2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

atk hayırlı olsun diş kaşıyıcısı bile almışssın çok şekerler bende 2 tane çanta aldım bebek eşyalarını katmak için biri büyük biride biraz küçük içini cinsiyeti belli olsun öyle dolduracam olumunekankayizsmile

çooooooooooooook güzel hepsi ben daha hiçbişey almadım cinsiyetini de bilmediğim için mafoldumben

çooooooooooooook güzel hepsi ben daha hiçbişey almadım cinsiyetini de bilmediğim için mafoldumben

ögren bi sende deliler gibi alısveris yaparsın :) ben simdi sürekli elbiselere bakıyorum. cok güzel seyler aldım resimlerini cekeyim ekleyecem :)

sağolun kızlar ama onlar diş kaşıyıcısı değil:) çıngırak:))))

@atk: çok güzel cicikler almışsın!!!!!!
güle güle giydirirsin ınşallahhhhhhhh

sağolun kızlar ama onlar diş kaşıyıcısı değil:) çıngırak:))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acemiyiz iştee anlamıyorum bile daha yaa.kaydirigubbakcemile3

İlk alışverişimi yaptım kızım için bol dantelli fırfırlı bir don..
İlk don alınırmış annem öyle söyledi, aklımda kalmış gözüme çarptı ok pıtırcık bişeydi aldım..
Babası diyoki daha doğmadan kızımı baştan çıkardın, donunu mu göstericen millete....
Dedim heralde yani.. Mini mini fırfırlı eteklerin altına böyle fırfırlı don yakışır...

slm arkadaşlar ya siz böyle yazıların altına takvim gibi bişeyler işaretlemişsiniz bebeğinizle ilgili ben onu nasıl yapabilirim

kızlarrrr bende kızımın cicilerini cektim. ekliyorum simdii

Son düzenleme:
ay bunlar neya çok güzel kızının giysileri cicileri bende alamk için can atıyorum

görünce dayanamıyorum. dogana kadar benimkinden cok kıyafeti olacak galiba :)

ay ay ay ben bunlara sarılıp uyucam yüzümde gülümsemeyle çoookkk güzeller. allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin. ama anlamadığım seneye yaza mı aldın canım? kış bebişi olcak ya..

ay ay ay ben bunlara sarılıp uyucam yüzümde gülümsemeyle çoookkk güzeller. allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin. ama anlamadığım seneye yaza mı aldın canım? kış bebişi olcak ya..

tskler canımcım.aslında su anda hep yazlıklar var ben içine uzun kollu badiyle giydirecem elbiseleri. resimde büyük görünüyor ama 3 aylıkken giyebilecegi seyler.

butterfly çokkkk tatlılar Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
bende almak istiyorum artık ay sonunu bekliycemmm

ah canim cok tatli bayildim kiz ne seker sey onlar oyle hele birde bebegin giyerse dusunemiyorum cunki yiyesim geliyor eh nede olsa teyzesi oluruz sanalda olsa cok guzeller cok begendim sahsima sevgiyle saglikla giysin bebegin allahima emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…