• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ooo kızlar ne güzel yaa sizi görmek umarım sizde bebişlerinizde iyisinizdir.
Siz böyel bebişlerinizden bahsedince hem mutlu ojuyorum hemde imreniyorum valla.

Merak ettiğim bazı şeyler var,mesela aldılarınız işe yaradı mı ???
Bodyler,zıbınlar,tulumlar...v.s.
Gerçi alışveriş işini bitirmiştim ama önerilerede açığım yani neler çok işnize yaradı neler yaramadı merak ediyorum.

Ooo kızlar ne güzel yaa sizi görmek umarım sizde bebişlerinizde iyisinizdir.
Siz böyel bebişlerinizden bahsedince hem mutlu ojuyorum hemde imreniyorum valla.

Merak ettiğim bazı şeyler var,mesela aldılarınız işe yaradı mı ???
Bodyler,zıbınlar,tulumlar...v.s.
Gerçi alışveriş işini bitirmiştim ama önerilerede açığım yani neler çok işnize yaradı neler yaramadı merak ediyorum.

aynen canım bende cok ımrenıyorum bu annişlereeeee.....

benim aldığım herşey büyük geldi çocuk içinde kayboldu resmen ilk zamanlar şimdi şimdi olmaya başladı
hastane çıkışı bile büyük geldi
zıbınlar ilk zaman kullanışlı oluyor

benim aldığım herşey büyük geldi çocuk içinde kayboldu resmen ilk zamanlar şimdi şimdi olmaya başladı

ooo yandık desene benım arkadasında bebişini bi görseniz ufacık kayboluyo o kıyafetlerın ıcınde canım benım ya....

Maşallha canım sağlıla büyüsün inşallah.
Benimkilerde hep büyük yaaa.Annem sağolsun hep büyük aldırdı,37+1 haftalıkken 2800 gr dı kilosu,ee usg ninde yanılma payını göz önünde bulundurursak benim bebişin kilosu düşük.
Neyse hemen büyüor kuzucuklar zaten sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

a.sa.s aynen bebişim 2650 doğdu ve hastane çıkışları bile büyük geliyo kayboluyo bebişim içinde iç zıbın giydiriyorum bende :roflol: onlar tam oluyo birde şu patikli pantolanlar acayip işe ya:roflol:rıyo çoraplar falan çıkıyo çünkü ayaktan birde şapkalar baya iyi oluyo

aynen kızılcık annem küçük alma çok çabuk büyüycek dedi hep büyük almışım ben de
usg bazen tutmuyor benim doğumdan 4 gün önce 3258 di bi doğdu minicik ama şimdi toparlandı

biz şapka takmayı hiç sevmiyoruz hemen bağırıyoruz şapka takınca
eldivenler bile büyük geliyordu hep düşüyordu elinden

aynen kızılcık annem küçük alma çok çabuk büyüycek dedi hep büyük almışım ben de
usg bazen tutmuyor benim doğumdan 4 gün önce 3258 di bi doğdu minicik ama şimdi toparlandı

biz şapka takmayı hiç sevmiyoruz hemen bağırıyoruz şapka takınca
eldivenler bile büyük geliyordu hep düşüyordu elinden

bizimkide eldiveni hiç sevmedi bende hiç takmadım çok güzel oynuyo ellerinle tabi arada yüüznüde çiziyo ama çok tatlı birde bebişler ısıyı en çok başlarından kaybedermiş şapka takmak gerekiyo diye duydum:uhm:

benim evim çok sıcak heryerde kapalı olunca çok sıcak oluyor takıncada bağırıyor

doğuranlar giremez diyorduk hep anneler burda:))doğurmayanlar nerdesiniz.ben çok ağırlaştım sancım çok oluyor ama çabuk geçiyor.ne zaman gelcek bu kız yaw?

