Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkese,benim moralim çok bozuk güzel anneler.ben bugün eşimle doktora gittim ama her zamanki kendi doktoruma diil başka bir doktora gittim.çünkü benim kendi doktorumla sorun yaşamaya başlamıştım,daha doğrusu cep telini vermediği için vede 2-3 hafta önceden randevu alamadığımız için değiştirmeye karar verdik.aak ile aynı hastaneye gidiyoruz onun doktoruna gittik.neyse zaten benim dosyamı bilgisayardan bir bir anlattı bana sonra ultrasona girdik,bana dediki eski doktorunuz bebeğin göbek çevresinin geride oldğunu söylemiş miydi dedi,şok olduk çünkü gelişimi hep 1 hafta 10 gün kadar ilerde çıkıyordu.şuan göbek çevresi 2 hafta geride dedi,başı halen yukarıda dedi,demekki 1-2 hafta içinde bebeğin bir sıkıntısı olmuş dedi takip edeceğiz dedi.ben bugün itibarı ile 33+6 yım bebğin kilosu 1900kg boyuda 45 cm.son 2 haftada sadece 100 gr almış bebeğimiz.ve benim tansiyonum genelde hep düşük çıkardı,yani 10a 6 yada 11e 6 gibi,bugün 12 ye 8 çıktı,dediki 1 hafta sabah akşam eczanede ölçtürün takip edeceğiz,yüksek mi diye,eğer yüksekse gebelik zehirlenmesinden şüphelenecekmişiz.şuanda kilosunun 2200 kg civarında olması gerekirmiş.ilk kez ntsye girdim bugün,normal çıktı,bebeğinin hareketlerini say dedi günde en az 10 hareket olması gerek dedi.eğer gebelik zehirlenmesi olursa sezeyanla alınacak dedi,şuanda tedbir amaçlı konrtol ediyoruz bir sıkıntı yok sadece bebek neden sıkıntıda onu bulmaya çalışacağız dedi.peki bebeğin ciğerlerini tamamlaması kaçıncı haftada oluyor dedim,34.haftada oluyor ama 37.haftayı beklememiz tabi bizim için daha iyi dedi.moralimiz çok bozuldu hep gelişimi hep önde giderken neden böle oldu anlamadık ya,bu mübarek günlerde dualarınzı esirgemeyein kızlar lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyimki:Saruboceq:
merhaba herkese,benim moralim çok bozuk güzel anneler.ben bugün eşimle doktora gittim ama her zamanki kendi doktoruma diil başka bir doktora gittim.çünkü benim kendi doktorumla sorun yaşamaya başlamıştım,daha doğrusu cep telini vermediği için vede 2-3 hafta önceden randevu alamadığımız için değiştirmeye karar verdik.aak ile aynı hastaneye gidiyoruz onun doktoruna gittik.neyse zaten benim dosyamı bilgisayardan bir bir anlattı bana sonra ultrasona girdik,bana dediki eski doktorunuz bebeğin göbek çevresinin geride oldğunu söylemiş miydi dedi,şok olduk çünkü gelişimi hep 1 hafta 10 gün kadar ilerde çıkıyordu.şuan göbek çevresi 2 hafta geride dedi,başı halen yukarıda dedi,demekki 1-2 hafta içinde bebeğin bir sıkıntısı olmuş dedi takip edeceğiz dedi.ben bugün itibarı ile 33+6 yım bebğin kilosu 1900kg boyuda 45 cm.son 2 haftada sadece 100 gr almış bebeğimiz.ve benim tansiyonum genelde hep düşük çıkardı,yani 10a 6 yada 11e 6 gibi,bugün 12 ye 8 çıktı,dediki 1 hafta sabah akşam eczanede ölçtürün takip edeceğiz,yüksek mi diye,eğer yüksekse gebelik zehirlenmesinden şüphelenecekmişiz.şuanda kilosunun 2200 kg civarında olması gerekirmiş.ilk kez ntsye girdim bugün,normal çıktı,bebeğinin hareketlerini say dedi günde en az 10 hareket olması gerek dedi.eğer gebelik zehirlenmesi olursa sezeyanla alınacak dedi,şuanda tedbir amaçlı konrtol ediyoruz bir sıkıntı yok sadece bebek neden sıkıntıda onu bulmaya çalışacağız dedi.peki bebeğin ciğerlerini tamamlaması kaçıncı haftada oluyor dedim,34.haftada oluyor ama 37.haftayı beklememiz tabi bizim için daha iyi dedi.moralimiz çok bozuldu hep gelişimi hep önde giderken neden böle oldu anlamadık ya,bu mübarek günlerde dualarınzı esirgemeyein kızlar lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyimki:Saruboceq:
burcum şimdi bir sitede okudum sanırım ilerlerse sezeryan yapıyolarmış birde her hafta kontrole çağırıyolar mış e bu adam bana her hafta gel nst giriceksin dedi acaba benim ki çok mu kireçli ki ay bak şimdi tedirgin oldum bende şimdi siteleri gezerken okudum birinde de olmuş her hafta kontrole çağırıp bakmış ilerliyo mu diye ilerleyen birine de sezeryan yapmış dr ay valla Allaha emanetiz
canım benim dur panik yapma sen 35 haftalık hamilesin ve dr sana her hafta gel demesi zaten çok normal.ben geçen hafta gittim dr nts bağlandı ve geçen hafta hi. bi problemimiz yoktu.dr bana bundan sonra her hafta geleceksin dedi.yani son aya girmiş bütün gebeler her hafta nts ye giriyorlar canım.bak bugün haftalık nts için gittim.tansiyon çıktı.ama dediğin gibi Allaha emanetiz.
