2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

çok beğendim çok güzeller o tulumun mavisini gördüm bende alıcam inş.

tskler kızlarrr ındırım vardı mınıcoda ordan almıstım ne gusel seyler var daha yaa

Keşke aırken dikkat etseydin tatlım yaa...
Biliosun plastik oyuncaklar zaten pek önerilmiyor, ama birde bunun üzerine çin malı olunca kanserojen madde olasılığı çoook yüksek (

Keşke aırken dikkat etseydin tatlım yaa...
Biliosun plastik oyuncaklar zaten pek önerilmiyor, ama birde bunun üzerine çin malı olunca kanserojen madde olasılığı çoook yüksek (

bi daha daha dikkatli olurum onları da kullanmam kıyamam bebeğime :ecrin_bebek:

Maşallah cicişlerinize çok beğendim giydirmeyi nasip etsin hepimize ..

nagihan çok güzel kız bebekleri süslü süslü giydirebiliyosun çeşit çeşit tokalar bantlar falan ne güzel

nagihancım çok güzel bir elbise aynı bayram şekerine benziyor sağlıkla giysin inşallah bebeşin bizede bugün kıza benziyor dedi dr bizde alırız artık pembeler simliler bayanssulusmile

nagihan çok güzel kız bebekleri süslü süslü giydirebiliyosun çeşit çeşit tokalar bantlar falan ne güzel

evet canım ya kızlara süper şeyler var bunada bayıldım aldım

nagihancım çok güzel bir elbise aynı bayram şekerine benziyor sağlıkla giysin inşallah bebeşin bizede bugün kıza benziyor dedi dr bizde alırız artık pembeler simliler bayanssulusmile

saol canım evet bayramada kızım geliyor tam bayram şekeri valla nerden buldun bu ismi kız
sağlıklı olsun canım hayırlısı kız oğlan farketmez kızının istediği oluyor galiba:ecrin_bebek:

saol canım evet bayramada kızım geliyor tam bayram şekeri valla nerden buldun bu ismi kız
sağlıklı olsun canım hayırlısı kız oğlan farketmez kızının istediği oluyor galiba:ecrin_bebek:[/QUOTE]
evet okadar içten dua ettiki kızım bir kız kardeşi olsun diye herhalde rabbim kabul etti herhalde olsun onun gönlü olsun bakalım kaydirigubbakcemile

eşortmanlarımız...babası almışş..

Son düzenleme:

hastahane çıkışımız...ama 1 tk daha alacağım..

Son düzenleme:
çok şekerler canım güle güle giysin güzel kızın...bende oğluşuma bugün yeni ciciler aldım ama resim ekelyemiyorum ya( sitede bi yerde anlatıyor denedim ama olmadı..

sağol canımcım...olur ya neden olmuyor ki çok basit redim yüklemek canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…