2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

mopsy , ayse çok güzel şeyler bunlar kızlar hele o beyaz örülmüş şapkalı elbise bayıldım onu örmek için baya usta olmak lağzım sağlıkla giydirin inşallah :hulya:

çok usta olmak gerekmiyo inan göründüğü gibi değiller yapılışları basit sadece süslemişler görünümü daha cazibeli olmuş bide kızalrımız giyerse daha bi cazibe kzancak yerimseniben

aman allahım arabasınıda almışlar bune allahım bizde bakıyoruzda korkuyoruz eşim 6ayı altlatalım diyor biz biraz korkak anne babayız ben ufak tefek şeyler alıyorum

Ben bir iğne bile almadım henüz :sinifsinif:7.ayı bir atlatalım da hayırlısıyla herşey olur

ceylancım ben almıyorum da badilerini alayım dedim 3 badi bir pijamaayaklı onu oldım anneannesinin evinde battaniyeler var takımlar sonra getirecem annem önceden alıp koymuştu bizde sonra almayı düşünüyoruz bu ayıda atlatalım hayırlısıyla da onlar dışardan alınana şeyler çok önemli değil yeterki paran olsun canım

ayse.20 güle güle giysin tatlım çok şirinler

ayşe.20'm Güle güle giysin

saolun canlarım ya bunlar öyle ufak tefek şeyler ahhh diğer gebeliğimde yaptığım hazırlıkalrı bi görsenizz çok güzeller ya inşallah bu sefer sağlıkla giydiricem bebişime

Ben bir iğne bile almadım henüz 7.ayı bir atlatalım da hayırlısıyla herşey olur

canım neden almıyosun cinsiyetmi belli değil yoksa biraz daha zaman geçsinmi istiyosun

çok usta olmak gerekmiyo inan göründüğü gibi değiller yapılışları basit sadece süslemişler görünümü daha cazibeli olmuş bide kızalrımız giyerse daha bi cazibe kzancak yerimseniben
ben hiç örgü bilmemde örememde çünkü yünle mil bir araya gelice deli oluyorum gıcır gıcır tüylerim bir tuhaf oluyor o yüzden yapamam mafoldumben ama çok güzel şeyler allah sağlıkla giydirmek nasip etsin

yok hayır..:) beşikte benim istediğim mobilyanın benzeri aama.oda takımınıda vericez inş bu ay siparişini...

merabalar

arkadaslar internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum bebek için...daha öce netten hiç alışveriş yapmadım..yapanınız var mı acaba ??güvenilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…