• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mihri ilk bebeignde sezeryanmi olmustun sen ? hamileyiz siteisnde kadinin teki sezeryan olmus diski izi gecmemis birde ustune et yiglir gibi olmus niye diye soruyordu iki kaidn ayni olmus iki kaidn bizdeki gayet normal demis bilgi varmi birde estetik olmus kadi oa ragmen ne yapicam ben diyodu ?
saadetcim sadece ip inceliğinde bir iz kalıyor tabi ilk zamanlar göbeğin birazda olsa oluyor o yüzden göbeğin dikiş yerine sarkıyor gibi oluyor zamala geçiyor adet görmeye başlayınca günden güne iniyor göbeğin ben kızımda doğumdan 8 ay sonra adet gördüm

canım sen nenehatuna gidiyorsun demi neslihan alana
bende pazartesi gittim tatildeymiş esraya gözüktüm haftaya tekrar gideceğim

yok tatlım ben meltem hanıma gidiyorum. gerçekten çok iyi bir doktor çok memnunum..
doğum fiyatlarını sordum sezeryan herşey dahil 550 lira, normal de 350

çatlaklar kalıyor evet sadece kırmızılıklar birkaç aya geçiyor benim herbir çatlağım nerdyse parmağım kalınlığındaydı ilk hamileliğimden kaldı şimdi yenisi yok ama eşim geçen aylarda şaşrıdı karnın çatlamış krem kullanmıyormusun dedi şaşırdım adam 8 sene görmemiş çatlağımı delikafadulden

Merhaba mihri,
Ben yeniyim bu forumda.Öncelikle yarın sana çok kolay ve keyifli bir doğum diliyorum.Epidural mi olacaksın,normal sezaryan mi?
Bu arada,senin de kızın 8 yaşında galiba. Benim de 8 yaşında bir kızım var ve bu ay sonu hayırlısıyla bir kızım daha olacak.
Yine senin kocan fark etmemiş 8 sene çatlaklarını, benimkileri ben farketmemişim ya!! Benim ilk hamileliğimde öyle büyüdü ki karnım herkes ikiz mi deyip beni deli ederdi. Göğüslerim zaten büyük,onlar da üç beden büyüdü ve tabii ki çatladılar.Ama karnım çatlamamıştı.Bu hamileliğimde de henüz çatlamadı.Ama altıncı ayda falan,bir gün bir baktım göbek deliğimin altı ve üstünde beyaz çizgiler!!Yeni çatlak kırmızı olur,bunlar belli ki eski. Meğer ben ilkinde çatlamışım da hep hafif bir karnım olduğu ve karnım asla doğum öncesi formuna gelmediği için bu hamilelikte tekrar gerilene kadar ,tam 8 sene görmemişim.Çok güldüm kendime.Neyse ki çok az çatlamışım,bir de ben bembeyazım pek görünmüyorlar.
Bebişini sağlıkla kucaklaman dileğiyle

mihri ilk bebeignde sezeryanmi olmustun sen ? hamileyiz siteisnde kadinin teki sezeryan olmus diski izi gecmemis birde ustune et yiglir gibi olmus niye diye soruyordu iki kaidn ayni olmus iki kaidn bizdeki gayet normal demis bilgi varmi birde estetik olmus kadi oa ragmen ne yapicam ben diyodu ?
Benim ilk bebeğimde doktor ne kadar dikiş izi kalacağının biraz da derinin cinsiyle ilgili olduğunu söylemişti. Benim ilk bir yıl kadar ip gibi bir kırmızılık vardı orada, şu anda çok dikkatli incelersen hafif bir beyazlık var ama öyle kalınlık yok.

yok tatlım ben meltem hanıma gidiyorum. gerçekten çok iyi bir doktor çok memnunum..
doğum fiyatlarını sordum sezeryan herşey dahil 550 lira, normal de 350

meltemmi ben onu dumadım hiç ne tarafatda onun odası 550 lira doğumda orda herşey para malum özel serum takıyorlar parayla kan veriyorlar parayla hasta bezleri para 1 milyarı buluyor sezeryan
ben sigortayı düşünüyorum kartal araştırmada doğum yapacağım nasip olursa orda değil
konturollerimi yapacağım orda

meltemmi ben onu dumadım hiç ne tarafatda onun odası 550 lira doğumda orda herşey para malum özel serum takıyorlar parayla kan veriyorlar parayla hasta bezleri para 1 milyarı buluyor sezeryan
ben sigortayı düşünüyorum kartal araştırmada doğum yapacağım nasip olursa orda değil
konturollerimi yapacağım orda

bana herşey dahil dediler muhasebeden, özellikle sordum çünkü... ilaçları kanı falan ssk karşılıyor sanmıyorum ekstra fiyat çıkacağını ama bilemem tabi.
kartalda yapma bence tavsiye etmiyorlar kartalı çok pismiş. başka bir devlette yap pendik devlet ya da zeynep kamil?

