• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim yaaa öncelikle tebrik ediyorum tekrardan canım senide çok merak ettik.çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin talihsizlikler gelmiş başına ama sıkma canını inan iyileşmenin yarısı iyi düşünmekten geçiyor.yavaş yavaş geçicek zor zamanlardayız bol bol sabır çek dayanıcaz artık buda anne olmanın zor tarafları eee kolay değil dimi ...

benimde çok ağrılarım var ama zorda olsa yatıyorumm .bi yandan dikiş ağrım bi yandan adet sancısı gibi karın ağrım şimdi bide göğüslerim eklendi.uçları acıyo sütüm az geliyodu şimdide çok geliyo kızım yetişemiyo sağıyorum mecbur taş gibi oldu amannnnnn say say bitmez :) hep olumsuz hep olumsuz nereye kadar kızım dünyaya değer teyzeleri heimizin yavrusunu rabbim korusun kollasın yarın kontrol muayenemeiz var inş herşey yolundadır.

bu arada annecikler tahmini bizim göğüslerimiz ne zaman bu olaya alışacak yani acımayacak .....

canim benim 10 .gunum gogosleirm arada tas gibi oluyo ama acisi azaldi iyice ilk gunelr icinde miyon gibi bir kutle bile olusmustu hemsire sicak dus alirken yukardan asagi masaj yap dedi bir kac sefer yaptim o kutleler gitti acisida emzirdikce azaldi hala var ama cok rahatsiz edicek boyutta degil sanada gecmis olsun..

canım sende carsamba gunun mu alıcan bebısını kucagına hayırlısı olsun ınsallah Rabbım saglıkla kavustursun bebişinle seniii....

ben de carsamba gunu gıdecem bakalım sabah 8 bucukta ac karnına burda ol dedı...ne olur ne olmaz belli degil...kontrol edecek ve karar verılecek..carsamba gunu tam 9 ay 18 gunum bıtmış olacak hayırlısı dua edınde gelsın kuzum normal normal...

alllah yardımcımız olsun sen gününüde geçmişsin inş normal olur canım :Saruboceq:

göğüslerinize krem sürün kızlar doğurmayanlarda sürsün doğurmadan başlayınca daha az çatlama acıma oluyo
çok dayanılmaz olursa silikon göğüs ucu alın onla emdiklerinde daha az acıyo

bide emzirmeden evvel karbonatlı suyla veya göğüs mendilleri var eşdeğer özellikte, onlarla silinki bebğinizin ağzı pamukçuk olmasın

normal doğuran anneler..dikişleriniz ne alemde?
benım doğum çok zor ve dikişli oldu bugun 18.gun ve hala oturmaklta zorlanıyorum üstelık dikilşler dah düşmedı....sizinkiler nasıldı
benim dikişler düşüyor
Dr 10 gün sonra kontrole gel dedi
perşembe eşim müsait olursa... işitme testi ve dikişler için gidecem...
bende yamuk oturuyorum hala ama daha iyi gibiyim

minoset iç
Dr seni çağırmadımı?
Pansumanını yapmıyomusun?

Kızlar bebekleriniz için ALÇI aldınızmı?

yıllar sonra e..ek kadar olunca

<bak yavrum senin elin..ayağın doğduğunda bu kadardı> deyip

18. yaş gününde hediye olarak vermek için mesela...

ne hikaye yazdım bee lülülülülülü

bebekayak+alci.jpg

Bide böyle 3 boyutlu olanda varmış... bende yeni gördüm... ama bunun için özel malzeme şart
nalburdan alınan alçıyla yapılmaz :1no2:

yusecim normal alçıyla yapılmaz sanki, yazık yaa tazecik tene alçı değecek :umursamaz:
bunların hazırları var bulursam eklerim e bebek te satılıyodu onlardan alabilirsin daha sağlılı olur bence

ay ne güzel
canım ellerini ayaklarını güzelce vazelinlersen öncesinden tene hiç değmemiş oluyor
malum vazelin yağlıya bi tabaka oluşturuyor ve zararsız ;)

canım benim yaaa öncelikle tebrik ediyorum tekrardan canım senide çok merak ettik.çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin talihsizlikler gelmiş başına ama sıkma canını inan iyileşmenin yarısı iyi düşünmekten geçiyor.yavaş yavaş geçicek zor zamanlardayız bol bol sabır çek dayanıcaz artık buda anne olmanın zor tarafları eee kolay değil dimi ...

benimde çok ağrılarım var ama zorda olsa yatıyorumm .bi yandan dikiş ağrım bi yandan adet sancısı gibi karın ağrım şimdi bide göğüslerim eklendi.uçları acıyo sütüm az geliyodu şimdide çok geliyo kızım yetişemiyo sağıyorum mecbur taş gibi oldu amannnnnn say say bitmez :) hep olumsuz hep olumsuz nereye kadar kızım dünyaya değer teyzeleri heimizin yavrusunu rabbim korusun kollasın yarın kontrol muayenemeiz var inş herşey yolundadır.

bu arada annecikler tahmini bizim göğüslerimiz ne zaman bu olaya alışacak yani acımayacak .....

