• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rüzgar rüzgar gibi geldii heeeeeeeeee ismini çeker dedikleri bu olsa gerekkk
00207991.jpg

buda benden biri sana biri rüzgara yaşı uzun hayırlı bir evlat olsun lilacığm

ayyy sağolun kızlar :)
Allahım sizleride sağlıkla kavuştursun inşallah.
biz taburcu oldum.
hani ikizler var demiştim erken doğdular demiştim ya.
işte onlar durumuda çok iyi hatta doktorlar annesinden biberon istemişler bu iyiye işaret yani artık damardan değil ağızdan beslenecekler.

birde biz çıkmadan 2 gün önce bir doğum oldu kızlar 6,5 aylık bebek 750 gr.
görseniz daha derisi kıpkırmızı yüzü bile tam oluşmamış görseniz 4 doktorda üzerine titriyorlar onun.
ama nasıl titremek ben emzirmeye girmeye başladıktan sonra anladım gerçekten çok emin bir yermiş orası.
o ikizlerde öyleydi anlatmıştım şimdi durumları iyi çok şükür o bebekte iyi olacak ben inanıyorum :)

çiko geçmiş olsun arkadaşım sende kendine dikkat et bu sıcaklardada duşa girmeden dayanılmıyo ama sağlığın için dayanacaksın artık:(

gözünaydın lilacım oğluşun evine yuvasına gelmiş sağlıklı uzun ömürler diliyorum darısı başımıza inş sen negüzel kurtuldun bende biranönce bebişimi kollarıma almak istiyorum günler geçmiyor zaman durdu sanki

ayyy sağolun kızlar :)
Allahım sizleride sağlıkla kavuştursun inşallah.
biz taburcu oldum.
hani ikizler var demiştim erken doğdular demiştim ya.
işte onlar durumuda çok iyi hatta doktorlar annesinden biberon istemişler bu iyiye işaret yani artık damardan değil ağızdan beslenecekler.

birde biz çıkmadan 2 gün önce bir doğum oldu kızlar 6,5 aylık bebek 750 gr.
görseniz daha derisi kıpkırmızı yüzü bile tam oluşmamış görseniz 4 doktorda üzerine titriyorlar onun.
ama nasıl titremek ben emzirmeye girmeye başladıktan sonra anladım gerçekten çok emin bir yermiş orası.
o ikizlerde öyleydi anlatmıştım şimdi durumları iyi çok şükür o bebekte iyi olacak ben inanıyorum :)

ikizlerin iyi olmasına sevindim
750 gr oyy yavrum inşallah toparlar kendisini

teşekkür ederiz aleynacım :)geçicek geçiceek sağlıkla gelicek meleklerimiz inşallah.
benim gibi haftalarca beklemektense böyle bekle canım doğar doğmaz yanında olsun...

lilacım gözlerin aydın ne güzel hep pozitifsin çok hoşuma gidiyo maşallah canım Allah birdaha ayırmasın sizi fotosunu çekip koysana face bizde görelim bebişi :nazar:

Ayy canımsınız yaa :)
sağolun kızlar diyecek bişiy bulamıyorum valla.fotolarını çekip ekliycem canım :)
hadi bana Ayşemizden haber verin nasıl durumu iyi mi?
meleğimiz nasılmış haber var demi ?

LiLa gözün aydın canım benim o kadar sevindim ki ...Allahım bebişlerimizi hiç bizden ayırmasın...kavuştun sonundaoğluşuna...Darısı bizlere inşallah...resimlerini bekliyoruz merakla

Kızlar 1saat önce Ayşeyi aradım
Herkesi slm var..çok iyiler..bebiş sürpriz yapmamış kızmış :P
Yarın çıkıyolarmış...Bebiş devamlı uyuyomuş...sağlıklı olsunlarda nasılsa 1ömür yanında olcak

Annenler sormasın "bu kadar kadın neden durmadan arıyo seni diye" dedim
KK - Sitedenmi diyolarmış.. :enbuyukkk:
Eşi de her tlf çaldığında arayanın nick'ini soruyomuş :roflol:
Ünlü olmuşuz kaydirigubbakcemile5

en son dün akşam yuse konuşmuş ayşe ile

handecim sağolasın canım dularım sizler için canım...

