orda benim zıbın takımın aynısıda var çilekli modelmiş ismi))))
evt bettoda çok tatlı şeyler var...
benim daha önce eklediğim resimlerde bi takım vardı onada bitmiştim ..önceki sayfalarda belki bulursun..su yeşili puantiyeli askılı tulum.üzeri jile gibi.bide şapkası var sadece..öyle 2li takımlarıda var harika
çok tatlılar
ben internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum illa görücem elliycem kaydirigubbakcemile3
MOPSY canım allah giydirmek nasip etsin çok güzel şeyler almışsın kızına
bende alıyorum şimle annem acele etme diyorlar dutuyorlar beni canım gidiyor almak iin
buarada bez ayakkabıları yeni aldım lc waikikiden 7 lira:)çok ucuz geldi bana
aaa gerçektenmi kız sıradan bebek mağazalarında bile o ayakkabılar 15-20 lira
bende var 2-3 tane hatta bi taane kot ayakkabı var çok tatlı bişey
ahh onları çıkartabilsemde resimlerini çekebilsem
ayşecim sağol bende başka siteden denemiştim yarın sabah çeker koyarım artık cicişlerii..bide yanına yazı yazıyosunuz ya o nasıl oluyor?
buarada bez ayakkabıları yeni aldım lc waikikiden 7 lira:)çok ucuz geldi bana
valla benide tutmaya çalışıyorlar ama artık ben başladım..ya daha o kadar çok şey varki bari kıyafet olayı falan bitsin..
ay çekte koy ya bakalım.kot ayakkabılarda çok tatlı yaa.bende alırım kesin 6 aydan sonra..zaten bu bezleri giytebilirmi acaba bilmyorumCADIARZU
bi oda yapmak kaç para,ebek arabasıdır araba koltuğudur asıl parayı onlara dökücez bunlar yavaş yavaş dokunmuyo bari..
bi oda yapmak kaç para,ebek arabasıdır araba koltuğudur asıl parayı onlara dökücez bunlar yavaş yavaş dokunmuyo bari..
ben nealırsam eşime gösterdiğim için annem uzakta görmüyor ama eşim görüyor
ogün gittik eşimle baya bişeyler aldık 2 gün sonra gittim elbise aldım eşim bişey demedi ama bir yer varmış oraya gideceğim alacağım dedim durbi gitme aceleye gerek yok alırız diyor sinir yaaaa
sen benim elbisemi gördünmü bi geri sayfada koymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?