oh nagihan elinden gelince insanın böyle yapıyor işte değil mi? bende ancak patik örebiliyorum daha kazak yelek vs vs geçemedim :))) şu kesmeleri bi öğrensem gerisi gelecek te..... amannn neyse ananesi neler örmüş neler onlarla idare etsin bizim bebiş de... :))))
nagisşcim bu patikler falan bebek içinmi <**resimde büyük çıkmış sanırım bebek içinse..
valla eğer kızım olsaydı elimden çekeceği vardı çocuğun. akşama kadar giydir çıkar, saçları şekilden şekle sok isyan ederdi artık :) neler alırdım neler... hele şu bacakları hırfırlı şortlu tululumlar var ya Allahım Allahım ye yaa. şimdi ben oğluma ne yapıcam düşünüyorum, o süsleme meselesini aklımdan çıkartsam iyi olcak sankim. hiç erkek bebek tecrübem yok bakalım. kociş oğlumuzu şık giydircek misin diyo :)) adam adam giydiririm bende :)) ayy Allahım sağlık versin onlara.
ayy atk ne kadar güzel oluşunun cicileri. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin, inşallah o kıyafetleri giymiş halini de görürüüüzzzhepsi lcw dan mı canım? nerden aldın bi de kaç aylık aldın?
çok sağol cnm:)atk canım çok güzeller sağlıkla giysin minişin...
atk cok güzel seyler secmişsin. güle güle kullansın oglun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?