lülülülülülü :kedi:noluyoooooooo ayaküstü buluşma ayarladınız foto isterizzz :smiley-cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lülülülülülü :kedi:noluyoooooooo ayaküstü buluşma ayarladınız foto isterizzz :smiley-cool:
şuanda atamam 2 gündür telefonsuzum telfonum bozuldu ama 4,5 gibi migrosun orada ol muhakkak bulurum seni bende hazırlanim
yusecim dün bimdeki oto koltuğundan bahsetmiştin baktın mı nasılmış
deim ya telefonsuzum şuan ama mutlaka gelirim allah izin verirse migrosun orada ol sen hadi ben harırlanim görüşürüzBen çıkıyom
Saat 4, 30 da (inş) ssk karşısı
teknosa yanı.
inonu parkı karşısı
eski migros önunde buluşuruz
özelden cebimi attım sana...
olmazsa sen vee r ben seni arayayım ..
kalkim hazırlanim sen yaz açık bıraktım
haaa şimdi gördüm cevaplamışsın :) tamam gidebilirsin naniknanik
Kızlar cebime sms gelmiş..
Kızılaydan
Acil Benim kanımdan lazımmış
tamda gideceğim yere davet edilmişim
bizim kan vermemiz yasak dimi
yazık allah yardım etsinben 1 tüp verince bile fena oluyorum
2 kez bayılmıştım bilmiyorumkismile
ya kızlar gezmyeye gidenler bu sucakta nasıl gözünüz kesiyor bende çok gezmek istiyorum ama bir yerde sıcakta düşüp bayılmaktan korkuyorum yoksa evde duracak tip değilim yani zaten bebek oluncada çıkamıycam aslında bu son rahat gezmelerim ama ne bileyim yürüyüşe bile gece 10dan sonra çıkıyorum valla maşallahınız var
canım sen nersinde oyuruyorsun ist .
dogru diyosun oyle zaman gecirmeye calisiyi gunes cikinca zaten korkmuyorum o saatte uyurum uff ya niye boyle korkak bir tipim anlamiyorum her gece uyansam ilkg ozum kapiya gider eve biri girmismi acep diye eskiden cok korku filmi izlerdim artik izlemiyorum sahneer gozume geliyo tek oldugumda hele![]()