bu arada yeni doğum yapan oldumu?artık kimseden haber alamıyoruz:(

bozo bende sapka takmıyorum eldıvenıde dıger hafta tırnaklarını kesıp cıkarıcam...bızımkı cok ıyıydı ama 3 gundur felaket sekılde gaz basladı ve bıde kusma var dıger kızımda kullandıgım ılacı aldım baya ıyı geldı kusmaya bı care bulamadım henuz
mentos sutunun kalıtesını arttırmak ıcın tabı bol sıvının yanında yumurta tavuk gıbı proteınlı yıyecekler cok ıyıymıs ve her gogsu 20 dk ya yakın emzır canım

merhaba kızlar,

bende oğlumu 17.09.2010 da spinal sezeryanla kucağıma aldım çok şükür. normal çok istediğim halde olmadı ne yazıkki. şimdi iyiyiz ertesi gün hemen taburcu olduk. tek sıkıntımız süt şimdi. sütüm çok az geliyo inşallah çoğalır diye dua ediyorum.

birde doğumdan sonra vitaminlere kan hapına falan devam ediyomusun hangi ilaçları kullanıyosun
bana dr hastaneden çıkarken antibiyotik ve ağrı kesici yazdı başka bişey demedi ilaçlara devam ediceksin diye....kan ilacı da hap olarak sağlık ocağı verdi ama içmedim kanamam yok denecek kadar az ilk günden beri....
bozo bende sapka takmıyorum eldıvenıde dıger hafta tırnaklarını kesıp cıkarıcam...bızımkı cok ıyıydı ama 3 gundur felaket sekılde gaz basladı ve bıde kusma var dıger kızımda kullandıgım ılacı aldım baya ıyı geldı kusmaya bı care bulamadım henuz
mentos sutunun kalıtesını arttırmak ıcın tabı bol sıvının yanında yumurta tavuk gıbı proteınlı yıyecekler cok ıyıymıs ve her gogsu 20 dk ya yakın emzır canım
ara ara azra da kusuyor sütün fazlasını çıkarıyor galiba
merhaba kızlar,

bende oğlumu 17.09.2010 da spinal sezeryanla kucağıma aldım çok şükür. normal çok istediğim halde olmadı ne yazıkki. şimdi iyiyiz ertesi gün hemen taburcu olduk. tek sıkıntımız süt şimdi. sütüm çok az geliyo inşallah çoğalır diye dua ediyorum.

bol bol sıvı tüket canım
özellikle su, üzüm , tahin helvası ye, rezene çayı iç
rezene çayı çok iyi süt yapıyor
bide sağlık ocağındaki hemşire bana havluyu ısıt göğsüne koy sıcakta süt gelir dedi ama ben hiç denemedim
banyoda sıcak suyla masaj yap göğüslerine

merhaba kızlar,

Canım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Darısıı benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin başına.

merhaba kizlar naislsiniz kizima babasi ile banyo yaptirdik uyuyo simdi gerci ben tekte yaptiririm babasi izliyo sadece :)naisliniz kimler var doguran yeni ?

doğuranlar giremez diyorduk hep anneler burda:))doğurmayanlar nerdesiniz.ben çok ağırlaştım sancım çok oluyor ama çabuk geçiyor.ne zaman gelcek bu kız yaw?

bu arada yeni doğum yapan oldumu?artık kimseden haber alamıyoruz:(

sona kalmak da kötüymüş ya :( herkes bebişini konuşurken hamilelik sorunu konusan sen ben kaldık galiba :) benım de yarın doktor kontrolum var bakalım ne dicek..son haftama girdim ama sankı 41de doğcak bu kız :)

bende varım kızlar doğuramayanlar arasında doğuranlara tefriciyemi okutsak doğurmak için :1: başka türlü gelmeyecek bu bebişler

bende doğurmadım kızlar beklemedeyim uzatmalar ageçicem bu gidişle 40 haftama girdim hepimiz için hayırlısı inş. kolay atlatırız sağlıcakla alırız bebişleirmizi kucağımıza

Back
X