Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geldiler..erkek kardeşim doğumumdan 1 ay önce geldi..1 ay kaldı bizde çok şükür..doğumumda da annem ve kızkardeşim geldiler..hastanede 2 gün gördüler..ama eşimle görüşmediler hiç..beni ve bebeğimi gördüler..ama babam göremedi..olanlardan sonra gelmek istemedi haklı olarak..durumlar böyle..inşallah bayramda gitmeyi çok istiyorum..gitmek için elimden gelen herşeyi yapıcam..annenler geldimi bebeğini görmeye dadlum merak ettim nasıl gidiyor şuan evde durumlar
oslm: canım aynı etkiyi elektrik süpürgesi de veriyor değişiklik olsun dersen onu da kaydet hahaha
bizim kuzende elektrik süp. açıyordu uyutmak için![]()
mama veren annelere sesleniyorum :) akşam oldumu sütüm azalalıyobilmiyorumkismile velet doymuyo basıyo çığlığı mamma vermeye karar verdim sadece akşamları 1 defa hangi mamayı kullanıyoruz yeni doğan için27 günlük olduk bu arada
kg ne kadar hayatım ben aptamil 1 veriyorum. kg düşük olanlara pre veriliyormuş ama ben vermedim.
nagiş ben geçen 2 gün yedim bulgur pilavını
öğlen yedim azra da biraz gaz yaptı ama güzel de süt yaptı
sezeryan olan arkadaşlar dr dikişlerinize ne zaman bakıcak bana gel bakarız ultrasonlada bakabiliriz dedi size bişey söyledimi vajinal ultrasonla mı bakıyo ki yawbilmiyorumkismile