2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

ya arkadaşlar cinsiyeti öğrensem hayırlısıyla gidip hemen bişeyler almak istiyorum geziyorum çok güzel şeyler var ama cinsiyeti belli olmadığından alamıyorum malesef
ama kendim 2tane yelek ördüm rengi karışık batiklerimiz var işte
yarın koyayım nete bakalım

canım ben limangodan aldım. tam fiyatını hatırlamıyorum ama 20tl civarındaydı.

hımmm harika kuzucuklar..
bende limangoya üyeyim bidahaiki alışverişlerde denk gelirse alayım bende .cinsiyette belli olur ozamana inş..

öylemi canım...doktor kıza benzetti ama bu gidişte kesinleşir artık...kısmet bakalım

kızlar bu arada hepsiburada.com da indirimli bebiş kıyafetleri var yorumlarda gayet iyi..anneler içinde uygun şeyler var..ben bikaç tane bebişime sipariş veriyorum:)

kızlar bi pijama takımı gördüm hoşuma gitti aldım bebiişimin kız olduğunu bilmeden dedim erkek olursa birine hediye ederim
doktora gittim meğer kızmış :)))

kocaman gözüktüğüne bakmayın minnacık bişey aslında

Son düzenleme:
hehehehe çok şeker mini mini çiçekli kibarcık bişiymiş...tam senin kibar çıtı pıtı kızana göre canım sağlıkla giydir inşallah

cicilerimiz en sondaki de ben.... :)) mini minnacık 6 aylıkken üstteki mont benim bebekliğimn Allah nasip ederse onu giydircem bebişee

Son düzenleme:
hehehehe çok şeker mini mini çiçekli kibarcık bişiymiş...tam senin kibar çıtı pıtı kızana göre canım sağlıkla giydir inşallah

amin canım tşkr ederim benim çok kıyafet var ama resimlerini koymayıda çok istiyomdA
hepsi anneemde yüksek bir dolapta nasıl çıkartıp çekeyim

handeccim hepsi çok tatlı senin şu patiği öğrenemedim bi türlü örcem ama :)

valla eğer kızım olsaydı elimden çekeceği vardı çocuğun. akşama kadar giydir çıkar, saçları şekilden şekle sok isyan ederdi artık :) neler alırdım neler... hele şu bacakları hırfırlı şortlu tululumlar var ya Allahım Allahım ye yaa. şimdi ben oğluma ne yapıcam düşünüyorum, o süsleme meselesini aklımdan çıkartsam iyi olcak sankim. hiç erkek bebek tecrübem yok bakalım. kociş oğlumuzu şık giydircek misin diyo :)) adam adam giydiririm bende :)) ayy Allahım sağlık versin onlara.

oh nagihan elinden gelince insanın böyle yapıyor işte değil mi? bende ancak patik örebiliyorum daha kazak yelek vs vs geçemedim :))) şu kesmeleri bi öğrensem gerisi gelecek te..... amannn neyse ananesi neler örmüş neler onlarla idare etsin bizim bebiş de... :))))

nagisşcim bu patikler falan bebek içinmi <**resimde büyük çıkmış sanırım bebek içinse..

şimdi böyle diyorsun ama bide kızın olsaydı hiçte böyle konuşmazdın ilk zamanlar sen giydirirsin sonrada o dakikada bir kıyafet değişir toplamaktan bıkarsın benim kızım öyle 10 dakikaya bir kıyafet değişiyor çok süslü evde ruj sürmeden gezmiyor kıyafet toplamaktan bıktım kirli temiz bibirine karıitırışıyor bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…