canım güzel geçer inşallah kontrölünüz
maşallah sütünde gelmeye başlamış
sağlıcakla aldın ya kızını kucağına dedğin gibi herşeye değer

valla 4 değil 44 gözle bekliyorum şöyle detaylıca doğum hikayeni delikafadulden

bizde dün gittik
hafifff açılma var ama 1hafta -10gün de sürebilir dedi
normal doğuma müsaitsin dedi çatı muayenemi yaptı
epidüral sordum kesinlikle öneririm dedi bilmiyorum artık

senin hikayenide bi dinleyeyim de belki kararımı etkiler

günaydın kızlar herkes iyidlir umarım.benim psikolojim çok bozuk.ne zormuş bu lohusalık.hem kendin rahatsızsın bide bebeğe bakmakla yükümlüsün.erkeklerde çok anlayışsız.destek olmuyorlar hiç.bide ağlayıp duruyorum ben.moral vereceğine beni işe böyle mi yolluyon diyip kızıyor.ben gideyim bütün gün ağla diyo.nekadar acımasızca.off off.bide benim gibi bebeğine yalnız bakan varmı.wc ye girerken bile korkuyorum bebeğimi yalnız bırakmaya.

Selam kızlar

Az önce doktordan geldik.
Suyum azalmış,zaten böyle bir riskim vardı.Yarın sabah yatışım yapılacak ve kısmetse öğlen kuzucuğumu alacağım kucağıma.
Bir hafta sonra bekliyordum ben,dr yarın deyince gözyaşlarımı tutamadım heyecandan,mutluluktan,korkudan,artıık neden bilmiyorum ağladım bayabi.

Kızlar dua edin ne olur bi aksilik çıkmasın.
Allah herkese yardım etsin kimseyi bu yolda koymasın.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bir şekilde aranıza dönerim.
Allaha emanet olun.

günaydın kızlar herkes iyidlir umarım.benim psikolojim çok bozuk.ne zormuş bu lohusalık.hem kendin rahatsızsın bide bebeğe bakmakla yükümlüsün.erkeklerde çok anlayışsız.destek olmuyorlar hiç.bide ağlayıp duruyorum ben.moral vereceğine beni işe böyle mi yolluyon diyip kızıyor.ben gideyim bütün gün ağla diyo.nekadar acımasızca.off off.bide benim gibi bebeğine yalnız bakan varmı.wc ye girerken bile korkuyorum bebeğimi yalnız bırakmaya.

aynen ben de wc ye girerken bile aklım bebekte bişey olucak mı diye?
ben de yanlız bakıyorum
duş almak için eşimin işten gelmesini bekliyorum

Selam kızlar

Suyum azalmış,zaten böyle bir riskim vardı.Yarın sabah yatışım yapılacak ve kısmetse öğlen kuzucuğumu alacağım kucağıma.
Bir hafta sonra bekliyordum ben,dr yarın deyince gözyaşlarımı tutamadım heyecandan,mutluluktan,korkudan,artıık neden bilmiyorum ağladım bayabi.

Allaha emanet olun.

canım hayırlı olsun Allah tez zamnada kurtarsın da bebeğine kavuş...bizim zamanlarımız aynı senle bende heyecanla bekliyorum...sen normal doğum mu istiyordun??? ben normal istiyorum bu arada ben de konyalıyım ama orda yaşamıyorum

kızılcık hadi gözün aydın
korkma canım hiç stres yapma
sonunda meleğini kucağını alıcaksın onu düşün

kızılcık: hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun
sağ salim kavuşursun kuzucuğuna
gerisi bizlerin başına

kızlar ya EPİDÜRAL yaptıran var mı ?????????

ben normal istiyorum ama epid.hakkında kararsızım

Selam kızlar

Allaha emanet olun.

hadı gözün aydın cok sevındım ben de kesın ağlarım şu gün doğum dese :) zaten cok ağlamaklıyım :)) dua edicez sana inş tez zamanda kurtulursun doğuramaynalar kervanından kurtuluyosun sen de..bi biz kaldık 3-4 kişi:) benım de perşembe bellı olcak tarıhım sez.olcam. perş.hazırlıklı gel dedi doktor..inş.sütümüz bol olur güzel bir doğum hikayemız olur...dua etcem sana..allah yardımcın olsunn cnm opuyorumnanaktan

ayy ben bu tickerı hala değiştiremedim sinir oldum

lilypie de tickerini hazırladıktan sonra aşağıdaki yazı çıkıyor. 2. seçeneğe basarsan KK'ne uygun linki veriyor. ( image url)

For Websites: HTML &#8226; Image URL &#8226; Blogger &#8226; Friendster &#8226; hi5 &#8226; MSN &#8226; MySpace &#8226; Facebook &#8226; Hyves &#8226; iGoogle

ben de yalnız bakmak istiyorm artık bebeğime.
25 gündür ya annem var ya kaynanam. istediğim hiçbişeyi yapamadım. neyse kaynanayı gönderdik, anneme yine söyleyebiliyorum istediklerimi. kaynanam tamamen bildiğini okudu, benim de canıma okudu. bebeğim süt emerken ağlıyor diye, senin sütün yok bu çocuk aç diye kucağımdan aldı kaç kere. ya da emmeye çalışırken gelip gürültülü gülrültü güya sevdi bebeğimi, dikkatini dağıttı. görmemişin tornu olmuş tutmuş ... koparmış hesabı. beni çıldırttı, şimdi gerçekten sütüm otlamaya gitti. unutamıyorum yaptıklarını. eşim de hiç kabullenmiyor anasının hatalarını..
annemi de 2 günlüğüne gönderdim, 2 gün bebişimle başbaşayız. :)

Back
X