2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

Ben ekim annesiyim aslında ama eylülede kayabilir sanırım çünkü 1 Ekim doğumumuz :) neyse ara sıra sizin topikleride takip ediyorum kızlar bebişleri sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah , cicilerinizin hepsi çok güzel güle güle kullansın prensler ve prensesler..

Atk arkadaşım arabayla ilgili yazmak istedikleirm var bu arabayı ana kucağıyla 1 yaşına kadar kullanamazsın canım bu ilki çünkü 6-7 ay gibi bir süre sonra içine bebekler sığmıyor 0-13 kg densede..Yani en fazla 7-8 ay kullanırsın bence..Sonra biraz kaba duruyor ve özel arabanız varsa bagajda fazla yer kaplar..Kaç kg bilmiyorum ama çift yönlü olduğu için aldım desen bişey demezdim ama öyle bir özelliğide yok..Ayrıca doğumlar kışa geliyor araba ağır,bebek ağır birde üzerene araba koltuğunun ağırlığı kullanımı zorlaşıyor..Bence illa çift yönlü olmasın dersen Chicco Liteway ile değiştir derim hem baston , kullanımı kolay ve hafif bir araba hemde sırtı tamamen yattığı için doğumdan itibaren kullanabilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...si-ana-kucagi-oto-koltugu-tavsiyeleriniz.html bu topikte kullananlardan ayrıntılı tavsiyelerde var istersen bak biraz uzun oldu kusura bakma :)

atk canım araba konusunda benimde tavsiyem ana kucağı iç içe geçenler hiç kullanışlı değil.boşuna ağırlık yani...1 yaşına kadarda kullanman çok zor ana kucağını .ilk 6 ay kullanılabiliyor sadece ..daha sonra bebek büyüdükçe içine sığmıyorlar.yani 8-9 aylık çocuk o anakucağına sığmıyor...
en önemli eksisi ana kucağının arabanın içine girmesi pek kullanışlı değil ..kimbilir kaç kg olacak o araba çocukla birlikte..bencededeğiştirme imkanın varsa değiştir daha pratik birşey al

Son düzenleme:
tavsiyelerinizi dikkate alıcam kızlar,araştırmalarım devam ediyor:) Bugün bu iş biticek inşallah

atk cim bu tip arabalar pek kullanışlı değil tatlım maalesef...
Öncelikle çok ağır oluyorlar....
Kolay katlanıp bagaja sığmıyorlar...
O bebek arabasının yanında verilen anakucağı 1 yıl mümkünatı yok kullanılmıyor en iyi ihtimal 6 ay... Daha sonra küçük gelmeye başlıyor, ve bebek de hareketlendiği için zapt etmek zor oluyor....

En iyisi ya anakucağı ayrı bebek arabası ayrı takılıp çıkarılıabilen tipte bişey alman... Ya da bebe koltuğunu sırtı tam yatan çift yönlü bişey alman....

tavsiyeni dikkate aldım canım veeeee chicco ct0.2 yi iade ettim:) aslında başından beri concord neo almak istiyodum ama bugünkü incelemem sonucunda arka tekerleklerinin fazlasıyla büyük olması sebebiyle ilerde sorun yaşayabilirim gibi geldi. Mağazaya gittiğimde satıcı bi müşteriye bebe confort lola up 'ı tanıtıyodu. puseti iskeletten ayrılıyor ve ana kucağı ayrıca takılıyor. katlanınca incecik bişe oluyor ve tek iskeleti yaklaşık 7 kilo. Ben de 1 yaşına kadar oto koltuğuyla kullanacağım için cazip geldi ve onu aldım. Ama araba koltuğunu almadım çünkü maxi cosi düşünüyorum,bu arabayla uyumlu. Bebe confortun koltuğu biraz dar gibi geldi,internette de öyle bi yorum okumuştum. O yüzden önce biraz araştırıcam. Kaç gündür rüyalarıma giriyodu niye chicco aldım diye,bugün rahat bi uyku çekerim artık:)))))

Son kararımızı bundan yana kullandık:) gerçeği daha güzel görünüyor:)

Son düzenleme:
atk canım süper model...bu lolamı??
lolaya benziyor..ben burda bi mağzada incelemiştim favori arabam oydu canım çok harika...hem hafif hem konforlu hem görüntüsü havalı:))
ama oto koltuğu maxi cosi uyumlu ikisini birden alıncada 1000liraları geçiyordu..bende okadar para vermek istemediğim için vazgeçtim.çünkü kendi arabam var zaten birtek kullanacağım site içi yürüyüşlerde.oda enfazla 1 saat..veya alışveriş mağası olacağı için daha ucuz birşey bakmak istemiştim..
güle güle kullan harika bir seçim olmuş

Son düzenleme:
kızlar, kimse yok ama ben sorayım yine de girdiğinizde görüp cevaplarsınız canlarkaydirigubbakcemile3
biberon emzik vs markası ne olsun? ne almalıyız?
avent düşünüyorum ben..

ewt canım loola,ben de fiyat yüzünden kararsızdım ama içimde kalmasın istedim.eşim duyunca çok kızdı, bi kaç gün trip yapar kesin

Hanımlar bugÜn bır maĞazaya gıttım bebeklerle ılgılı dÜŞÜnebıleceĞınız herŞey vardı bıberon emzık falan almadım henÜz doĞuma yakın alıcam ınŞallah...
Chıccomu Önerıyosunuz ?

güle güle kullansın kızın
evet çok ağır oluyor pusetler bide bebekler olucak içinde iyice ağır olucak

Zaten ana kucağı araba ve evde kullanılıyor tatlım.... Elde taşınacak bişey değil zaten.... Bir tek evden arabaya arabadan eve taşırken elde taşıyorsun....

Hastane çıkışı için neden saçma geldi ki??? Hastanede bebişini giydirip sarıp yatıracaksın buna... Sonra da hastaneden çıkarıp arabaya götürüp emniyet kemeriyle bağlayacaksın evinizin yolunu tutacaksınız...

portbebe daha kapalı etrafı.o yüzden daha hijyenik geliyor bana..pusetin heryeri açık haliyle bebeğin yüzüde açık kalıcak. toz vs gibi sepeplerden dolayı mantıklı gelmiyor..

hijyeniklik tartışılır canım...
Ana kucağının üzerine de bi tülbet örttünmüydü cibinlik gibi tozdan kirden korur...
Ama portbebeyi arabada kullanamazsın... YAni kullanırsan da emniyet kemeri ile sabitleyemezsin...
Hiyjen mi sağlık mı dersen hijyen için çare bulunur ama allh korusun kaza maza durumlarında portbebe arabadan fırlar ama oto koltuğu sabit kalır...
Böyle riskleri düşünmek lazım bence...
Ben port bebeyi arabasız gideceğim yerlerde kullanıcam.... Taşıma kolaylığı olsun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…