2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

canım hızlı resim yükle .com gir gogulddan

sonra gilimişimi cevaplayayı aç

resim yüklerken orda göz at var oraya tıkla sonra orda orjinal boyut var resim boyutunu seç sonra ciciler bölümüne tekrar gel gülümsemelerin üstünde dag manzarası gibi resim varya oraya tıkla orda çıkan l,inki sil yerine buresimi yapıştı

bide resim yüklerken bekle altta linkler çıkacak en alttaki linke tıkla kopyala sonra link sil dediğim yere yapıştır

bozacım bak goguldan hızlı resim.com gir

sora orda göz at var oraya tıkla sonra resim seç yüklenin yanında resim boyutları var boyut seç
seçtikten sonra yükle de bekle bekledikten sonra resimin çıkacak resimin altında linkler çıkıcak alt altta en alttaki linke masun sağ terafıyla tıkla kopyala çıkacak tıkla sonra mesaj yazdığımız yere gel şuan benim yazdığım yere gel orda gülümsemeden geri 3cü dağ resmi gibi resim varya üstte oraya tıkla orda link çıkacak httmm gibi bişey orayı tıkla sil sonra oranın yerine gene sağtarafıyla masun tıkla yapıştır çıkacak ok de

sonra tekrar göz ata gel aynı şekilde 2ci resimlerinide tek tek yükle

bnck canım, o oyuncakları nereden aldın, türk malı olduğuna eminmisin... çin malı olmasın sakın???
Biliosun ilk dönemler bebklerimşz herşeyi ağzına sokuyor.. çin malıysa zehirli boyalar maddeler içeriyor olabilir.. Özellikle plastik oyuncak seçerken çin malı olmamasına çooook dikkat edin kızlar....

naagihancım, ne şirin o kıyafetler öyle :)) ama atlet külot takımların kullanışlı olmadığıı söylüyorlar genelde... çok sık altı değiştirileceği için, ve her alt temizlemede külodu çıkart giydir zaman kaybı fazla oluyor, bebek ağlıyor durmuyor ve çıplak çıplak üşüyor diyorlar... Aklında bulunsun, çıtçıtlı bodyler daha kullanışlıymış.....

torutoys var burda ordan aldım bak aklım karıştı çin malı mı acep kafamçokkarıştı

Aaaa lacivert kravatlı kırmızı tulumun aynısını ben de aldım oğlumaa....
Bir örnek giyerler kardeş kardeş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…