2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

ya eşim çok hevesleniyor alma desem kırılcak bende karışmadım artık
ama çok ucuzdu insanın alası geliyor gerçekten
sende koyda görelim paşanın cicilerini

güle güle kullansın canım olsun heves etmiş almış elbet kullanılcak yaniş..zor eklenmiyodur umarım resim ya ben hiç yapmadımda çekeyim bi resimleride koyucam hemen..

aman allahım arabasınıda almışlar bune allahım bizde bakıyoruzda korkuyoruz eşim 6ayı altlatalım diyor biz biraz korkak anne babayız ben ufak tefek şeyler alıyorum

kızlar hepsi çok güzeller inşallah üzerlerindeyken de resimlerini görürüz.. çok güzel yaa

aman allahım arabasınıda almışlar bune allahım bizde bakıyoruzda korkuyoruz eşim 6ayı altlatalım diyor biz biraz korkak anne babayız ben ufak tefek şeyler alıyorum

ayşecim hepsi çok güzel güle güle kullan inş.

kızlar hepsi çok güzeller inşallah üzerlerindeyken de resimlerini görürüz.. çok güzel yaa

çok sağolun kızlar dahada güzelleri sizin olsun

ay çok güzel bende netten gördüm ama ayrıntılı görememiştim süper canım ay bende yapabilsemde örsem

güzelmi canım 40 milyona yapıypor tam takımını..patik şapka falan..ama baya emek var gibi dimi..ben örgüden anlamam ama...nasıl sizce

fiyatı nasıl sizce...40 milyon takımı...ama bana sarıyı hediye edecek..yani 3 tanesi 120 milyon:),
ama bende çok beğendim çok şekerler.

Ben de örgüden hiç anlamıyorum, hazır satılanlarla kıyaslanınca el emeği var yani , 40 normal görünüyor ama bilemem tabi..

bencede ördür canım bende anneme gösterecektim buraya gelseydi netten gösterecektim ama annem gelemedi ama fotokobisi çekip götüreceğim annem çıkarıp örür maaşallah annem herşeyden anlıyor patikleride anne annesinden

anlayan varsa yaptır canım çok güzel...bebe yününden yapılıyormuş bunlar yumuşak oluyormuş oyüzden...nasıl bişi bilmiyorum ama görüntü çok sempatik ...

ayyy çok tatlılar bayıldım yaaaa
halam yapıcak baana modelini verimde örsün
takımı 40 iyi benceee en kaliteli bebe yününden alsan 10-15 lira tutar
bide bunun emeği var anca eder ama çok şirin şeyler yaaaaa

kızlar annem rahat durmuyo hala bişiyler alıyoo
dünde bi yerde waikikiinin penyelerini bulmuşşş uygun fiyata
üzerindeki yazı hoşuna gitmiş
1 yaşındayım,2 yaşındayım yazanlar varmış :)

buda 6-7 aylık için çıtçıtlı badi çok lazım olucak bunlardan

bu pijamayıda aynı ayda hamile kaldığımız yengemle beraber aldık :)
ikiz gibi giydircekmişizz

budaa bi ablamızın hediye ettiği penye jileee
kotlardan fln çok vardı bide böylesi oldu
çeşit çeşit giyer kızım artık :)

Son düzenleme:
mopsy , ayse çok güzel şeyler bunlar kızlar hele o beyaz örülmüş şapkalı elbise bayıldım onu örmek için baya usta olmak lağzım sağlıkla giydirin inşallah :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…