2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

ah canim cok tatli bayildim kiz ne seker sey onlar oyle hele birde bebegin giyerse dusunemiyorum cunki yiyesim geliyor eh nede olsa teyzesi oluruz sanalda olsa cok guzeller cok begendim sahsima sevgiyle saglikla giysin bebegin allahima emanetsiniz

ne güzel seyler söylemişsin canım. cok tskler. insallah hepimizin bebekleri saglıcakla dünyaya gelir

13. haftada kıza benzyor dediler salı günü gittiğimde göstermedi kapattı bacaklarını bide kordonu bacağının arasındaydı göremediler

benim bebegimede önce büyük olaslıkla kız demişlerdi. 2. gittiğimde bizimkide utandı hiç bisey belli etmedi 3. muayenede kesinlesti :)

Butterfly canım güle güle giydirmek nasip etsin Allah.
Hepside çok güzel cicili bicili çok tatlılar.
Cinsiyeti belli olsada bende alsam.

butterfly canım çok güzeller yaaaa,mağazalara gidip de kızlar için olan kıyafetleri görünce ben oğluma ne giydircem diyorum kızlar için öyle güel şeyler var ki insanın içi gidiyo valla:)

oyyy çok cici bunlar çok şeker canım güle güle giysin...çok zevklisin canım.
ama çok fazla yazlık alma derim kışında çok cici elbiseler çıkacak..en fazla 1 ay giydirebiliriz yazlık kıyafetleri..bende dayanamadım 3 elbise aldım gerçi 0-3 aylık olarak..ama uzun kolluları tercih edersek daha iyi olur...bizim diğer yaz geldiğinde bebişler 8-9 aylık olacaklar tamda güzel zamanları aslında...

butterfly canım çok güzeller yaaaa,mağazalara gidip de kızlar için olan kıyafetleri görünce ben oğluma ne giydircem diyorum kızlar için öyle güel şeyler var ki insanın içi gidiyo valla:)

tskler kızlar. elimde olmuyor ayy buda güzel suna bak derken kendimi kasada öderken buluyorum

cicişerliniz çokkk güzel güle güle giydir yanlız çok yazlık almışsın sanki
bundan sonrakileri de biraz daha kışlık al annesi bebekler ilk zamanlar vucud ısısını ayarlayamazmış üşümesin prensesin!!!!

ciciler harika, güle güle sağlıkla giydirin inşaallah.
cevahirde hangi mağazada hatırlayamıyorum, leopar desenli bir tulum görmüştüm, pembe peluşlu şapkası da vardı. yine bulup kızıma alacağım onu nasipsebayanssulusmile

selam arkadaşlar bir sitede buldum bu listeyi:...yeni doğan ihtiyaçları diye paylaşmak istedim
1. Hastane Çıkışı ve Zıbın Setleri
2. ıç Zıbın - Dış Zıbın
3. Çıtçıtlı Badi
4. Bebe Takım
5. Bebe Tek Alt
6. Bebe Tek Üst
7. Tulum
8. Patik ve Çorap
9. Ağız Bezi Ve Önlükler
10. Eldiven ve Bere
11. Battaniye
12. Uyku Seti ve Nevresim Takımı
13. Havlu ve Bornoz
14. Küvet Filesi
15. Bebek Bakım Ürünleri
16. Alt Açma Setleri
17. Emzik ve Aksesuarları
18. Biberon ve Aksesuarları
19. Göğüs Pompası ve Göğüs Pedi
20. Port Bebe Setleri
21. Kanguru
22. Ana Kucağı ve Ana Dizi
23. Beşik
24. Bebek Arabası

aşkımın yeni cicileriiiiii

şimdiden ayakkabı hastası bebişim...kızlar ayakkab ve çanta düşkünü olurmuş daha bebeklikten seviyor))))Ilove my shoes)))))

Son düzenleme:
oyuncakları ve emzik tutacağ

yan yatış yastığı

alt değiştirme minderi penguen

Son düzenleme:
harikaa hepsi cnm valla benim de kızım olacağını sonradan öğrendim alışamamıştım bunları görünce heyecanlandım ii geldi valla:)

maşallah çok güzelmiş cicikleri annesi güle güle giysin!!!!!!!!!!!!

(üşenmesen bende çekeceğim ama belki p.tesi )

mopsycim çok şekerler tatlım güle güle giysin kuzun..bende bugün alışveriş yaptım amanın kızlara neler var öyle müthiş..ee bende oğluşuma bişeyler aldım ama tabi çok süslü değiller:)))) bide heryer yazlık kıyafetler genelde iç takımlar badiler falan alıyorum şimdilik..

kızlar bu arada istanbulda demstock outlet var. mothercarein ürünlerini stıyorlar.. biri kozyatağında biride optimum outlette çok uygun fiyatlar hamileler içinde badiler pantolonlar var..pantolon 10 tişörtler 5 falan..bebişler için hep yazlık vardı ben zıbın falan alabildim ancak ama sezon bitişinde kışlıkları buluruz herlade,öğrenmiş olduk iyi oldu...kendime yazlık keten pantalon tişört falan aldım tavsiye ederim...

mopsy cnm ciciler çok güzel
zaten kız kıyafetlerine oldum olası bayılırım hala baktığım olur
güle güle giysin meleğin

ay ço teşekkürler kızlar..aslında fotoda çok net değil sanki renkleri deişik çıkmış alıp yiyesim geliyor bunları yaaa...ama slepcim dediğin gibi heryer yazlık dolu çok güzel çok tatlı ama yazıklar yani....ne alıcaz biz yhaa(((ben bunları aldım 0-3 aylık ama bidaha elbise alamam penye elbise kışın olmaz yani...bunlarla hevesimi aldım işte...belki giydiremeyiz bile üşür falan eylül ayı nede olsa:)
buarada o dediğin yerde hamile kıyafetleri nekadar ucuzmuş gerçekten..biz alamayız şimdibursadan gelmeye kalksak daha pahallıya malolur bize ama alınyani çok ucuz....canım sende ekle bekliyrom cicileri....

zelcan sende eklesene canım insan mrk ediyor ama ..fikir olur bizede....ben ne alacağım şahsen şaşırıyorum..
mesela şu yastığı reyondan aldım çıktım yan yatış yastığını meğer onlarda ay ay mış...eve gelince bir baktım allahtan ben tesadüfen 0-6 aylık olanını almışım..yani büyükleri falada varmış...ay çok acemiyiz gerçekten....ben daha hiç bebek almadım kucağıma hep korkmuştum tutmaya:)))

afilli sen bi bebek mağzasına gir hemen kızını kucağına almak isteyeceksin canım dahada heycan yapacaksın ozaman

a-s cim çok sağol canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…