2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

evet senin eklediğin cicilerin çoğu var burda hakkaten modeller çok güzelmiş
internettende alabiliriz

buarada bez ayakkabıları yeni aldım lc waikikiden 7 lira:)çok ucuz geldi bana

MOPSY canım allah giydirmek nasip etsin çok güzel şeyler almışsın kızına

bende alıyorum şimle annem acele etme diyorlar dutuyorlar beni canım gidiyor almak iin

ayşecim sağol bende başka siteden denemiştim yarın sabah çeker koyarım artık cicişlerii..bide yanına yazı yazıyosunuz ya o nasıl oluyor?

MOPSY canım allah giydirmek nasip etsin çok güzel şeyler almışsın kızına

bende alıyorum şimle annem acele etme diyorlar dutuyorlar beni canım gidiyor almak iin

aminnnn canım hepimize inşallah...
bende herkezden gizli alıyorum bu aldıklarımı kimse bilmiyorkaydirigubbakcemile3
kendi kendime alıyorum.amann banane yaa benim hevesim var valla kimseyi dinleyemicem..bide sonradan hepsini nasıl alayımpahallıya malolacak .:hulya:...

aaa gerçektenmi kız sıradan bebek mağazalarında bile o ayakkabılar 15-20 lira
bende var 2-3 tane hatta bi taane kot ayakkabı var çok tatlı bişey
ahh onları çıkartabilsemde resimlerini çekebilsem

valla benide tutmaya çalışıyorlar ama artık ben başladım..ya daha o kadar çok şey varki bari kıyafet olayı falan bitsin..

aaa gerçektenmi kız sıradan bebek mağazalarında bile o ayakkabılar 15-20 lira
bende var 2-3 tane hatta bi taane kot ayakkabı var çok tatlı bişey
ahh onları çıkartabilsemde resimlerini çekebilsem

ay çekte koy ya bakalım.kot ayakkabılarda çok tatlı yaa.bende alırım kesin 6 aydan sonra..zaten bu bezleri giytebilirmi acaba bilmyorumCADIARZU

ayşecim sağol bende başka siteden denemiştim yarın sabah çeker koyarım artık cicişlerii..bide yanına yazı yazıyosunuz ya o nasıl oluyor?

canım diyelim o kodu kopyaladın buraya mesaj yazacağın yere yapıştırdın ya
kodun altınada yazacağını yazabilirsin
mrk ettik senin cicilerinide yerimseniben

ben de geçen gördüm lcw de ayakkabı çok şekerdi almadım vaz geçtim tecrübesiz olunca ne zamana denk gelir bilemedim ama alıcam aklım kaldı o ayakkabıda

valla benide tutmaya çalışıyorlar ama artık ben başladım..ya daha o kadar çok şey varki bari kıyafet olayı falan bitsin..

evt vallaa bencedeç..sonraki şeyleri eşime aldırcam onlar bile baya tutacak..bari kıyafet aldırmam artık:icecream:

bi oda yapmak kaç para,ebek arabasıdır araba koltuğudur asıl parayı onlara dökücez bunlar yavaş yavaş dokunmuyo bari..

ben nealırsam eşime gösterdiğim için annem uzakta görmüyor ama eşim görüyor
ogün gittik eşimle baya bişeyler aldık 2 gün sonra gittim elbise aldım eşim bişey demedi ama bir yer varmış oraya gideceğim alacağım dedim durbi gitme aceleye gerek yok alırız diyor sinir yaaaa

sen benim elbisemi gördünmü bi geri sayfada koymuştum

ay çekte koy ya bakalım.kot ayakkabılarda çok tatlı yaa.bende alırım kesin 6 aydan sonra..zaten bu bezleri giytebilirmi acaba bilmyorumCADIARZU

canım onların hepsi bir valizin içinde annemlerde yüksek bir dolapta duruyor senağlama
biirgün anneme indirttiricem ve kızımın cicilerini çekicem inşallah
ayakkabı dediğime bakma bende o bez olanlardan bahsediyorum zaten
normal ayakkabı almadım hiç
ancak yürümeye başlayınc artık minnacık converselerden alıcam kızıma :)

ben netten almam ya sevmiyorum dokunacağım bakacağım hayal kurup alacağım netten almam sevmiyorum

bi oda yapmak kaç para,ebek arabasıdır araba koltuğudur asıl parayı onlara dökücez bunlar yavaş yavaş dokunmuyo bari..

yaa hakkaten onlar son 1-2 ay içine sığdırılmaz
toplu alınırsa çok zor olur en azından kafamıza göre yavaş yavaş gördükçe alıyoruz
bütçe aniden sarsılmamış oluyor kaydirigubbakcemile3

bayramlık olanımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok ciciiii yaaa..gördüm biraz önce...:lepi:
elbise almakistiyorum ben hiç denk getiremedim..bide ben 3-6 aylıkları alıyorum genelde..9 aylık hiç amadım yaza geleceği için boyuna kilosuna göre alırım diye düşündüm...iyi yapmışmıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…