geçmiş olsun canım hayırlısı pekde canını sıkma a.s.slm kızlar bende dr yeni geldim
moralim çok bozuk tansiyonum çok yüksek çıktı
dr havada tuz varsa solumayacaksın dedi okadar fırlamış tansiyonum
pazartesi tekrar çağırdı eğer hala düşmemişse kardiyoloji uzmanına görünmen lazım ilaç kullanacaksın dedi
aynı zamanda plezantada kireçlenme başlamış
tansiyondan olabilir dedi eğer bu şekilde devam ederse bebeği sezeryanla almak zorunda kalırız ki bunu hiç istemeyiz dedi acayip canım sıkıldı çok üzgünüm
sanada geçmiş olsun canım 3 gün sonra doğum yapacam o yüzden dualarımız hepimize olsun allahım herkese sğalıklı bir şekilde çıkar doğumdan opuyorumnanaktanmerhaba herkese,benim moralim çok bozuk güzel anneler.ben bugün eşimle doktora gittim ama her zamanki kendi doktoruma diil başka bir doktora gittim.çünkü benim kendi doktorumla sorun yaşamaya başlamıştım,daha doğrusu cep telini vermediği için vede 2-3 hafta önceden randevu alamadığımız için değiştirmeye karar verdik.aak ile aynı hastaneye gidiyoruz onun doktoruna gittik.neyse zaten benim dosyamı bilgisayardan bir bir anlattı bana sonra ultrasona girdik,bana dediki eski doktorunuz bebeğin göbek çevresinin geride oldğunu söylemiş miydi dedi,şok olduk çünkü gelişimi hep 1 hafta 10 gün kadar ilerde çıkıyordu.şuan göbek çevresi 2 hafta geride dedi,başı halen yukarıda dedi,demekki 1-2 hafta içinde bebeğin bir sıkıntısı olmuş dedi takip edeceğiz dedi.ben bugün itibarı ile 33+6 yım bebğin kilosu 1900kg boyuda 45 cm.son 2 haftada sadece 100 gr almış bebeğimiz.ve benim tansiyonum genelde hep düşük çıkardı,yani 10a 6 yada 11e 6 gibi,bugün 12 ye 8 çıktı,dediki 1 hafta sabah akşam eczanede ölçtürün takip edeceğiz,yüksek mi diye,eğer yüksekse gebelik zehirlenmesinden şüphelenecekmişiz.şuanda kilosunun 2200 kg civarında olması gerekirmiş.ilk kez ntsye girdim bugün,normal çıktı,bebeğinin hareketlerini say dedi günde en az 10 hareket olması gerek dedi.eğer gebelik zehirlenmesi olursa sezeyanla alınacak dedi,şuanda tedbir amaçlı konrtol ediyoruz bir sıkıntı yok sadece bebek neden sıkıntıda onu bulmaya çalışacağız dedi.peki bebeğin ciğerlerini tamamlaması kaçıncı haftada oluyor dedim,34.haftada oluyor ama 37.haftayı beklememiz tabi bizim için daha iyi dedi.moralimiz çok bozuldu hep gelişimi hep önde giderken neden böle oldu anlamadık ya,bu mübarek günlerde dualarınzı esirgemeyein kızlar lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyimki:Saruboceq:
burcu gülbe şakar ikinizede çokmgeçmiş olsun allhım kimsenin emeklerini boşa çöıkarmasın yavrularımızı bi bağışlasın şu mubarek ayda allh herkesin yardımcısı olsn siz gönlünüzü ferah tutun allhın izniyle sağsalim alacağız yavrularımızı kucağımıza stres yapyın bebeklerde etkleniyo
geçmiş olsun canım hayırlısı pekde canını sıkma a.s.