2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

saol canım aminn...onlara bakıpta içinde hayal etmek ne güzel oluyo dimi :)))
ya bendede biir sürü şey var ama resmini çekip koyamıyorum çünkü hepsi bir valiz içinde yüksek bi dolapta çıkaramam kiii
bunlar sadece dışarda olanlardı,diğerlerini görseniz eminimki hepiniz bayıırdınız :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bnck canim cok guzel cok begendim allahim saglikla giymeyi nasip etsin ogluna, canim bayildim hele su el oyuncaklari singirda vs,cok guzel tam mevsimlik secmisin gule gule giysin,sevgilerle,,

inşallah kısmetcim çok ucuza aldım genelini en son resimdeki badiler 1,5 milyon mesala daha iiyileri senin olsun inş.

bnck canım negüzel tulumlu takımlar almışsın şapkalı falan..bende şapkalarına bitiyorum ya alırken illa şapkası olacak çok tatlı....
güle güle giysin bebişkon:)

bnck ayyyyy ne güzel şeyler almışsın rabbim sağlikla giydirmeyi nasip etsin

kızlar cicilerimizi düzenledim düzenlerkende sizlerle paylaşmka için resimlerini çektim
pek bişey almadık henüz ama olanları paylaşıyorum sizlerle...
bezlerimiz her markete gittiğimizde indirimdeyse aldı eşim bende onu kırmamk için bişey demedim epey bi stok yapmış oldukzemuszemus

bunlarda ıslak mendillerimiz

şampuan sabun ve bebk kolonyamız

çoraplarımızopuyorumnanaktan

bunları lcwdan aldım indirimdeydi hemde oldukça kaliteli ama bikaç takım daha gerek bence beyaz olan 3 6 ay renkli olanlar 6 9 aylık

bunuda değişim yaptığım mağaza para yerine bişey alın diyince aldım ama beğendim sonradan

buda alından ateş ölçerimiz

buda oyuncaklarımız aslında biri prmosyon ama ta o zamandan bebeğim olursa diye saklamıştım oğluma nasipmiş
topumuzun hikayesi daha farklı oğlumun varlığı doktor tarafından onaylanınca yemek yemiştik arkadaşlarla orda restorantın sahibi verdi oğlum o zamnadan cinsiyetini belli etmiş aslındazemuszemus

buda bebk arabamızzzzz

benim için oğlumun en değerli eşyaları
benim kayınvalidemin anneannesi yaşıyor eşim en büyük torun oğlumuzu görür ise torununun torununu görmüş olacak bunu o kadar istiyorki inşallah nasip olur tam yaşı bilinmiyor ama 90 ı geçmiş maşallah
düğüne geleceği gece bize hediye alamdı diye sabaha kadar oturmuş örmüş düğüne geldiğinde verdi çok duygulanmıştım biran önce bebk istemişti inşallah oğlumuzu görür

işet bu kadar güzel anneler inşallah abartıp sizi sıkmamışımdır

pembeli lcw badilerinin aynısı bende de var 3 tanesi ben de hamile olduğumu bilmeden almıştım
sağlıkla giysinler inşllah

çok güzeller en çok ihtiyacı olan şeyleri almışsın hayırlı olsun allah sağlıkla kullanmak nasipetsin

çok ciciler canım güle güle kullansın oğluşun..ya bez stoğu fazla yapmayın diyorlar alerji yapar diye sanırım..ama bazı indirimler çok iyi oluyor gerçekten..bende bir sürü şey aldım,hediye örgülerde geliyor bugünde bi hırka geldi..bi ara çekip koycam inşallah..

bnck ve nagihan sizinkilerde çok güzel kızlar güle güle kullansın yavrular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…