günaydın güzel anneler gülbeşeker ve burcucum çok geçmiş olsun kafaya takmayın kızlar streste bebeğe iyi değil rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmmasın bol bol dinlenin muz ve pekmez yiyin bebeğe çok faydası oluyo birde sola yatın kızlar
mentoscum sende kafaya takma canım 2 hafta önce benimde seninkine benzer bir durumum oldu 2 haftada bebeğim 300 gr almıştı doktor karın çevresi 1 hsafta geri geliyo dedi halbuki öncesinde 1 hafta önden gidiyodu 1 hafta boyunce pekmez yedim günde 1 muz yedim ve bol bol dinlendşim ilaçlarıda aksatmadım 1 haftada bebeğim 400 gr almış onun için takmayın bol dinlenmeklazım yok sa vitaminleri filan biz harcıyoruz bebşlere bişey kalmıyor inşallah herşey düzelir dua edelim :teselli: bizim bebişlere nazar oldu kurşun mu döktürsek acep kaydirigubbakcemile3
mentos benide her hafta nts bağlanmak için çağırdılar canım.cuma günü yine gidecem.nts de bebekte sancı var mı yokmu diye bakıyorlar canım.yani tedirgin olma bizim gibi son aya giren bütün hamileler nts giriyorlar.ayrıca bebeğin 2 haftada 300gr almış gayet iyi.benim bebiş 3150gr ama ben ne zaman dr gitsem bebeğimin iri bi bebek olacağını söylüyorlar.hatta şeker varmı sende dediler ama çok şükür ki yok.ozaman genlerdendir dedi dr çünkü bende söylemesi ayıp boylu posluyum eşimde öyle:)ee haliyle bebişte öyle olacak.sakın buna canını sıkma bitanem
inş bişey olmaz arkadaşlar ya Allah bebişlerimizi bize bağışlasın benim korkum erken alabiliyolarmış benimde bebğimin kilosu düşük ya bişey olur diye korkuyorum Allahım şu mübarek günlerde bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin erken gelmesi önemli değil yeter ki sağlığı yerinde olsun ben daha öncede bir düşük yaşadım Allah korusun çok zor kızlar Allah kimseye yaşatmasın inş.:Saruboceq: