• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuanda atamam 2 gündür telefonsuzum telfonum bozuldu ama 4,5 gibi migrosun orada ol muhakkak bulurum seni bende hazırlanim

Ben çıkıyom
Saat 4, 30 da (inş) ssk karşısı
teknosa yanı.
inonu parkı karşısı
eski migros önunde buluşuruz

özelden cebimi attım sana...
olmazsa sen vee r ben seni arayayım ..
kalkim hazırlanim sen yaz açık bıraktım

Ben çıkıyom
Saat 4, 30 da (inş) ssk karşısı
teknosa yanı.
inonu parkı karşısı
eski migros önunde buluşuruz

özelden cebimi attım sana...
olmazsa sen vee r ben seni arayayım ..
kalkim hazırlanim sen yaz açık bıraktım
deim ya telefonsuzum şuan ama mutlaka gelirim allah izin verirse migrosun orada ol sen hadi ben harırlanim görüşürüz

Kızlar cebime sms gelmiş..
Kızılaydan

Acil Benim kanımdan lazımmış
tamda gideceğim yere davet edilmişim
bizim kan vermemiz yasak dimi

ya kızlar gezmyeye gidenler bu sucakta nasıl gözünüz kesiyor bende çok gezmek istiyorum ama bir yerde sıcakta düşüp bayılmaktan korkuyorum yoksa evde duracak tip değilim yani zaten bebek oluncada çıkamıycam aslında bu son rahat gezmelerim ama ne bileyim yürüyüşe bile gece 10dan sonra çıkıyorum valla maşallahınız var

ya kızlar gezmyeye gidenler bu sucakta nasıl gözünüz kesiyor bende çok gezmek istiyorum ama bir yerde sıcakta düşüp bayılmaktan korkuyorum yoksa evde duracak tip değilim yani zaten bebek oluncada çıkamıycam aslında bu son rahat gezmelerim ama ne bileyim yürüyüşe bile gece 10dan sonra çıkıyorum valla maşallahınız var

canım sen nersinde oyuruyorsun ist .

valla ne gezmesı kızlar oturun az dayanın bu sıcaklar hepimizi erken doğurtturacak allah korusun

dogru diyosun oyle zaman gecirmeye calisiyi gunes cikinca zaten korkmuyorum o saatte uyurum uff ya niye boyle korkak bir tipim anlamiyorum her gece uyansam ilkg ozum kapiya gider eve biri girmismi acep diye eskiden cok korku filmi izlerdim artik izlemiyorum sahneer gozume geliyo tek oldugumda hele :(

ayy Allaha şükür yalnız değilmişşim:1::1::1:bende gece hayatta evde yalnız kalamam ne kadar kesici alet varsa alırım elime hırsız girerse diye:1::1::1:

Back
X