2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

portbebe daha kapalı etrafı.o yüzden daha hijyenik geliyor bana..pusetin heryeri açık haliyle bebeğin yüzüde açık kalıcak. toz vs gibi sepeplerden dolayı mantıklı gelmiyor..
eliznil canım anakucağın çok hoş güzel günlerde kullanın...
bencede bu elde taşıncak bişey değiil kolumuz kopar dışarda kesinlikle bebek arabası lazım,onun dışında bunu anneme yada başka bir eve gittiğimde bebeği yatırmak içinde kullanmayı düşünüyorum....

hastaneyede portbebe götürcem ben sana katılıyorum etrafı kapalı daha güzel üstünede bi yüz örtüsü tamam :)

Son düzenleme:

canım bence ikiside lazım ve ikisininde kullanılacağı yerler ayrı
ben şahsen yeni doğmuş bebeği arabada anakucağına yatırıp arabaya bağlamam
öncelikle 2-3 aya kadar portbebede kucağımıza alırız daha sonrada anakucağına geçeriz
zaten portbebe çok uzun kullanılan bişiy değil 2 ay en fazla 3 ay kullanılan bişey

Tamm canım da kucaktaki çocuğun hiçbir güvenliği yok ki...
Mutlaka anakucağına yatırıp arabaya sabitlemen gerekiyor.. Başka yolu yok bunun... Portbebeyle kucakta durmasının hiçbir güvenliği yok.... Ben ana kucağı kullanıcam arabada... Yürüyerek gideceğim mesafelere ise portbebe ile taşırım...

Tercih meselesi tabii... Ama en kötüsünü düşünüp önlem almak gerek bebekler için....
Düşün arabada giderken bir kaza yaptığınızı... Kucağında portbebe ile bebeğini koruyableceğini sanırsın ama bilimsel olarak kanıtlanmış bişey var ki koruyamazsın... Ama anakucağı ile arabaya sabitlenmiş olursa gayet güvenli bir şekilde koruyabilirsin...

Zaten Amerikada ve tüm avrupa ülkelerinde de hastaneden çıkış vermiyorlar ana kucağı oto koltuğu olmadan... Ve trafikte de çok büyük cezası var...
Türkiye için de böyle bir yasa tasarısı hazırlanmıştı AB uyum süreci için ama hala tasarı halinde sanırım...

ben gaz yapmayanından aldım emzik tarafı yamuk

cnm o biberon aslında çokta gaz yapmayı önlemiyor. gerçekten gaz önleyen bir biberon istiyorsan dr. browns öneririm. dünya çapında tek patentli gaz yapmayan biberon ve ödüllü bir tasarımı var. baktığında da göreceksin içinde uzun bi aparatı var bebek emdikçe hava oraya doluyo vs. değişik bişi

Son düzenleme:
portbebe bebekler içinde rahat birşey değil, anakucağında yattıklarında anne karnında durdukları şekle benzer şekilde bir duruş alıyorlar o yüzden daha rahat ediyorlar

kesinlikle kucakta taşımanın güvenilirliği yok tabiki anakucağıyla sabitlemek lazım kurallar boşuna çıkmadı fakat ben sadece yeni doğmuş bebeği bağlayamam die düşünüyorum
zaten o şekilde tek başıma yolculuk yapmam uzak bi yere gitmem ki gidecek olursamda anakucağına yatırıp arabaya sabitlerim.....

portbebe bebekler içinde rahat birşey değil, anakucağında yattıklarında anne karnında durdukları şekle benzer şekilde bir duruş alıyorlar o yüzden daha rahat ediyorlar

öyle tabi ama portbebede dümdüz yani yatak gibi içinede alt açmayı koyarsan yumuşacık oluyo üstü heryeri kapalı yeni doğmuş bebek için daha güvenilir gibi geliyo bana bilmemki bilmiyorumkismile

bende DR.Brown aldım bir tanede chiccodan aldım biberon ağızları ilk aylara uygun olanlarından emziklerde öyle bu arada cam biberon almayın annem çok kullanışsız olduğunu söyledi boşa ağırlık

öyle tabi ama portbebede dümdüz yani yatak gibi içinede alt açmayı koyarsan yumuşacık oluyo üstü heryeri kapalı yeni doğmuş bebek için daha güvenilir gibi geliyo bana bilmemki bilmiyorumkismile

ztn düz olması bebeği rahatsız ediyor ilk aylarda anne karnındaki pozisyonunu arıyor haliyle huzursuz oluyorlar. tipi itibariyle sana güvenli gibi geliyor ama değil ayşecim. yeni doğmuş bebeği kemerle arabaya bağlamıyosun neticede anakucağını bağlıyorsun. bebeğine zarar verecek bir durum teşkil etmiyor

bilmiyorumki tatllım ben yatttıkları yatakta düz diye düşünmüştüm ama senin bi kızın var tecrübelisin yani daha iyi bilirsin bu konuyu....
tabikide bebeği kemerle bağlamıyosun :))
ama ben yeni doğunca rahat edemem gibi geliyo minnoşumu kucağıma alım benim şevkatimle güvenimle yapsın yolculuğuu sımsıkı tutarım onu
şaka biyanada tatlım haklısınız aslında ben çok farklı açılardan bakıyorum doğsunlarda bi sağlıcaklaaa herşey onların huzuru ve güveni için herşeyimi feda ederim gerektiği yerde

ben portbebe tkım olarak almıycam... Gereksiz geliyor o parçalar avivo nun tek portbebesi var onu düşünüyorum şimdilik.. Hem daha destekli gibi biraz pahalı tabii diğerlerine göre diğerlerinn 5li takımları 60-70 milyonken bu tek portbebe 60 lira ama olsun...

Ya da belki hiç almama bile kararsızım daha çok... Sonuçta arabada hep anakucağı kullanıcam.. Yürüyerek de pek biyere gitem ki ben.. Belk almam alırsam da set almıycam...

ikisinide strelize ediyorsun kaynatarak yada özel makinada ama camdanda 1 tane alıp koyulabilir tabi tercih meselesi dr.brownların camı yok galiba ben raslamadım

agustos annelerinin aldıkları cicilere baksanıza çok tatlılar onların yaklaştı tabi herşeyleri hazırlamışlar zamanı gelsede bizde odaları çekmeye başlasak kaydirigubbakcemile3

ikisinide strelize ediyorsun kaynatarak yada özel makinada ama camdanda 1 tane alıp koyulabilir tabi tercih meselesi dr.brownların camı yok galiba ben raslamadım

bende bulamadım dr.brownda cam olanı... 3 boy aldım cam olsaydı birini cam alırdım...
yanlız biboronlardan birine su koyup içmeyi denedim iki çekmede çenem düştü..agzımada iki damla bişi geldi.... çocuk içiin onu emmek biraz zor diil mi? :uhm:

ay güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 bebişlerin miğdesi çay kaşığı kadar şekerim zaten okadar az damlaması normal 4 aydan sonra başka ağıza geçiyorsun zaten

LKızlar ben emzik almadım ama biberon olarak dr.brown 'un yeni doğanlar için olanını aldım hemde gaz sorunu da yaşatmıyormuş klorsuz suda kaynatacağım sadece

canım onlarında tek görevi o emsin zahmet olmayacaklarsakaydirigubbakcemile3

1 tane hastane çıkışı 3 zıbın takımı (56 numara) 2 ayaksız tulum (56-62numara) 1 ayaklı kadife tulum (0-3 ay ) 2 pijama ve aylara göre kısa uzun kol çıtçıtlı badiler aldım sizce nasıl yeterlimidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…