2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

mopsyy canım çok şeker şeyler yaaaa
hastane çıkışının renklerine bayıldım
sen nerde yaşıyorsun aldığın şeyler çok farklı

çok şekerler canım güle güle giysin güzel kızın...bende oğluşuma bugün yeni ciciler aldım ama resim ekelyemiyorum ya( sitede bi yerde anlatıyor denedim ama olmadı..

http://www.ressim.net/index.php

canım bak buraya gir "gözat" yazan yerden resimlerini bul "hemen yükle"ye tıkla
sonra aşağıdan resmim boyunutu "forumlar için" olanı seç
resim yüklenince ordaki kodlardan ilk sıradakini kopyala ve buraya yapıştır

çok sağol canım...bursadayım canım.neden farklı???olmamışmı yoksa bende çok tecrübesizim beğendiğimi alıyorum..hastahane çıkışı bebettonun...diğer pembe tulumlar flan kanz..diğerleri lc.waikiki canım

hayır hayatım farklı derken güzel yani herkezde olan klasik şeyler değil
tecrübesiz olmana rağmen güzel şeyler seçiyosun
kızlarımız çok şık olacak yaaa
doğduktan sonra giydirip çekeriz dimi ne tatlı olurlar

benim herşeyim fazla fazla var ama sadece 2 takım hastane çıkışı alıcam onları bebeğim kullanmıştı çünkü
bebetoya bakıcam çok hoşuma gitti
hastane setini kıza pembe erkeğe mavi alırlar ya bayıoyo o beni

Son düzenleme:
evt canım..giydirir giydirir süsleriz bebişler...daha saç bantları falan almam lazım))))allahım sağlıkla gelsinler inş...
çok sağol canım ben alırken gezmeklik şeylere bakıyorum çünkü klasik tulumlar hem hediye gelir hemde büyüklerde alıyor ya onlar genelde klasik oluyor pijama gibi..bende deim birkaç çeşit gezmeye giderken cici şeyler alayım..sağol canım

canım bebettonun çok güzel hastahane çıkışları..erkekler için olanlarıda çok hoşuma gitmişti farklı yapmışlar..ben 10 lu bu seti 44 liraya aldım...

bide kırmızı kızlara çok yakışıyor sende bak:)bu takım hello kiti modeliymiş:)

ayy evet ya saç bantları var benim kızımın ren renk hemde :)
aslında çok haklısın klasik takımlar ve tulumlar hediye çok geliyo
daha çok cicili gezmelik şeylere ağırlık vermek lazım
hee bak bide ben bol bol çorap ve önlük aldım
görümcemin oğlunun bi ara sürekli ağzından su akıyordu
bide tükürük fln saçıyolar ya :))
ondan önü ıslanmasın die sürekli önlük bağlıyordu annesi ıslanınca yenisini takıyodu
günde 3-4 tane önlük kullandığı oluyodu

ben hiç çorap almadım daha....bak aklıma bile gelmedi inan ki..aslında almak lazım hem kilotluda almalı....
önlük konusunda haklısın .....oda aklımızda olsun ...

canım bebettonun çok güzel hastahane çıkışları..erkekler için olanlarıda çok hoşuma gitmişti farklı yapmışlar..ben 10 lu bu seti 44 liraya aldım...

evet o farklılığı hoşuma gitti zaten bende bi bakıcam
fiyatıda iyiymiş kalitelidir ürünleri çünki

bide kırmızı kızlara çok yakışıyor sende bak:)bu takım hello kiti modeliymiş:)

evet ya kırmızıyı erkeklerede kızlarada çok yakıştırıyorum ben uğur böceği gibi

ben hiç çorap almadım daha....bak aklıma bile gelmedi inan ki..aslında almak lazım hem kilotluda almalı....
önlük konusunda haklısın .....oda aklımızda olsun ...

evet kilotluda al çünki kızda olsa erkekde olsa soğuk havalarda alttan giydiriliyo
diğer ayaklı pijamalar alttan giydirince pot duruyo
eee onunda bi karizması olcak dimi yani kaydirigubbakcemile3

mopsycim kıyafet değil sadece daha neleer neler lazım olacak
mesela bebek havlusu bornozu takımları oluyo ondan
yün battaniyesi,örgü battaniesi,yorganı,yastığı
nevresimi,ağız mendilleri,yüz örtüsü
pike takımı,

evttt şekrr yaa....bornoz alıcam..o ağız örtülerinden almıştım..yorgan ve yastııpınıda aldım..örgüleride anneler örüyor.ama tabi daha banyo malzemeleri var mesela küvetidir falankaydirigubbakcemile3bakım keremlerini unutmamak lazım)))daha çok alıncak şey var...off off..ocağımıza incir ağacı dikecek fındıklarkaydirigubbakcemile3
mopsy çok şeker bunlar senin kız çok süslü olucak :)))))

sağol canım..ya süslü olsun bebişlerrhihoyyyt

orda benim zıbın takımın aynısıda var çilekli modelmiş ismi))))
evt bettoda çok tatlı şeyler var...
benim daha önce eklediğim resimlerde bi takım vardı onada bitmiştim ..önceki sayfalarda belki bulursun..su yeşili puantiyeli askılı tulum.üzeri jile gibi.bide şapkası var sadece..öyle 2li takımlarıda var harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…