2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

bence süper canım yeterli almışsın güle güle kullan

teşekkür ederim daha başka şeyler daha aldım ama onlar kıyafet 5-6 aydan sonra giyilebilicek şeyler ilk aylar için bunları aldım annemde aldı bişiler ee hediyede gelicek bir sürü inşallah hepsi küçük gelmez kaydirigubbakcemile3

anladım zaten canım bu aldıkların ilk aylar için tam ideal yani yeter bence
bende büyük birsürü şey almışım aslında ne gereği varki doğunca büyüyünce boyuna kilosuna göre yeni yeni alınırdı dimi zzaten hediyede birsürü gelcek

canım bence biraz daha tulum alsan iyi olur..şu an çok yakın bir arkadşım doğum yaptı ve bebeği hergün görüyorum ne lazım değil bana tecrübe oluyor bazen günde 3 tulum değişiyorlar..o yüzden az gibi geldi bana 2 tulum..tabi yinede sen bilirsin..bide yıkamak ve ütülemek için inan hergün fırsatları olmuyor:)))

Ben de temmuz annesi olacağım inşallah.:Saruboceq:3 haftamız kaldı Allah nasip ederse.:Saruboceq:Arada buralara da bakıyorum.Bence tulum çok fazla almayın.Ben 3 tane tulum aldım.Çıtçıtlı badi çok aldım.Ben bebek ile ilgili seminere katılmıştım.Dr. özellikle ayaklı tulum ve patikli alt tavsiye etmediklerini çocuğun boy gelişimini engellediğini söylemişti.Ben de artık patiksiz alıyorum altları.Aslında ben de birçok kıyafet aldım.Boyu uzun olacak dedi dr.Daha 34 haftalıkken 48 cmdi.Böyle giderse 52-53 cmi bulacak.Aldığımız birçok kıyafeti belki 2-3 kez ancak giyebilecek.Tabi tercih sizin.a.s.

Sezen Tekirdağ'ın neresindensin ? Bende Çorlu'dayım da ondan sordum.Belki de aynı doktora gidiyoruzdur a.s

ben ayaklı tulum çok aldım 2 tanede tam takım hastane çıkışım var onlarında tulumları var artık almıyacağım ayaksız ve büyük alacağım
çıtçıtlı badide 13 tane felan 3 tanede atlet kilot takımı var

ya kızlar ben hiç külot almadım badileri hep çıtçıtlı diye,bi kaç yere sordum almak için,yeni doğanlarda kullanılmaz dediler.siz ne diyosunuz?

kızlar arada girip cicilerinizi seviyorum konuyu görünce yazayım dedim..
Reyyanım 9 aylık, 53 cm doğdu şu an 76 cm'yi buldu maşallah kızıma...
hep tulum giydirdim hep ayaklı pijama giydirdim, sıcacık tutuyor açılmıyor diye..
ama hep biraz uzun giydirdim ayakları acımasın gerilmesin diye...
ikinciyi doğurursam da oğlum olursa 5 tane tulumu hazır
gelişime ne kadar engel olur bilemem ama Reyyan şu an 1,5 yaşındaki kuzeniyle aynı boyda :roflol:

atlet kilotu da küçük almayın bence, sadece çekmece bekler çünkü...
hala daha çıtçıtlı giyiyoruz, sadece bi iki elbisemizin altına askılı oldukları için atleti var ip askılı onu giyiyoruz...
kışın da çıtçıtlıya devam edeceğim inşallah, çok büyük nimet bence

Son düzenleme:

süpersin eliznilcim ya ..aklına nerden geldi emmek:roflol::roflol::roflol:
özellikle az gelmesi gerkiyor canım çünkü yutkunmayı tam bilemedikleri için boğulmasınlar diye..büyüdükçe daha büyüklerinden alıyorsun zaten

geçen hafta eminönüne gittim havuzlu han vs. hepsini gezdim ve listemi tamamladım. şimdilik ihtiyaçlarımızı tamamladık görünüyor. yalnız bebek süsü sipariş etmiştim, kristal görünümlü emzik, üzerinde mavi nazar boncuğu, mavi kurdele ve mavi kuş tüyü var lavantalı ve magnetli. neyse geldi ama uyuyzz oldum yaa nazar boncuğunu sticer olarak yapıştırmışlar o kadar basitleşmiş ki silikonlar taşmış falan, bir de ilave para ödeyerek yazı yazdırdım o yazının altına da kendi reklamlarını yapmışlar nasıl sinir oldum. şimdi tekrar gitmek zorundayım oralara yine yapıcaklar. öff gözümle görmediğim herşeyde problem çıkıyor. neyse onun dışında tamamız yalnızca oda takımımız ve arabamız kaldı büyük başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…