birinize canımmihricim bizlerden bi kaçmıza cebini versen, en azından doğum için haber alırdık
melek hoşgeldin nasılsın
melek hosgeldin canim naislsin ? bebis nasil tarih ne kadar kaldi ?
tubi ne daveti bekliyosun. sahibi yokki davet etsin..
davet beklenecek bi durum yokki
adresi ekliyosun giriyosun bukadar
ayrı bir msn adresi aldınız grup için anlamadım
heheh aslında çoğu arkadaş ismimi bilmiyo msn de beni doğum yapan züleyha ile karıştırıyolar sırnaşık şey bakalım dr yarında bakacak kendi bünyemi tanıyosam almaz diyorum, bi tahlil yapacakmış enfeksiyon durumuyla ilgili, ona göre belli olacak hayırlısı