bana herşey dahil dediler muhasebeden, özellikle sordum çünkü... ilaçları kanı falan ssk karşılıyor sanmıyorum ekstra fiyat çıkacağını ama bilemem tabi.
kartalda yapma bence tavsiye etmiyorlar kartalı çok pismiş. başka bir devlette yap pendik devlet ya da zeynep kamil?

ben pendik devlet diyorum eşim kartal diyor orda bebeği daha iyi inceliyorlar diyor eşim orayı çok istiyor pis olduğunu duymamıştım offffffffff ya neyapacağım bilmiyorum çok kararsızım herkes bişey söylüyor şaşırdım iyice

benim arkadaşım ssk lı nenehatunda sezeryanla doğum yaptı o anlattı bana herşey para diye parayla aldırmışalar herşeyi

arkadaşlar ben çıkıyorum yemek yapacağım kaynanam 4 ayağını uzattı yatıyor güya yardıma geldi daha hiç yemek yapmadı gene yatıyor kalkayımda yemek yapayım bende başka yapacak kimse yok

görüşürüz

ben pendik devlet diyorum eşim kartal diyor orda bebeği daha iyi inceliyorlar diyor eşim orayı çok istiyor pis olduğunu duymamıştım offffffffff ya neyapacağım bilmiyorum çok kararsızım herkes bişey söylüyor şaşırdım iyice

benim arkadaşım ssk lı nenehatunda sezeryanla doğum yaptı o anlattı bana herşey para diye parayla aldırmışalar herşeyi

bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun artık napalım. ben değiştiremem artık nene hatunu zaten 2. gidişim, anca belirleyebildim doğum yapacağım hastaneyi.
hayırlısı olsun senin için de nerede yapacağına karar verin biran önce

kızlarrrr doktordan geliyorum bu carsamba dogum yapacam.
sezeryan olacak. ishalden dolayı hastaneye gitmiştik. serum bagladılar ntsye girdim. doktor alttan muayene etti catın dar ve kasılmaların var, acılmada olmamıs. suyun azalmıs dedi. cok korkuyorum...................

canım sen iyi cesaretlendin maşşallah saddetcim yaaa..bende çevremde nekadar salak insanların bile doğum yaptığını yapabildiğini düşünüyorum cesaretkenmek için:))
doğuma girerkende onları düşünüp hırslanırım belki falan diyorum:D

dogum korkusu d erken yine aklima geldi mopshy ya dogumla zekanin ne alakasi var salakalr doguruyo diye tesli buldun dayanma gucuyle alakali hani ben kismeye salak demem zeka olcme makinem yok daha almaidm belki o insalrda bizi zeki bulmuyo olabilir ayrica ama dogumz ekayla degilde cesaret ve dayanma gucuyle alakali sanirsam :) cok gulm ama buna :)

sezeryan olacak. ishalden dolayı hastaneye gitmiştik. serum bagladılar ntsye girdim. doktor alttan muayene etti catın dar ve kasılmaların var, acılmada olmamıs. suyun azalmıs dedi. cok korkuyorum...................

ayy canım hayırlısı olsun inş
korkma allah yardım cın olsun
sağlıkla gelsin inş...............

ist neresinde oturuyosun cnm..devlet düşünüyosan zeynep kamil derim..ben zeynep kamili düşünorum..istanbuldaki kadın dogum üzerine tam teçhizatlı hastane..temizlik konusunda da devlet olmasına karşın çok ii

hayırlısı olsun butterfly, 38. haftada alınıyor çoğunlukla bebekler sezeryanla gözlemlediğim kadarıyla zaten, erken değil sanırım endişelenme.
hakkınızda hayırlısı olsun inş

canım hiç korkma, bak ne güzel bebişin kollarında olcak çarşamba günü,hayırlısıyla gelsin inşallah:)

Back
X