canım benim yaaa öncelikle tebrik ediyorum tekrardan canım senide çok merak ettik.çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin talihsizlikler gelmiş başına ama sıkma canını inan iyileşmenin yarısı iyi düşünmekten geçiyor.yavaş yavaş geçicek zor zamanlardayız bol bol sabır çek dayanıcaz artık buda anne olmanın zor tarafları eee kolay değil dimi ...
benimde çok ağrılarım var ama zorda olsa yatıyorumm .bi yandan dikiş ağrım bi yandan adet sancısı gibi karın ağrım şimdi bide göğüslerim eklendi.uçları acıyo sütüm az geliyodu şimdide çok geliyo kızım yetişemiyo sağıyorum mecbur taş gibi oldu amannnnnn say say bitmez :) hep olumsuz hep olumsuz nereye kadar kızım dünyaya değer teyzeleri heimizin yavrusunu rabbim korusun kollasın yarın kontrol muayenemeiz var inş herşey yolundadır.
bu arada annecikler tahmini bizim göğüslerimiz ne zaman bu olaya alışacak yani acımayacak .....
canim benim 10 .gunum gogosleirm arada tas gibi oluyo ama acisi azaldi iyice ilk gunelr icinde miyon gibi bir kutle bile olusmustu hemsire sicak dus alirken yukardan asagi masaj yap dedi bir kac sefer yaptim o kutleler gitti acisida emzirdikce azaldi hala var ama cok rahatsiz edicek boyutta degil sanada gecmis olsun..