• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebek için sezeryan doğumun,
anne için de normal doğumun daha iyi olduğu da söyleniyor. ben emin değilimbilmiyorumkismile

slm canım seni gördüğüm iyi olduu :)) dün gece rüyamda seni gördümm normal doğum yapıyodunnalkisalkisalkis ve senin haberinide ben yazıyodum paylaşıma kızlar pembehera doğurmuş hemde normal ve çok iyimiş diye yazıyodummalkisalkisalkis gündüz niyetine yazayım dedim hadi hayırlısı

slm canım seni gördüğüm iyi olduu :)) dün gece rüyamda seni gördümm normal doğum yapıyodunnalkisalkisalkis ve senin haberinide ben yazıyodum paylaşıma kızlar pembehera doğurmuş hemde normal ve çok iyimiş diye yazıyodummalkisalkisalkis gündüz niyetine yazayım dedim hadi hayırlısı

Allah hayıra çıkarsın canım..:ecrin_bebek:
nasıl doğum yapacağına hala karar veremeyen, korkudan doktora da gitmeyen biri olarak olacağı en sonunda bu sanırımsempatiksalakcinni

yagmur yagiyor burda surekli derken bu gunde tersi hava cok sicak cam encere acik yaniyorum :) bu arada doktora gittim bebegime 3 kg 800 gr yaklasik dedi genel durumuda gayet iyi doguma 10 gunumuz kaldi cok korkuyorum :(

slm kizlar ben geldim. Kimler var burda? Ogluysum uyuyor her an uyanabilir bende kacarim o zaman..:))

hoş geldin canım.29 ağustosta sabah mesajını gördüm burada suyum gelmiş diye yazmışsın.ben de yaşasın sıra bende demişti.o gece benimde suyum geldi.30 ağustosta kızım doğdu normal doğum oldu.

selam kızlar,

doğum yapanlara ve yapacak olanların şimdiden saglıklı ve ömürlü bebişleri olmasını dilerim. çok kolay gelsin.

mama sandalyesi almak isteyen varsa chicco polly mama sandalyesi sadece 12 eylüle kadar joker de 179 ytl. süper fiyat. haberiniz olsun.

yagmur yagiyor burda surekli derken bu gunde tersi hava cok sicak cam encere acik yaniyorum :) bu arada doktora gittim bebegime 3 kg 800 gr yaklasik dedi genel durumuda gayet iyi doguma 10 gunumuz kaldi cok korkuyorum :(

maşallah bebişine:nazar::nazar: saadet çok güzel kilosu e 4 kg geçerse yinede normal mi yapıyolar

Allahım çıldırıcam sinirden.Eşim az önce tel açtı şehir dışına gidiyorum yola çıktım diye.Sonuçta kendi işimiz 1 saat sonra çıksa olmaz sanki.uğrayıp para bile bırakmadı gerçi benim param var ama o yok sanıyor.hiççççç düşünmüyor bu kadın evde yalnız sancısı falan tutsa hastaneye gitmesi gerekse ne yapacak diye.kızgın değilim sadece çokkkkkk ama çokkkkkkkkkkk kızgınım çok kırıldım yaaaa

kızlar geçmişi tam okuyamadım
spinal oldum ben dr epidural olucaksın demişti ama spinal yaptılar
12 de başladılar iğne vurması felan (iğneyi anlamadım bile)12:10 da kızım doğdu vıyak vıyak sesle hemşire çirkin çirkin diye seviyordu çatladım meraktan görene kadar beni de 12:40 çıkardılar
ameliyatta sadece çıkarırlarken biraz sarısıyorlar
odaya indim ayağa kalkmadan gazımı çıkardım
ilk ayağa kalkarken biraz acı oldu sonra kendim yürümeye başladım wc ye gittim
sezeryan olucaklar kayısı suyu için iyi geliyor
gözün aydın canım sorunsuz oldu inşallah doğumun
bebiş nasıl uykusu felan
başka doğuran varmı kızlar dün evde yoktum kızımla gezginci anası duramadık evde gezmeye gittik 15 günlükten alıtırıyorum gezmeye sositososito

Allahım çıldırıcam sinirden.Eşim az önce tel açtı şehir dışına gidiyorum yola çıktım diye.Sonuçta kendi işimiz 1 saat sonra çıksa olmaz sanki.uğrayıp para bile bırakmadı gerçi benim param var ama o yok sanıyor.hiççççç düşünmüyor bu kadın evde yalnız sancısı falan tutsa hastaneye gitmesi gerekse ne yapacak diye.kızgın değilim sadece çokkkkkk ama çokkkkkkkkkkk kızgınım çok kırıldım yaaaa
psikolojimiz bozuldu lohusalık durumları aslında sinirlenme bence
bende geçen gün sinirlendim bağırıp çağırdım sesini bile çıkarmadı biraz bağırıp çağırmak iyi geliyor kaydirigubbakcemile

gözün aydın canım sorunsuz oldu inşallah doğumun
bebiş nasıl uykusu felan
başka doğuran varmı kızlar dün evde yoktum kızımla gezginci anası duramadık evde gezmeye gittik 15 günlükten alıtırıyorum gezmeye sositososito

ay kimse cevap vermiyo mihri sen sezeryan oldun dimi sen kanama nasıl oluyo yani hasta bezimi götürelim yoksa petmi birde gecel,k mi giydin kaç takım aldın bebişe hastane için biraz çok oldu ama bende pazartesi sezeryana gircem cevaplarsan sevinirim..a.s.

Canım normal doğumda litrelerce kanama gidiyor resmen, 3 takım pijama battı resmen, birisini attık. Leke çıkmadı, ya yenileri götürmek de çok mantıksızmış. Giyseydim atılacak türden şeyler, evimde pırıl pırıl yenilerimi giyerdim. Ah tecrübesizlik işte.. Sezaryanda nasıl olur bilmiyorum.
ben sezeryan oldum normal adet gibi bile olmuyor çok az kanama oluyor 1 hafta az az oluyor normal doğumuda o yüzden göbek kalmıyor ne güzel işte

ay kimse cevap vermiyo mihri sen sezeryan oldun dimi sen kanama nasıl oluyo yani hasta bezimi götürelim yoksa petmi birde gecel,k mi giydin kaç takım aldın bebişe hastane için biraz çok oldu ama bende pazartesi sezeryana gircem cevaplarsan sevinirim..a.s.
canım yazdım kanama yok denecek kadar az oluyor ben 2 takım götürdüm hastaneye sadece terlediğim için değiştirdim üzerimi

anamm benden başkası yazmıyor bende çıkim bari buarada biz soğukluk diyoruz bazı yerlerde pirpirim diyor hem hamilelikte hemde sütün çoğalmasına yardımcı oluyormuş bugün ben yorutlu çorbasını yapıyorum tafsiye ederim cokacimcoook

slm kizlar ben geldim. kimler var burda? Ogluysum uyuyor her an uyanabilir bende kacarim o zaman..:))

saltanat hoşgeldın canım... bebeğin yanında ne guzel....hayırlı olsun....darısı başımıza inş. doğumun kolay gecmıştır tecrubelrı aktarmanı beklıyoruz...

Back
X