Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy sağolun kızlar :)
Allahım sizleride sağlıkla kavuştursun inşallah.
biz taburcu oldum.
hani ikizler var demiştim erken doğdular demiştim ya.
işte onlar durumuda çok iyi hatta doktorlar annesinden biberon istemişler bu iyiye işaret yani artık damardan değil ağızdan beslenecekler.
birde biz çıkmadan 2 gün önce bir doğum oldu kızlar 6,5 aylık bebek 750 gr.
görseniz daha derisi kıpkırmızı yüzü bile tam oluşmamış görseniz 4 doktorda üzerine titriyorlar onun.
ama nasıl titremek ben emzirmeye girmeye başladıktan sonra anladım gerçekten çok emin bir yermiş orası.
o ikizlerde öyleydi anlatmıştım şimdi durumları iyi çok şükür o bebekte iyi olacak ben inanıyorum :)
Kızlar 1saat önce Ayşeyi aradım
Herkesi slm var..çok iyiler..bebiş sürpriz yapmamış kızmış
Yarın çıkıyolarmış...Bebiş devamlı uyuyomuş...sağlıklı olsunlarda nasılsa 1ömür yanında olcak
Annenler sormasın "bu kadar kadın neden durmadan arıyo seni diye" dedim
KK - Sitedenmi diyolarmış.. :enbuyukkk:
Eşi de her tlf çaldığında arayanın nick'ini soruyomuş :roflol:
Ünlü olmuşuz kaydirigubbakcemile5
ya kızlar evdeyim sıcaktan dışarı çıkamıyorum buseferde sıkıntıdan çatlıycam evde oturmaya alışık değilim arkadaşların çoğuda tatilde püffffffffff...... ya sizde sıkılıyomusunuz
lila dikişlerin nasıl acıyor mu hala?
estetik dikiş mi oldun sen?
estetik dikişse dikiş aldırmaya gidiyor musun yine ?
çok soru sordum kusura bakma
ne kusuru canımıniçii sor tabii istediğin herşeyi sor ben onun için burdayım bozom :)
evet canım estetik dikiş ...
dikişlerimi aldırmaya gitmedik doktorum kendi düşecek dedi ve şuan nasıl kaşınıyor düştü düşecek hep bakıyorum ...
dikişlerim sadece ilk gün acıdı bozom bi daha hiç acı falan hissetmedim ben hatta korse bile giydim ilk günler sonra bunaldım attım...
bu arada bu gün 14. gün karnım epey inmiş durumda...