• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razı olsun kızlar.Darısı başınıza, inşallah sizde en hayırlı zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.
Doğumumu ablam takip etti.Son ana kadar hep yanımdaydı.Ama doğumu yaptırmaya dayanamam dedi,başka arkadaşına yaptırdı.Bebişimi kucağına ilk teyzesi aldı yani:lepi: hihoyyyt Onun desteği ve hakkı çok üzerimde.Doğum 23.35te oldu biz saat 1 de eve döndük.Sanki o doğumu yapan ben değildim.Hala da inanamıyorum zaten.Bebeğime o gecede sonrasında da ben baktım yardıma ihtiyaç hissetmeden.Rüya gibiydi geldi geçti.Şimdi meleğim yanımda.Kokusunu almak ona dokunmak herşeye bedel.
Annemlerdeyim hala.Burda olmakta ayrı bir güç veriyor.Ani bişey olsa tecrübeliler var hemen soruyorum.İçim çok rahat artık alkisalkisalkis

Canım,hayırlı olsun bebişin,Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
Ne güzel bir doğum yapmışsın Allah hepimize böyel kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

07.09.2010 salı günü minik prensesim 50 cm boyunda 3.400 gr ağırlığında dünyaya geldi:) darısı diğer doğum yapmayan arkdaşların başına inşallah hayırlı doğumlar diliyorum iyi bayramlar

Canım,hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Darısı bizim başımızaa.

Saadet'ten haber aldım, 6 saat sunni sancı verilmiş ama açılma olmadığı ve bebeğin de kalo atışları yavaşladığı için sezaryene almışlar, 3.890gr ve sağlıklı bir bebeği olmuş. İkisi de çok iyiymiş. Saadet zor oldu ama şimdi iyiyiz diyor. Ve hepinize de çok selamlar söyledi.

meraba kızlar
uzuuuuuuun zamandır giremiyorum annemlerdeyim
nerdeyse herkes doğum yapmış hayırlı uzun ömürlü olsun bebekler
bakalım benim oğluş ne zaman gelecek
nts de sancı çıkıyo ama açılma yok
pazartesi belli olacak artık sabırsızlıkla bekliyorum

doğum yapan anneler yardımınıza ihtiyacım var benim bebeğim çok uyuyyor gözünü açamıyor uyandırmaya çalışıyorum banamısın demiyorum acıkmıyormu bu çocuk anlamadım memede emmeyi ancak öğrendi ama sütüm tam gelmediği için bırakıyor mecburen hazır mama veriyorum kaşıkla yoksa açlıktan hasta olcak diye korkuyorum birde göğüslerim sert kocaman oldu ama süt gelmiyor tam çekmediği içinmi acaba sıkıyorum bir damla ancak geliyor acayip canım yanıyor çekerkende zaten pompayla denedim kanadı mahvoldu artık neyapcağımı bilemiyorum siz neler yapıyosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

Saadet'ten haber aldım, 6 saat sunni sancı verilmiş ama açılma olmadığı ve bebeğin de kalo atışları yavaşladığı için sezaryene almışlar, 3.890gr ve sağlıklı bir bebeği olmuş. İkisi de çok iyiymiş. Saadet zor oldu ama şimdi iyiyiz diyor. Ve hepinize de çok selamlar söyledi.

ayy canım ya korktuğu başına geldi hem sancı çekti hem de sezeryan oldu
Allah analı babalı büyütsün

doğum yapan anneler yardımınıza ihtiyacım var benim bebeğim çok uyuyyor gözünü açamıyor uyandırmaya çalışıyorum banamısın demiyorum acıkmıyormu bu çocuk anlamadım memede emmeyi ancak öğrendi ama sütüm tam gelmediği için bırakıyor mecburen hazır mama veriyorum kaşıkla yoksa açlıktan hasta olcak diye korkuyorum birde göğüslerim sert kocaman oldu ama süt gelmiyor tam çekmediği içinmi acaba sıkıyorum bir damla ancak geliyor acayip canım yanıyor çekerkende zaten pompayla denedim kanadı mahvoldu artık neyapcağımı bilemiyorum siz neler yapıyosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

