nasıl o duvar stickırı canım..nerden aldın??ben daha cinsiyet belli olmadığı işin bişi bakmıyorum...çünkü kızsa çiçekler patayalar erkekse tren uçak top resimli bişiler olacağı için bakmaktan vazgeçtim şimdilik...
ama senin aldığın ikisinede uyar.kaçlira bişi o aldığın canım..bide yapıştırması falan kolaymı
hımmm harika kuzucuklar..
bende limangoya üyeyim bidahaiki alışverişlerde denk gelirse alayım bende .cinsiyette belli olur ozamana inş..
hehehehe çok şeker mini mini çiçekli kibarcık bişiymiş...tam senin kibar çıtı pıtı kızana göre canım sağlıkla giydir inşallah
şimdi böyle diyorsun ama bide kızın olsaydı hiçte böyle konuşmazdın ilk zamanlar sen giydirirsin sonrada o dakikada bir kıyafet değişir toplamaktan bıkarsın benim kızım öyle 10 dakikaya bir kıyafet değişiyor çok süslü evde ruj sürmeden gezmiyor kıyafet toplamaktan bıktım kirli temiz bibirine karıitırışıyor bayanssulusmilevalla eğer kızım olsaydı elimden çekeceği vardı çocuğun. akşama kadar giydir çıkar, saçları şekilden şekle sok isyan ederdi artık :) neler alırdım neler... hele şu bacakları hırfırlı şortlu tululumlar var ya Allahım Allahım ye yaa. şimdi ben oğluma ne yapıcam düşünüyorum, o süsleme meselesini aklımdan çıkartsam iyi olcak sankim. hiç erkek bebek tecrübem yok bakalım. kociş oğlumuzu şık giydircek misin diyo :)) adam adam giydiririm bende :)) ayy Allahım sağlık versin onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?