Ayşemizede çok sevindim Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
gelsinde bize herşeyi anlatsın :)

ya kızlar evdeyim sıcaktan dışarı çıkamıyorum buseferde sıkıntıdan çatlıycam evde oturmaya alışık değilim arkadaşların çoğuda tatilde püffffffffff...... ya sizde sıkılıyomusunuz

lila dikişlerin nasıl acıyor mu hala?
estetik dikiş mi oldun sen?
estetik dikişse dikiş aldırmaya gidiyor musun yine ?
çok soru sordum kusura bakma

ya kızlar evdeyim sıcaktan dışarı çıkamıyorum buseferde sıkıntıdan çatlıycam evde oturmaya alışık değilim arkadaşların çoğuda tatilde püffffffffff...... ya sizde sıkılıyomusunuz

hem de çokkkkkk sıkıldım artık yanlızlıktan

lila dikişlerin nasıl acıyor mu hala?
estetik dikiş mi oldun sen?
estetik dikişse dikiş aldırmaya gidiyor musun yine ?
çok soru sordum kusura bakma

ne kusuru canımıniçii sor tabii istediğin herşeyi sor ben onun için burdayım bozom :)

evet canım estetik dikiş ...
dikişlerimi aldırmaya gitmedik doktorum kendi düşecek dedi ve şuan nasıl kaşınıyor düştü düşecek hep bakıyorum ...
dikişlerim sadece ilk gün acıdı bozom bi daha hiç acı falan hissetmedim ben hatta korse bile giydim ilk günler sonra bunaldım attım...
bu arada bu gün 14. gün karnım epey inmiş durumda...

ne kusuru canımıniçii sor tabii istediğin herşeyi sor ben onun için burdayım bozom :)

evet canım estetik dikiş ...
dikişlerimi aldırmaya gitmedik doktorum kendi düşecek dedi ve şuan nasıl kaşınıyor düştü düşecek hep bakıyorum ...
dikişlerim sadece ilk gün acıdı bozom bi daha hiç acı falan hissetmedim ben hatta korse bile giydim ilk günler sonra bunaldım attım...
bu arada bu gün 14. gün karnım epey inmiş durumda...

ya ne güzel
inşallah ben de senin gibi rahat geçiririm

Kızlar bizden sıcak haberler: Meleğimiz 3400 gram, cumartesi günü çatı muayenesi olduktan sonra normal doğumsa sancıyı beklicez. Eğer sezaryen derse, ki öyle olmayacağını ümit ediyorum, vereceği tarihe kadar hazırlıklarımızı tamamlayıp beklicez. Elimdeki uyuşma için ortopediye göründüm ama gebelikte normal olduğunu söyledi. Nst'de sorun yoktu. Kilom aynı kalmış 78.5 olmuşum ben tosun gibi :))

Lilacım gözümüz aydın, Rüzgarına kavuştun demek, Allah bir ömür boyu sağlıkla yanından ayırmasın inşallah. Kuzuyu benim yerime iyice kokla, cennet kokusunu içine çek :))

slm kızlar..
Lila geldi güzel haberler getirdi.. hihoyyyt
Allah acısını göstermesin yavrularımızın

Kızlar üzülmeyin..neler duyduk şu sitede...Doğunca anlıcaksınız bişi olmadığını..
yediklerinize dikkat edin yeter...
Şurda bişi kalmadı..allahın izniyle az daha sıkın dişinizi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..ZAMANINDA SAĞLIKLA gelsin bebişler anneleri

Biz çıkıyosss babayla atta gidecessss

Back
X