2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

bende yeni öğreniyorum tam bilmiyorum canım öğrencilik başlamıştım daha bebek yokken ama desenli bilemiyorum anne annesi çok becerikli desenlileride ona bırakıyoru artık:hulya::hulya:

nagisşcim bu patikler falan bebek içinmi <**resimde büyük çıkmış sanırım bebek içinse..

canım resimde büyük çıkıyor büyük değil he tabiki yeni doğduğunda giyemezde ama küçük yani bunları bebiş yokken annem ördü çeyizime bebek doğunca giymeye ayrı örecek anem ben anlamıyorum:roflol:

selam gzel annişler cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başladı bende 9 nisanda öğrendim hepiniz için hayırlısı oolsun önce sağlıklı sonrada gönlnüze göre versin mevlam..

cicileriniz çok gzel maşallah bi küçük hatırlatma yapmak istedim nacihane öneri bebiklerine çok fazla yünlere ağırlık vermeyin mümkünse bebe yün kullanın çünkü o kadar narinki ciltleri hemen tahriş olur bide yayğın bi alerjik durum var dikkate alın istedim..

bide kuzularına çevrenizden hediyeler gelecektir sizde alıyorsunuz ilk 3-6 ay dönemi kıyafette rahat oluyor beden geçişide kolay ama 6-9 ay bdenleri zor ya büyük ya küçük gelio hediye yada aldıklarınız daha ufak olduğundan kış ortasında koştur koştur kıyafet alıcaksınız bide ek gıda geçiş olduğu için kusmaları mamaları kıyafet yetişmio inanın ağırlığınızı bu döneme vermenizi tavsiye ederim.

bez konusunda çok stok yapmayın ortalama 2 paket yenidoğan başlangıç için yetecektir sonra elinizde kalmasın hatta hastaneye geleceklere bez getirmelerini bile söleyeblirisniz bana 2 paket gelmişti :)

göbek düşene kadar iç zıbınla çok rahat edersiniz banyo için kurulamada havlu içine mermerşah kumaş yada tülbet hazırlayablirisniz. benim iyiki almışım dediğim 2 şey var biri chicconun ana kucağı çok faydasını gördüm gece uyanıksak onun içinde tv karşısında sallıodum. diğeride kadife bi astronot tipi bişey almıştım onu giydirip bi battaniye üstüne rahat çıkıoduk dışarıya hiç kullanmadığım şey ise burun pompası hiç bi işe yaramıo

şimdilik aklıma gelenler bunlar nacizhane aklıma gelenleri yazdım bişey danışmak isterseniz özelden de yazablirisniz yard. olmak isterim. sağlıklı günler hepinize ve bebişlerinize

aynen yaaaaa
benimkinin kız olduğunu öğrendiğimizde annem bana heh tamam sen şimdi onu 40 çeşide sokarsın dedi :))))
gerçekten hiç usanmam bıkmam kirlenmese bile değiştirririm Allah kısmet ederse
çorabını tulumunu şapkasını herşeyini uyumlu giydircem bide şimdiden her kıyafetine uygın bebek bandanası aldım toka aldım :)
tabi hanfendi müsade ederse bebeklerin kafalarında toka falan koymadıklarını biliyorum
ama bana çekerse süslü olur ve müsade eder :))

pazar pazar kimsecikler yok forumda bende sıkıntıdan bebişin cicilerini çektim:)

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/4/2784.jpg[/IMG)

[IMG]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/4/2793.jpg

Son düzenleme:
meraba sleepy,resim boyutunu ayarlamaya çalışıodum ondan görememişsindir ama şu an bi sorun yok sanırım. ekliceklerim şimdilik bu kadar:)
(bu arada çizgili takımlar indirimdeydi o yüzden her rengini aldım:)))

ayy atk ne kadar güzel oluşunun cicileri. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin, inşallah o kıyafetleri giymiş halini de görürüüüzzz hepsi lcw dan mı canım? nerden aldın bi de kaç aylık aldın?

angel ben de hepsi buradadan bi sürü şey aldım oluma, küvetini falan :) gelsin resimlerini eklicem.. aldığın çıtçıtlı atletler çok güzelmişş görseydim alırdım bende, sağlıkla giysin bebişin.

ayy atk ne kadar güzel oluşunun cicileri. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin, inşallah o kıyafetleri giymiş halini de görürüüüzzz hepsi lcw dan mı canım? nerden aldın bi de kaç aylık aldın?

çok saol cnm, sadece abc yazanlar ve düz beyaz bady lcw den diğerlerini başka bi yerden aldım. hemen hemen hepsi 0-3 aylık, arada 1 tane 6-9 aylık hırka var sanırım

ayyy MAŞALLAH .... daha ben bişey almadım :)) sadece ananesinin ve babannesinin ördükleri var (hırka,yelek,battaniye vs) hepsi çok güzel canım güle güle giysin inş.

atk canım güle güle giysin bebişkon çok şeker bunlar....ayakkabılarınada ayrıca bittim ben:ecrin_bebek:
ay birsürü diş kaşıyıcılar falan almışsın bende heveslendim alışveriş yapmaya yineboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…