benim kızım da ilk zamanlar öyleydi neler yapıyrdum uyansın diye banamısın demiyordu gerçi hala öyle uyurken ağzını açmıyor kesinlikle
bana dr ayaklarıyla oyna demişti
altını değiştirince bazen uyanıyor hemen ver memeyi
kaç günlük bebeğin
dikkat et sarılık olmasın
biz hafif atlattık

hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım:)) Allah bebişlerimizi iyi günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah,,Denizcim umarım görürsün yazdığımı,,Meltem hanım çok iyi bi doktor gerçekten inan pişman olmassın eğer normal diye ısrar ediosa normal ol,,benim çatım dar olduğundan olabilecek tüm sorunları söleyerek beni sezeryana yönlendirdi ama iyiki de öyle yapmış normal çok zor yapardım...sana da normal diyosa vardır bi bildiği,,şimdiden hayırlı doğumlar diliorumm canım...

HAYATIM HEMEN MEDELANIN POMPASINI AL. ELİNLE SAGMA.CANIN DAHA COK YANAR. BEBEĞİNİĞ ACİLE GÖTÜRÜP SARIĞINA BAKTIR HEMEN.ALLAH KORUSUN BENİMKİGİBİ OLMASIN. AÇ BEBEK SARILIĞI ARTAN BEBEK UYUR UYANMAZ. TOPUGUNU TUT AYAĞININ ALTINA VUR. ÖYLE UYANDIRIRSIN ANCAK.SAKIN İHMAL ETME.. HEMEN BUGÜN DR GÖTÜR BİLİRUBİN DÜZEYİNE BAKTIR. BAK BENİMKİ 4 GÜNLÜKKEN KÜVÖZE YATTI.eyvahedigeldismile

Canım,hayırlı olsun bebişin,Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
Ne güzel bir doğum yapmışsın Allah hepimize böyel kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun canım..İnş kolay bir doğum yaparsın.Doğum sırasında alacağın destek ve moral çok önemli...

Rabbim analı babalı büyütsün,hayırlı evlat eylesin inş.
Çok istiyordu normal doğumu.Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.Çok sevindim iyi olmalarına...

Canım uyandırmak gerçekten zor oluyor.Sürekli uğraşır vaziyetteyiz uyandırmak için.Gece ateşlendi bebişim.Sabah hastaneye götürdük.Kan tahlili falan yapıldı.Dr susuz ve aç kalmış dedi.Mama verin dedi 1 öğün.ama artık sütüm geliyor.Ondan dolayı annem izin vermiyor mama vermeme.Alışırsa bir daha süt almaz diyor.Şimdi sürekli emziriyorum.
Uyandırmak için ağız bezlerini ıslatıp yüzünü siliyorum.Gazını çıkarıyorum,sırtını sıvazlıyorum.Artık hangisiyle uyanırsa...

bişey sorcam normal doğum yapanlar hepinizin nişanı geldimi yoksa sancıylamı gittiniz..
ben düşünüyorum daha nişan gelmedi gelsede 1-2 gün içinde doğcak nasılsa daha 3günden fazla vardır diorum ama herkeste geliomu ki bilmiyorumkismile

bişey sorcam normal doğum yapanlar hepinizin nişanı geldimi yoksa sancıylamı gittiniz..
ben düşünüyorum daha nişan gelmedi gelsede 1-2 gün içinde doğcak nasılsa daha 3günden fazla vardır diorum ama herkeste geliomu ki bilmiyorumkismile

Sedacım benim ne suyum ne de nişanım geldi.Sancıyla gittim hastaneye.Suyumu hastanede ablam patlattı..

merhaba kızlar
allah doğum yapan annelerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin
ben artık beklemekten sıkıldım benim sıpa 40 haftayı dolduracak sanırım
biran önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum
inanın nişanı geleni suyu geleni , sancılananı kıskanıyorummm
oofff offf ne zaman doğuracaksam ben

Back
X