Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
Allah razı olsun kızlar.Darısı başınıza, inşallah sizde en hayırlı zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.
Doğumumu ablam takip etti.Son ana kadar hep yanımdaydı.Ama doğumu yaptırmaya dayanamam dedi,başka arkadaşına yaptırdı.Bebişimi kucağına ilk teyzesi aldı yani:lepi: hihoyyyt Onun desteği ve hakkı çok üzerimde.Doğum 23.35te oldu biz saat 1 de eve döndük.Sanki o doğumu yapan ben değildim.Hala da inanamıyorum zaten.Bebeğime o gecede sonrasında da ben baktım yardıma ihtiyaç hissetmeden.Rüya gibiydi geldi geçti.Şimdi meleğim yanımda.Kokusunu almak ona dokunmak herşeye bedel.
Annemlerdeyim hala.Burda olmakta ayrı bir güç veriyor.Ani bişey olsa tecrübeliler var hemen soruyorum.İçim çok rahat artık alkisalkisalkis
07.09.2010 salı günü minik prensesim 50 cm boyunda 3.400 gr ağırlığında dünyaya geldi:) darısı diğer doğum yapmayan arkdaşların başına inşallah hayırlı doğumlar diliyorum iyi bayramlar
amin tşk ederim canım hayırlı doğumlar diliyorumCanım,hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Darısı bizim başımızaa.
Saadet'ten haber aldım, 6 saat sunni sancı verilmiş ama açılma olmadığı ve bebeğin de kalo atışları yavaşladığı için sezaryene almışlar, 3.890gr ve sağlıklı bir bebeği olmuş. İkisi de çok iyiymiş. Saadet zor oldu ama şimdi iyiyiz diyor. Ve hepinize de çok selamlar söyledi.
doğum yapan anneler yardımınıza ihtiyacım var benim bebeğim çok uyuyyor gözünü açamıyor uyandırmaya çalışıyorum banamısın demiyorum acıkmıyormu bu çocuk anlamadım memede emmeyi ancak öğrendi ama sütüm tam gelmediği için bırakıyor mecburen hazır mama veriyorum kaşıkla yoksa açlıktan hasta olcak diye korkuyorum birde göğüslerim sert kocaman oldu ama süt gelmiyor tam çekmediği içinmi acaba sıkıyorum bir damla ancak geliyor acayip canım yanıyor çekerkende zaten pompayla denedim kanadı mahvoldu artık neyapcağımı bilemiyorum siz neler yapıyosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim
HAYATIM HEMEN MEDELANIN POMPASINI AL. ELİNLE SAGMA.CANIN DAHA COK YANAR. BEBEĞİNİĞ ACİLE GÖTÜRÜP SARIĞINA BAKTIR HEMEN.ALLAH KORUSUN BENİMKİGİBİ OLMASIN. AÇ BEBEK SARILIĞI ARTAN BEBEK UYUR UYANMAZ. TOPUGUNU TUT AYAĞININ ALTINA VUR. ÖYLE UYANDIRIRSIN ANCAK.SAKIN İHMAL ETME.. HEMEN BUGÜN DR GÖTÜR BİLİRUBİN DÜZEYİNE BAKTIR. BAK BENİMKİ 4 GÜNLÜKKEN KÜVÖZE YATTI.eyvahedigeldismiledoğum yapan anneler yardımınıza ihtiyacım var benim bebeğim çok uyuyyor gözünü açamıyor uyandırmaya çalışıyorum banamısın demiyorum acıkmıyormu bu çocuk anlamadım memede emmeyi ancak öğrendi ama sütüm tam gelmediği için bırakıyor mecburen hazır mama veriyorum kaşıkla yoksa açlıktan hasta olcak diye korkuyorum birde göğüslerim sert kocaman oldu ama süt gelmiyor tam çekmediği içinmi acaba sıkıyorum bir damla ancak geliyor acayip canım yanıyor çekerkende zaten pompayla denedim kanadı mahvoldu artık neyapcağımı bilemiyorum siz neler yapıyosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim
Canım,hayırlı olsun bebişin,Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
Ne güzel bir doğum yapmışsın Allah hepimize böyel kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Saadet'ten haber aldım, 6 saat sunni sancı verilmiş ama açılma olmadığı ve bebeğin de kalo atışları yavaşladığı için sezaryene almışlar, 3.890gr ve sağlıklı bir bebeği olmuş. İkisi de çok iyiymiş. Saadet zor oldu ama şimdi iyiyiz diyor. Ve hepinize de çok selamlar söyledi.
doğum yapan anneler yardımınıza ihtiyacım var benim bebeğim çok uyuyyor gözünü açamıyor uyandırmaya çalışıyorum banamısın demiyorum acıkmıyormu bu çocuk anlamadım memede emmeyi ancak öğrendi ama sütüm tam gelmediği için bırakıyor mecburen hazır mama veriyorum kaşıkla yoksa açlıktan hasta olcak diye korkuyorum birde göğüslerim sert kocaman oldu ama süt gelmiyor tam çekmediği içinmi acaba sıkıyorum bir damla ancak geliyor acayip canım yanıyor çekerkende zaten pompayla denedim kanadı mahvoldu artık neyapcağımı bilemiyorum siz neler yapıyosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim
bişey sorcam normal doğum yapanlar hepinizin nişanı geldimi yoksa sancıylamı gittiniz..
ben düşünüyorum daha nişan gelmedi gelsede 1-2 gün içinde doğcak nasılsa daha 3günden fazla vardır diorum ama herkeste geliomu ki bilmiyorumkismile