• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım arkadaşada yazmıştım karbonatlı su yap ılık su bir bezle yada elinle göğsüne sür ben faydasını gördüm ama hala acısı var üşeniyorum herzaman yapsam belki tamamen geçer

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım allah herkesin evladını bağışlasın

Son düzenleme:
annenler geldimi bebeğini görmeye dadlum merak ettim nasıl gidiyor şuan evde durumlar
canım geldiler..erkek kardeşim doğumumdan 1 ay önce geldi..1 ay kaldı bizde çok şükür..doğumumda da annem ve kızkardeşim geldiler..hastanede 2 gün gördüler..ama eşimle görüşmediler hiç..beni ve bebeğimi gördüler..ama babam göremedi..olanlardan sonra gelmek istemedi haklı olarak..durumlar böyle..inşallah bayramda gitmeyi çok istiyorum..gitmek için elimden gelen herşeyi yapıcam..

inşallah canım gidersin benim babamda görmedi kızımı annemler geldi acil gelmişler kan vermek için bana 2 gün kalıp gittiler ama şimdi annem geliyor akşam burda ama babamla küçük abim görmedi onlara üzülüyorum bende bayramda gidebilirsem görürüler

oslm: canım aynı etkiyi elektrik süpürgesi de veriyor değişiklik olsun dersen onu da kaydet hahaha
bizim kuzende elektrik süp. açıyordu uyutmak için :D

haklısın arada müziği değiştirmek lazım. büyünce ben en çok fakirin sac kurutma sesini çok sevip dinliyorum demez insallahkaydirigubbakcemile3

mama veren annelere sesleniyorum :) akşam oldumu sütüm azalalıyobilmiyorumkismile velet doymuyo basıyo çığlığı mamma vermeye karar verdim sadece akşamları 1 defa hangi mamayı kullanıyoruz yeni doğan için:utangac: 27 günlük olduk bu arada

kg ne kadar hayatım ben aptamil 1 veriyorum. kg düşük olanlara pre veriliyormuş ama ben vermedim.

kg ne kadar hayatım ben aptamil 1 veriyorum. kg düşük olanlara pre veriliyormuş ama ben vermedim.

3300gr oldu canım 2650 doğmuştu ablam ebe ona sordum verme sakın mama bulgur ye 3lt su rezene iç dedi çok zor durumda kalırsan keçi sütünü 4/1 sulandır onu ver dedi kafamı karıştırdı bu kız benimfisfisfis

kızlar doğuramayan tek eylül annesi ben kaldım :kedi:
gerçi eylül de bitti ama olsun

nolur dua edin bende alayım hayırlısıyla sağlıcakla oğlumu kucağıma
pisikolojim çok bozuldu mafoldumben

kızlar mrb kısmet olursa bende 14 gün sona kızıma kavuşucam ekim annesiyim ben ama sizlerin bilgilerinde faydalanıyorum gaz sorunu yaşayan ç.ok isterseniz şu linktekileri okuyun yarımcı olur inş
Bebeklerde Gaz Sancısı | fiyonk.net elişi günlüğü
gaz sorunu olanlar burda paylaşmış yaptıgı şeyleri umarım sizlrede bi faydası olur
bizim ailede genelde hindistan cevizi küçük kahverengi olan biraz bıçakla sıyrılır ve anne sütünün içine konulur bebege verilir gaz için iyi geliyo karın agrısına umarım sizede faydam dokunur

ya bulgur gaz yapmıyormu ben korkumdan yemiyorum aslında bulgurla soğan süper olur valla haa

annemler bulgur hem sütü artırır hemde gaz yapar derler sogan baharatlı şeyler turşu da gaz yapar :(

nagiş ben geçen 2 gün yedim bulgur pilavını
öğlen yedim azra da biraz gaz yaptı ama güzel de süt yaptı

Son düzenleme:
sezeryan olan arkadaşlar dr dikişlerinize ne zaman bakıcak bana gel bakarız ultrasonlada bakabiliriz dedi size bişey söyledimi vajinal ultrasonla mı bakıyo ki yawbilmiyorumkismile

slmmm kızlar

benim oğlumda dün gece durmadı sonra yastğının su büyotuna sıcak su doldurdum yüz üstü yatırdım aralıksız 3saat uyudu maşallah,

buziki orhan şarkılarınıcebe kaydedin dinletin gaz için

fön mak. fırın aspiratörü ve süpürgenizin sesinide kaydedebilirsiniz süper işe yarıyo

nagiş ben geçen 2 gün yedim bulgur pilavını
öğlen yedim azra da biraz gaz yaptı ama güzel de süt yaptı

ay bende yiyeyim ozaman yapıyorum eşim yiyor ben bakıyorum
çok gazyapıyormu

bu arada geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü bişey

mentos ben çarş doğurdum cuma taburcu oldum p.tesi bakıldı dikişlerime
alttan değil ultarasonlada değil doğrudan ellle baktı benim dr.

sezeryan olan arkadaşlar dr dikişlerinize ne zaman bakıcak bana gel bakarız ultrasonlada bakabiliriz dedi size bişey söyledimi vajinal ultrasonla mı bakıyo ki yawbilmiyorumkismile

senin dikişlimi yaran benim yapışkanlıymış dikişim yok ben konturole gittim ytrosyonda bakıyor pansuman yapıyor
benim hastanedekende bakmıştı utrosyonda 2 kere sonradanda çağırdı gittim baktı pansuman yaptı

ben 40 ım çıkınca gidicem
evet mentos vajinal usg ile bakıyorlarmış
hiççç sevmiyorum ya

Back
X