2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

bebişlerin cicileri birbirinden güzel

ekim annesi olarak bir an önce cinsiyeti belli olsa da bende almaya başlasam artık kuzuma

canım çok güzelmiş gerçekten baktıkça imreniyorum benim bebişe ne zaman alıcaz bunlardan diye merakla bekliyorum inanki :)) antalyaya gitsemde bir an önce kendimi alışverişe versem dayanamıyorum bu alınanları gördükçe ...

an yatış yastığını ilk defa gördüm bundan kesinlikle almak istiyorum tam benlik bebeğin sürekli sırt üstü yatmasına oldukça karşıyım başı basık oluyor sürekli aynı yere yatmaktan ara sıra bebeği yanda yatırmak lazım her ne kadar aile büyükleri zaman zaman buna karşı gelsede :)

mopsycim süper yaa Allah sağlıkla bebeğine giydirmek nasip etsin.. hele en altta külotu görünen elbise var ya bittim. inşallah havalar şöyle aralığa kadar çok sıcak olurda rahat rahat giydirirsin.

sağol sevilcim bende o elbiseye bittim çok şeker..aslında çilekli olanında gözüküyo hafiff.inş giydirebiliriz..

aa sendemi antalyaya gidiyprsun şeker.bizde gideceğiz bu hafta..inş.rahat gideriz yolda biraz uzun...
et yatış yastığını mutlaka al çok önemli....kusmasına karşıda boğulma risklerini önlüyor hem.

ay çok tatlı bunlar ya kızlara çok güzel şeyler var bende 2gündür geziyorum araştırıyorum bakalım babamızla çıkıp alacağız nasip olursa

mopsy hepsi çok güzel sağlıkla giysin inşallah bende birşey almak istiyorum yaaaaaa zemuszemus

arkadaşlar ben izmirdeyim çınarlıda doğum yapanınız var mı

çok güzeller kızlarrr....
sağlıkla doğsunlar güzellikle giysinler inşallah...
bayıldım her birine :)

ben de dün bi kaç tane badi alabildim ancak Allah ım ne kadar güzel şeyler var göstermediki yaramaz cinsiyetini alalım cicilerini

Mopsiy ve Butterfly canlarım bayıldım cicilerinize yaaaa hepsi çok güzel Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah. Ayyy yerim ben onları yahu.))

Kızlar burayı bulunca çirkin ördek yavrusu gibi hissettim :)
Ne güzel şeyler almışsınız miniklerinize :))
Geçen Cuma ilk defa bir şeyler aldım ben de miniğime. Ve her sabah daha çok şey alasım geliyor. Ama bana sıkı sıskı tembihlediler, 1 ay idare edecek kadar giysi al, sonra bebeğinle çıkar bedenine göre alırsın dediler. Çabuk büyür, aldıkların 2-3 kere giydikten sonra rafa kalkar dediler..
Ben hep kendim bir şeyler örmeyi dikmeyi istedim ama bu sıra hiç vaktim olmadığı gibi bilmiyor olmam da işimi zorlaştırıyor. ıntrnette bebek örgülerinin modellerine bakıp iç geçiryorum... Bilenler ne kadar şanslı Örmeyi dikmeyi bilen yakınları olanlar da...
güya tasarımcıyım ama bilgisayar üzerinde kalıyor işlerim hep :/

ne guzel cıcıler almıssınız kızlar
bende artık bıseyler alıyım dıye gıttım mothercare ın kozyatagında outletine hıcbısey bulamadım sanırım belllı zmanda getırıyorlar

Yan yatış yastığından bende istiyoruuuummm
ilk defa mopsynin resimlerinde gördüm internette araştırdım çok hoşuma gitti bende alcam

Yan yatış yastığından bende istiyoruuuummm
ilk defa mopsynin resimlerinde gördüm internette araştırdım çok hoşuma gitti bende alcam

al canım o bence çok önemli yani kusarsa falan yan yatması çok iyi

evet ya gerçekten önemli,şimdi herşeyin kolayı çıkmış ne güzel ...

ay çok ciciş bunlar ayşecim güle güle giysin kızın...

bende birsürü şey aldım bi ara çekip koyucam hergün bakıyorum ve içinde hayal ediyorum oğlumu Allahım sağlıkla gelsin ve giysin yavrularımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…